Opel Astra Enjoy

sungurbey

Yasaklanmış
öncelikle bu ara birden fazla konu açtım hepinizden çok özür diliyorum arkadaşlar ama anlamayınca böyle oluyor işte sizlerin yorumları benim için çok değerli.
Opel astra 2008 enjoy sedan, manuel lpg+benzin, 157binde 45bine alacak gibiyim ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce sadece bir kapıda az bir lokal boya var. değişen yok kasar kaydı yok. Sizce ne diyorsunuz almalı mıyım?

Opel Türkiye gibi face gruplarına sorsan daha iyi cevap alırsın, "o modelin şu artısı var, şu eksisi var" gibi yorumlar alabilirsin. Bana sorarsan o paraya 200+pk açık kanal yapabilirim :D

3 sene kullandım geçen ay sattım Bmw f20 aldım. Eğer daha önce opel den yüksek model bir araç kullandıysan memnun olamazsın. ilk aracınızsa eğer mutlu eder sizi. o fiyatlara zaten alacak araç sayısı oldukça kısıtlı. Bende 2006 H 100binde manuel benzinli opc mavi vardı değişensiz 41.500 e sattım. ha illa astra diyorsanız Hatchback almanızı tavsiye ederim , sedan gerçekten tipsiz

polis arkadasta var cok memnun sedan evet biraz hb ye göre tipsiz olabilir ama fluence yada lıneadan cok ustun araçtır.

Beb 2006 enjoy hatchback kullaniyorum. Benzinli, tup yok. 140 bin kmde. Motor taş gibi, 10 bin km bakimini yaptir hic ardina bakma. Facebookta Astra Life, Opel Astra H Team veya Opel TR Team sayfalarina bakabilirsin. Tup takilan araclar iscilik yuzunden, otomatik vitesli araclar da kronik sorunlar var fakat benzinli ve manuel araclarda pek sıkıntı goremezsin. Ha bence de sedan tipsiz evet. Hatchback daha yakisıkli ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri