Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu da güzel olmuş hocam tebriklerhazır beatleri mi kullanıyorsunuz bi de stüdyo işini nasıl hallediyorsunuz
evet hocam parça eski olduğu için. free beatleri kullanıyorum. yeni parçalarımda ya shadovville den beat satın alırım. yada kendime bir beatmaker bulana kadar free beat e devamstüdyoluk bişey yok ya. mikrofon ses kartı birazda program becerisi tamamdır.toplam maliyeti 200 lirayı geçmez
önemli olan söz yazıp üretken olup okuyabilmek gerisi kolay.
teşekkürler hocam eline sağlıkbunlarda benden olsun
Rüyalarım var,elimden almasınlar,uyandırmasınlar.
Sigara dumanları odama sis havası katıyor.
Aşk acısı yürekte destekler sızıyı,seven sevilen her kalp bir gün kırılır.
Bence fazla tutarsızsın,oysa ilk gün çok şekerdin,az da utanmıştın.
Bir şeyler yapmam ve savaşmam gerekiyor,çünkü annem hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor.
Hep büyüttüğüm hayallerimi yaşlar çalıp aldı gözümden.
yov yov yov
Guzel Olmus kardes su acunun sovuna cıksana yetenek sizsine bizede ordan selam gonderirsin![]()
Muzik turu olarak hic sevmedigim bir sarki. Kotu olmus anlaminda deyil,bu tur muzikleri dinlemedigim icin. Umarim basarili olursunuz.
hocam yarım kalan parça zatenMüzik gayet başarılı, biraz Sagopa esintileri taşıyor.
Şarkı bir yere bağlanmadan bitti.
![]()
hocam kayıt eski olduğu için.nasıl yaptıgımı tam hatırlamıyorum. genelde bütün şarkılarda double vokal alıyorum. bi önceki parçada double idi. bunda biraz kaydırmıs olabilirim belki. ama yeni parçalarımda double almayabilirim.çünkü bu parçaları yapalı 4 yıl oldu.sesim kalınlaşmış olabilir. o yüzden tek vokal alırım.double olduğu için back vokal atmıyordum.sadece deep vokal atıyorum sürekli.ama doubleyi kaldırırsam back vokal şart zaten. önerileriniz için teşekkürler. allah razı olsun.hocam daha onceki kaydınızda vokaliniz daha temizdi bunda double vokalle guclendirmek istemişiniz ama ses kalitesi bozulmus.nacizane tavsiyem back vokal atmanız ,double vokal almamanız sesiniz zaten guclu![]()
sen yaptıgınımı zannediyon hocambirde bunu dinle
rapi öğren
![]()
on numara olmuş hocam başarılar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.