[MENTION=2537]fonemi[/MENTION] hizmetiniz hazırlanıp bilgileriniz mail yoluyla iletildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=2537]fonemi[/MENTION] hizmetiniz hazırlanıp bilgileriniz mail yoluyla iletildi.
dunden bu yana beklıyorum hocam![]()
tesekkurler cok hızlı ve guvenılır bi hizmet
hocam paypaldan ödeme yaptım vdsye nasıl ulaşacam
Merhaba gerekli dönüşü sağladım
deneme hesabı alabilir miyim
ayrıca indirim kuponu devam ediyor mu?
deneme hesabı alabilirmiyim
---------- Mesaj saat 17:29:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:00 civarında gönderildi. ----------
hocam banada bir adet deneme lütfen...
2 oldu bu arada
Şuan internet hızında bir sorun olduğu için dc yetkilileri sorunu çözmekle meşkuller o yüzden satış ve deneme süreleri şuan için durmuş durumda kimse mağdur olmasın diye satış yapmıyoruz kısa süreli sorun düzeldikden sonra 24 saat deneme imkanı ve saşlarımız başlıyacak haftalık aldığınızda dilerseniz her yenilemede yeni ip isteye bilirsiniz elimizde boşda ip olduğu sürece yeni ip verile bilir dilerseniz aynı ip ile devam ede bilirsiniz.
deneme süresi alabilirmiyim hocam sorun düzeldiyse
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.