hocam pm bakarmısınız
Pm cevaplandi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam pm bakarmısınız
Biryerden hizmet almaya başamadan önce mutla hizmet alan müşterilerine sorun memnun olup olmadiklarini bir çok kisi bu yuzden bosuna para harcıyor ve sorunlar yasiyor benim icinde ayni müsterilerimize sorup öle hareket etmeniz daha saglıklı olacaktir. W7 kurula biliyor müşterilerime sorup görüşlerini aldikdan sonra almaya karar verirseniz kullancaniz programlara göre işletim sistemi belirlemek daha sağlıklı olur
---------- Mesaj saat 07:22:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:17:19 civarında gönderildi. ----------
işletim sistemi hocam 2008 ve 2012 sürümleri misal 2008 win7 ye göre vds de daha rahat oluyor işlemci tüketiki az oluyo buda vds icin daha saglikli kasma olayi olmuyor ha wu kullananda var onlarda da kasma sorumu olmadi daha sikayet etmediler kasma vardiyecamtasia olayinda diger yetkili arkadadim test etmisti calistigini sorun olmadigini solemisti.
---------- Mesaj saat 07:22:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:22:07 civarında gönderildi. ----------
Tabi hocam pazartesi günune kadar ayiriyorum size
---------- Mesaj saat 07:30:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:22:50 civarında gönderildi. ----------
Lokasyon ingiltere. Hocam her ay ip degistirme olayina sıcak bakmıyorum o yüzden degisim yapmiyorum. Sole dusun ben x kisiye ip verdim dediki bana ip degis bosda 1 ip kalmis ve bende ona o ip yi verip onun ip yi bosa cikarttim ardindan sen dedin ip degis diye o x sahsinin ip yi bosa cikartmistimya hani aldim sana verdim senin ip bosa cikti bu ip olayi bu sekilde döngü icinde dir simdi x sahsi o ip ile biyerlerden ban yediyse buda sana ayni sorunu cikartir o yuzden müsterimin saglikli ve guvenli is yapmasi icin ip degismiyorum inan umrumda olmasa degisirim kime ne ip verdigim belli olmaz ha dersen ben 1 ayda 1 den fazla ip degisirim blok ip alinir onu kullanirsin sadece sen kullanirsin ama diger turlu ip degisimi yapmiyorum malesef
hocam ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
dün akşam eklemiştim ziraat hesabınız olmadığı için alamamıştımRica ederim hocam, detaylı görüşme için skype: openvds2 ekliyebiliriniz.
dün akşam eklemiştim ziraat hesabınız olmadığı için alamamıştım
Forumda modlardan bir aracı bulamazmıyız ?evet hocam hatırladım, Maalesef ziraat bankası hesabımız bulunmamakta
3 tane 4 gb
3 tanede 8 gb mı kaldı hocam
Forumda modlardan bir aracı bulamazmıyız ?
Benim 1 tane vds duruyor dimi hocam.Stok Bitmiştir. Stok Eklendiği zaman konu güncellenecektir.
Benim 1 tane vds duruyor dimi hocam.
hocam kesin alıcam yarın dersim 1de bitiyor anca 2de evde olurum lütfen bi kolaylık yapınVallaha hocam saat 12:00 - 13:00 a kadar bekliye bilirim ileriki saat icin söz veremiyorum malesef
Az önce şipariş verdim , hadi hayırlısı![]()
Kuruttunuz be vdsleri alalım dedik vds kalmadı![]()
vds kalmadı mı hacı
üstad vds var mı elinizde?
yarın 2 adet 4g alabilirim eğer stok açılacaksa
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.