S
Samsung
Guest
3 Server alınmıştır her zaman ki gibi 10 numara![]()
Hayırlı olsun hocam bol kazançlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 Server alınmıştır her zaman ki gibi 10 numara![]()
Son iki aydır sunucularını kullanmaktayım. Son aldığım ssd disk ise beni gayet memnun etti hayırlı satışlar. Kısmetse 1-2 aya senelik kapayacağım
Yeni sunucu alındı, her kuruşu sonuna kadar hakediyor, teşekkürler OpenVDS.
Teşekkür ederim, inşallah hep beraber kazanırız, bir baktımda memnuniyetsiz döneni görmedim konudan baştan sona ne kadar sağlam iş çıkarıldığı belli gecenin 04:00 larında başka bir firmanın destek verdiğinide görmedim işini severek yapmak bu oluyor heralde, başarılarının devamını dilerim.Hayırlı olsun hocam yeni sunucunuz bol kazançlar !
Teşekkür ederim, inşallah hep beraber kazanırız, bir baktımda memnuniyetsiz döneni görmedim konudan baştan sona ne kadar sağlam iş çıkarıldığı belli gecenin 04:00 larında başka bir firmanın destek verdiğinide görmedim işini severek yapmak bu oluyor heralde, başarılarının devamını dilerim.![]()
Skype'tan yazdım.
skype ekledim![]()
hadi şu işi halledelim dostum![]()
Skype'tan yazdım.
uygun vds hizmetleriniz varmı ?
1-2 gb ramli 50-60 gb hdd li
ssd yada sas farketmez
Server teslim alındı ve oldukça kaliteli , teşekkürler.
Özledik yaHerkese Merhaba,
Birkaç gündür haklı olarak banlandığım için forumda yoktum. Kendi yanlış anlamalarım sonucu yapmış olduğum hataların farkına vardım. [MENTION=11620]era[/MENTION] adminim den büyüklük gösterip özrümü kabul ettiği ve banımı açtığı için teşekkür ederim. İş stresinden ,özel hayatımızdan , yoğunluktan bazen yanlış düşünüp , yanlış söylemlerde bulunabiliyor , hatalar yapabiliyoruz. Benim de bu sebeplerle yaptığım hataların sebeplerini görüp , hatalarımdan ders almama ve özrümü kabul eden başta [MENTION=11620]era[/MENTION] olmak üzere [MENTION=9224]mNote[/MENTION], [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] adminime ve diğer adminlerimize de tekrar-tekrar teşekkür ederim...
Dönüşün şerefine bi hediye vps verirsin artık :dHerkese Merhaba,
Birkaç gündür haklı olarak banlandığım için forumda yoktum. Kendi yanlış anlamalarım sonucu yapmış olduğum hataların farkına vardım. [MENTION=11620]era[/MENTION] adminim den büyüklük gösterip özrümü kabul ettiği ve banımı açtığı için teşekkür ederim. İş stresinden ,özel hayatımızdan , yoğunluktan bazen yanlış düşünüp , yanlış söylemlerde bulunabiliyor , hatalar yapabiliyoruz. Benim de bu sebeplerle yaptığım hataların sebeplerini görüp , hatalarımdan ders almama ve özrümü kabul eden başta [MENTION=11620]era[/MENTION] olmak üzere [MENTION=9224]mNote[/MENTION], [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] adminime ve diğer adminlerimize de tekrar-tekrar teşekkür ederim...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.