anladım yarın öğle saat 2-3 e kadar açılırsa stok bana bir özel mesaj atarmısınız üstad.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anladım yarın öğle saat 2-3 e kadar açılırsa stok bana bir özel mesaj atarmısınız üstad.
Varsa buradan vds alıp kullanmayan bana satabilir![]()
ücretsiz kullanan 2 kişi vardı onlar ulaşın belki satarlar![]()
bugün 8 gb.lıktan 1 tane aldım.
arkadaş sağolsun hemen kurulumunu yapıp verdi hatta yine sağolsun camtasia 8 istedim onu bile yükleyip vermiş.
vds çok hızlı evdeki bilgisayarı kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz.
hıztestinde de 200mb/sn kadar gördüm
boş bir vds görürseniz hiç durmayın alın derim
ayrıca arkadaş sağolsun camtasia falan kasarsa ödemenizi hemen iade edeyim dedi bu bile yeter benim için
hayırlı satışlar
hocam ilk defa vds kullanmak istiyorum, 2-3 gün sistemi ücretsiz deneyebiliyormuyuz?
Merhaba hocam stok var mı?
kardeş bana şöyle bir vds lazım elinizde varmı acaba
linux 2gb ram
Redstation olacak
işletim sistemi ubuntu server 12.04 lts olacak
hocam yeni sunucuyu bekliyoruz yarın bir aksilik olmazsa elimizde olur sunucu sunucu geldikden sonra yardımcı olurum rahatlıkla skype : openvds eklersen ordan detaylı konuşuruz
hocam yeni sunucunuz geldi mi?? 4 gb olandan bana 1 tane ayırırmısınız rica etsem?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.