Openvds.com Almanya Lokasyon UP/DOWN Sunucu 6 TL'Den Başlayan Fiyatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fiyata en az 10 tane de ben alayım diyecektim ki haftalıkmış :) ortalama bir fiyat ama sistem iyi görünüyor, haftalık alma imkanı olması da güzel ;) . openvds tanıdık geliyor hocam ne kadardır bu hizmeti yapıyorsunuz?

Merhaba hocam, evet haftalik fiyat. Sistem i7 cpu xeon yerine i7 kullandik daha güçlü olsun diye. Haftalık olmasi bir çok kişi denemek için alabilir veya bütçesi yoktur fazla diye böyle bir imkan sunduk :) 2012 den beri bu sektördeyim
Openvds.com domaini sadece vds hizmeti için yeni satın aldım

---------- Mesaj saat 21:36:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:35:09 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ederim. :)

Bizi seçtiğiniz için biz teşekkür ederiz. :)

Bir test alma şansım varmıdır acaba?

Bir test alma şansım varmıdır acaba?

Normalde test imkanı sunuyoruz ama şuan hatlarda bir yoğunluk oluştu sunucu nun portu 1gbts den aşağı gözüküyor gerekli bilgiyi dc ye ilettik dönüş bekliyoruz sorun düzeldikden sonra test imkanı tekrar sunucağız tahmini olarak sabah 9 a kadar sorun düzelmiş olur

Teşekkür ederim imkan olursa yarın bakarız saygılarımla.

kardeş antalyada dükkan vb. mağazanız var mı ? varsa nerede tam olarak bilgi alabilir miyim :)

Hocam Antalyada kuyumcu dükkanım var Defterdarlığın orda istersen gel bir çayımı , kahvemi iç

---------- Mesaj saat 21:56:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:30 civarında gönderildi. ----------

Bilgilendirme ;

Şuan için Hem satış Hemde test imkanları Durmuştur Hatlarda kısa sürelik yoğunluk vardı ama o yoğunluk bitti sunucuyu incelerken portun 1gbts in altında olduğunu fark ettim Dc ye gerekli bilgiyi yolladım sorunu halletmelerini bekliyorum en geç sabah 9 da tekrar Hem satışımız Hemde Test imkanlarımız devam edicektir. Yaşanan olaydan dolayı kimsenin mağdur olmaması için Hizmet almaya ve test için vds alanlara mail atıldı ücretli alış yapanlara dilerlerse ücretlerinin iade yapıla bilceği bilgisi verilmiştir tekrar yaşananlardan doalyı özürdileriz.

fiyatlar bence pahalı :(

Merhaba,

Hocam şuan i7 işlemciyi xeon fiyatına hizmete sunduk, ayrıca 5 kişilik promosyon kodu hizmeti açtık bu gibi kampanyalarımız devam edecek, 4 gb ramlı vdsyi 24 tl ye satın aldı bir arkadaşımız, normalde i7 işlemcili makinaların fiyatları daha yüksektir.

Dün oluşan hat hızı düşüklüğü sorununa DC tarafından şuan müdahale ediliyor kısa sürede tekrar hizmet vermeye başlıyacaz.

---------- Mesaj saat 11:03:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:03:21 civarında gönderildi. ----------

an itibariyle vdsye giremiyorum hocam ilgilenirseniz sevinirim

evet hocam hat hızımız düşük gelmişti DC şuan müdahale ediyor

Dün oluşan hat hızı düşüklüğü sorununa DC tarafından şuan müdahale ediliyor kısa sürede tekrar hizmet vermeye başlıyacaz.

---------- Mesaj saat 11:03:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:03:21 civarında gönderildi. ----------

evet hocam hat hızımız düşük gelmişti DC şuan müdahale ediyor

anladım bu arada dc nedir hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri