Operasyonmu başladı arkadaşlar, 10 kanalım kapandı bugün telifsiz....

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
dünde benim 20 kanalı kapatmışlar ama Allahtan adsenseye bağlı olanları uçurmamışlar. Birde TO fırlama yaptı bu olaydan sonra sizdede öylemi ?

benim dün 5 kanal kapandı kanallara girince tel onayı istiyor 3cx cokmus olabilir

bu sabah benim de 10 kanalı süpürmüşler.. ne telif ne uyarı...kanallar yeniydi.. tek seferde fazla video yüklememek lazım sanırım.. her gün 5'er 5'er yüklemek lazım 1 haftada 35 video yapar ztn..

Program kullanarak kullandığın ip adresi farklı olmuyor işte :D Kim bilir burada ayrı ip den açılmış kanal satanlar hangi dandik programları kullanıyorlar :cool:

Senin ip adresini program değiştirmez sadece fake bir ip adresi verirler sen de onu kullanırsın. Dünyanın en büyük teknoloji firması senin ip makyajladığını anlamıcağını mı sandın ?
Eskiden hackerlar ip spoofing yapardı. Teknoloji bu kadar gelişkin olmadığı için ip spoofing ile değiştirdiğin ip adresi senin gerçek ip adresinmiş gibi görünürdü. Hatta çok ünlü hackerlardan biri ip spoofing ile abdnin altını üstüne getiriyor tabi evindeki pcnin ip adresini anlayan bir abd yazılımcısı dahi çıkmıyor. Adam ip adresini hindistanda bir köy kasabasında gösteriyor fbi hazırlanıp eve bir baskın yapıyorlar ki eve girince bir dede ile nine den başka kimseyi bulamıyorlar evde tvden başka teknolojik alet yok.

Şimdi hiçbir sistem ip spoofing yemiyor kaldı ki ip spoofing yapmak programla falan olmaz, manuel yapılır sağlam bilgisayar bilgisi gerektirir ;)

Neyse geçmiş olsun arkadaş.

Durum bendede aynı 2 kanalım vardı güzel kazandıran, üstelik sadece 1 hafta içinde güzel kazandırmaya başlamıştı. Birde ne göreyim dün ikiside kapanmış. Ancak bence topluluk kurallarından dolayı kapanmıştır maili geldi.
Spam v.s yazmıyordu.
Ne hikmektir 2 aydır çizgi film kanalım var. Şeytan kulağına :) Güzel gidiyor.
Bu arda adsense çalışıyorum.

Program kullanarak kullandığın ip adresi farklı olmuyor işte :D Kim bilir burada ayrı ip den açılmış kanal satanlar hangi dandik programları kullanıyorlar :cool:

Senin ip adresini program değiştirmez sadece fake bir ip adresi verirler sen de onu kullanırsın. Dünyanın en büyük teknoloji firması senin ip makyajladığını anlamıcağını mı sandın ?
Eskiden hackerlar ip spoofing yapardı. Teknoloji bu kadar gelişkin olmadığı için ip spoofing ile değiştirdiğin ip adresi senin gerçek ip adresinmiş gibi görünürdü. Hatta çok ünlü hackerlardan biri ip spoofing ile abdnin altını üstüne getiriyor tabi evindeki pcnin ip adresini anlayan bir abd yazılımcısı dahi çıkmıyor. Adam ip adresini hindistanda bir köy kasabasında gösteriyor fbi hazırlanıp eve bir baskın yapıyorlar ki eve girince bir dede ile nine den başka kimseyi bulamıyorlar evde tvden başka teknolojik alet yok.

Şimdi hiçbir sistem ip spoofing yemiyor kaldı ki ip spoofing yapmak programla falan olmaz, manuel yapılır sağlam bilgisayar bilgisi gerektirir ;)

Neyse geçmiş olsun arkadaş.

İp spoofingle ugrasmaya gerek yokki daha kolay priv yollar var :D

size saldırmakta geç kalmış.benim 2 gündür adsenseye bağlı,partnere bağlı ne kadar iş yapan kanalım varsa kapattı.eskiden birini bahane eder para kazanmayı kapatırdı.şimdi pat diye kapatıyor.neymiş spammış :D 20 tane video bulunan ,izlenimi olmayan 2 aydır video atmadığım kanalın neresi spam :D pat diye kapanmasıda iyi,açıp da ünleme düşme sorunu olmuyor ama kanalı kopyalayamadan da uçuyor.

abi sen kara listeye alınmışsın 20 videolu izlenim almayan kanalında kapanması onu gösteriyor. Spam yani.

Benimde dün 20 kanalım kapanmış. içinde hiç video olmayan, Adsense ye bağlanmamış, para kazanması kapalı yeni açtığım kanallardı çoğu. Var genel bi temizlik operasyonu.

Çoğunuz kanalı büyük olasılıkla aynı numaralarla ard arda kanal açmaktan dolayı uçtu, 1i kapanınca diğerlerinide sürükledi.

Spamcı Adam vazgeçmez:) Onlar 10 kapatır biz 100 açarız :)

benimde 5-6 kanal kapanmış.ilk olarak bi kanala girmeye çalıştım ve giremeyince teliften gitti sandım,denemeler yaptıgım bi kanaldı.sonra bi baktım ki 4-5 kanal daha gitmiş ondan başka ve 1-2 tanesinde farklı türlerde videolar vardı,digerlerinde ise onlarda yoktu yani boş,içine girip 1 video dahi atmadıgım kanalı kapamışlar spam yapıyor diye.kanalları kendi pcdem açmadım,hepsi farklı kişilerden alma kanallar yani.ama sizinde dediginiz gibi youtube bunu ilk defa yapmıyor artık alıştık bu temizlige.çok şükür kazancı filan olan,degerli bi kanal gitmedi benim :)

3 adsensenin gmail hesapları ile beraber bütün kanallar askıya alındı

sürekli kapanmalar telifler bence insanı sürekli doyuracak bi kazanca ulaştırmaz bu kapanmada bunu daha iyi anladım.

spam a devam edeceğim bi süre ama özgün e de başlayacağım özgünde oturttuğum zaman bırakırım spamı. kanal aç kapatsınlar psikolojisinden kurtulmanın çaresi başka yol yok.

bunların sonunda adsenseler de banlanıyor , belirli bir limiti var sanırım. o limit asılınca oto ban geliyor.

Benimde iki kanal göçmüş. Durmak yok, yola devam İSKİ gibi kanal açmaya :)

Kanalları kapatacaktım arkadaşlar 3CXPhone çalışmıyor. Çöktümü bir türlü arama yapmıyor :(

Şimdi bu işleri doğrudan karalamak kolay birçoğumuzun tek gelir kapısı burası özgüne geçecez ne olacak? 1 sene hiçbir şey kazanamicaz bir seneden sonra gıdım gıdım yükselinecek. Yapmadık mı sanıyorsunuz şu güzel efektli introlu outrolu senaryolu kanallardan daha güzel videolar hazırladım tıkları sorun bir de 70-80. Şimdi özgün güzel hoş ancak emeklerinin boşa çıkma ihtimali yüksek. partner diyorsanız adam gibi partner için de en az 5-10 k abone kasmak gerekir o da 4 saat uğraştığım bir videonun 80 tık almasıyla olmaz. İçerik ingilizce, kanal baştan sonra ingilizce ama yok.

Kim geçim sağlayacak, devlet 4 sene okutup ne yaparsan yap diyor elinde binlerce lira öğrenim ve uçuk faizlerle. Şu yaştan sonra baba eline mi bakalım?

Bu ve benzer durumlarda olan binlerce gencimiz var şimdi lütfen durup durup yok spamcisiniz yok şuncusunuz diye eleştirmeyin insanları. 10 aydır bir tek has orijinal kanaldan video almışlığım yoktur bir tek kişiye sahte telif bile göndermedim (gerçek de göndermedim) bu on ayda son birkaç aydır az çok bir şeyler kazanmaya başladım ve artık ciddi şekilde umutlanıyorum borçlarımı ödeyebileceğim diye.

Ben de biliyorum güzel emekler sarf edip 4-5 saat hatta birkaç günde yaptığım videonun karşılığını almanın hazzını yaşamayı ama öyle bir vaktim yok keyfimizden uğraşmıyoruz haftada 100 kanalı telafi etmeye. Canla başla özgün diyen arkadaşlar bu kısımları da değerlendirsinler.

Zaten ekonomik geliri iyi olsa herkes hobi olarak yapar bu işi ki biraz sabırla daha iyi kazanır. Ülkeyi bu ekonomik yoksunluklara getiren utanacak arkadaşlar ben utanmıyorum. İnadına da kendi ekonomimi düzeltene kadar bu işi yapacağım. Olayın sadece inatla ilgisi olsa keşke ama maalesef durum daha vahim.

Herkese bol kazançlar dilerim. Yılmayın arkadaşlar elinizde başka seçenek yoksa yılmayın kendinize kendinizden başka yardımcı yok başkalarına bel bağlamayın ve devam edin.

Cevap: Operasyonmu başladı arkadaşlar, 10 kanalım kapandı bugün telifsiz....

Spam yapsakta spamı desteklesekte hani tarafsız olarak youtube unda bazen çöplüğe döndüğünü görmüyor değilim hani :)

Geçmiş olsun kardeşim.
Her zaman ki temizlik çalışması olarak düşünüyorum bu durumu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri