Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=5133]ErdoganUrcu[/MENTION]
skype ekledim, 1 adet VDS ihtiyacım var hocam kabul etmenizi bekliyorum
Suan pc de degilimde toptancidayim bilezik alip dukkana gecicem 15-20 dk icin de pc gecmis olurum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni vds ile mi devam ediceksiniz yoksa yenimi alicaksiniz ayni sı ile devam edecekseniz ödemeniz gereken miktar görünüyor yeni alacam derseniz indirim kodunu duzenleyip yardimci olayim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaun kullandığım Vds1 ,indirimden faydalanıp vds3 kullanmak istiyorum ,yeni ve aynı üyelik benim için farketmez
Erdoğan hocam 1 numaradir satici kimliğinden de önemlisi insandir adam gibi adamdir
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
Stoklar güncellendi kalan stok 7 satışlar devam ediyor
neden bu kadar çok ucuz nasıl zarar etmiyorsunuz birde ben almak istiyorum ama isletim sisteminde takıldım
Windows 8.1 64 Bit
Windows Server 2012 64 Bit
Windows Server 2008 64 Bit
Windows Server 2003 64 Bit
CentOS 6.5 64 Bit
openSUSE 13.1
Ubuntu 13.10
bunlardan hangisi bana göre ben uzak masa üstü bağlanıp kendi bilgisayarımmış gibi konturol etmek istiyorum windows xp windows 7 gibi isletim sistemi yokmu windows server 2008 ne demek
videoyuhttp://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/32124-openvds-iftira-hakkinda.html
konuyu okursa nedenini anlıycaksın bugun yarın detaylı bir bilgi vericem bu konu hakkında hemde vds mi tanıtacağım detaylıca.
deneme amaçlı bir vdeo çektim
1 - YouTube
tabi bu videoyu tekrar çekiceğim testini yaptığım vds. 8 gb ram çift çekirdekli bir vds.
videoyu izledikden sonra skype ekelrsen yardımcı olurum öğrenmek istediklerin hakkında bilgi veririm. skype : openvds
videoyu
izledim gerçekten çok güzel 20 dk lik videoyu 1 saniyeden daha kısa sürede indirdiyarın alacağım hangi bankalar ile havale yapabilirim benim sadece ziraat bankasında hesabım var
birde isletim sistemi seçiminde bana yardımcı olurmusunuz ben windows server 2008 den 2009 dan anlamam windows 7 den xp den 8 den anlarım
ha birde ben bu sunucumda video izleyebilirmiyim karşıdaki ses bana gelirmi team la bağlanınca sunucularda ses kartı olmaz diyebiliyordum ben
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.