Openvds.com Almanya Lokasyon UP/DOWN Sunucu 6 TL'Den Başlayan Fiyatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=2537]fonemi[/MENTION] hizmetiniz hazırlanıp bilgileriniz mail yoluyla iletildi.

tesekkurler cok hızlı ve guvenılır bi hizmet

tesekkurler cok hızlı ve guvenılır bi hizmet

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

---------- Mesaj saat 13:56:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:38:36 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=4097]qwerty06[/MENTION] Deneme VDS bilgileriniz pm den gönderildi hocam.

---------- Mesaj saat 15:50:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:56:20 civarında gönderildi. ----------

Yoğun Talep Üzerine 5 Adet Promosyon Kodu Daha Eklenmiştir %50 İndirim Promosyon Kodu: Ytparatekrar
İndirim 1 Aylık - 3 Aylık - 6 Aylık ve 1 Yıllık Alımlarda Geçerlidir.

hocam paypaldan ödeme yaptım vdsye nasıl ulaşacam

deneme hesabı alabilir miyim
ayrıca indirim kuponu devam ediyor mu?

Şuanda hocam malesef denem ve satış yok dc den geri dönüş bekliyorum sorunu tamamen çözmeleri için dün 24 saat bir süre istediler çözemezlerse anında ingiltere lokasyon sunucu ayarlanıp salı gününden itibaren gerekli satış ve denemeler aktif olucak tekrar

deneme hesabı alabilirmiyim

---------- Mesaj saat 17:29:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:00 civarında gönderildi. ----------

hocam banada bir adet deneme lütfen...
2 oldu bu arada

Şuan internet hızında bir sorun olduğu için dc yetkilileri sorunu çözmekle meşkuller o yüzden satış ve deneme süreleri şuan için durmuş durumda kimse mağdur olmasın diye satış yapmıyoruz kısa süreli sorun düzeldikden sonra 24 saat deneme imkanı ve saşlarımız başlıyacak haftalık aldığınızda dilerseniz her yenilemede yeni ip isteye bilirsiniz elimizde boşda ip olduğu sürece yeni ip verile bilir dilerseniz aynı ip ile devam ede bilirsiniz.

deneme süresi alabilirmiyim hocam sorun düzeldiyse

Önemli Bilgilendirme : Almanya ile sorun yasiyoruz telefonla da görüşme yapildi yeni sunucu ayarlablnip farkli kabinden verildi testini yaptik ama sonuç yine ayniydi tekrar görüştüğumuz de de 5 adet sunucumu geri cekmek istedigimi bildirdim suanda bekletiyolar şuan ingiltere lokasyon ayarlamaya calismaktayim ayarladigimiz taktirde saligunu yani 25/03/2014 tarihinde teslim alamazsam ucret aldigimiz arkadaslarin daha fazla magdur olmamasi icin ucretleri iade edilecek Almanya ile yillarca calistim calistigim sure zarfi boyunca ne sunucudan neden hat lardan bir sorun yasamamistim bu yuzden almanya lokasyon sunucu dan satis yapicaktimki sorunlar basladi bir anda herkezden özürdiliyorum yasananlardan dolayi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgilendirme ;

Almanya da olan tüm sunucularımızı geri çekmiş bulunmaktayız. İngiltere Lokasyon Sunucu siparişi verildi teslim edilmesi beklenmektedir.

Sunucu Beklenmektedir.

İşlemci : 2x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430)
Ram : 96 GB
HDD : 2*2 GB SAS + 240 GB SSD SSD ye sanallaştırma Kurulacaktır Daha iyi performans almak için.
1 Gbps Bağlantı / 1 Gbps Garanti Bağlantı Vermkede dir veri merkezi tabi net 1 gbts alamaya biliriz paylaşımlı olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri