ssd diskler geldı +5l falan dedınızde o bizim işimize gram yaramaz up down yapıyoruz kısaca şimdiki fiyatlar ne oldu acaba 2gb ram +ssd veya harddsk lı fıyatlar nelerdır
şöle söleyim en başda sas ve sata diskler vardı elimde ama zamanla hantallaşma gördüm ve zaten zamanla olanda bu böle oluncada mecburen müşterinin sorun yaşamaması için ssd yapı gerekli o yüzden ssd yapıya geçirdim ve ssd yapıya geçenler gayet memnun.
up/down yapıyorsun doğru bendeki müşterilerde evet up/down yapmakda ama şöle düşün sata ve ssd arasında ciddi bir hız farkı var ve up/down yaparken örnek veriyorum 35 gb alanın var 25 gb dosya indirdin bunları yükle sonra sil tekrar indir yükle bu şekilde de gide bilirsin yani bunlar zor olmasa gerek sonuçda yüklediğin videoları ömürlük saklamıycaksın yükledikce siliceksin ha mesela 50 yerine 30 indiriceksin tek eksi yanı o olucak vds ye tanımlı hdd boyutundan dolayı. çarşamba günü satış için 2 yeni sunucu geldi satış konusu bile açamadan nerdeyse 2 side dolu 1 sunucumda 3-5 stokluk yer kaldı
2 gb ram + 35gb ssd disk şuanki fiyatı 30 TL