Oquzalp Galiba Birazcık Önde..

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
bize de sadece tebrik etmek düşüyor kardeşim:)

bu da güzel olmuş hocam tebrikler :) hazır beatleri mi kullanıyorsunuz bi de stüdyo işini nasıl hallediyorsunuz

bu da güzel olmuş hocam tebrikler :) hazır beatleri mi kullanıyorsunuz bi de stüdyo işini nasıl hallediyorsunuz

evet hocam parça eski olduğu için. free beatleri kullanıyorum. yeni parçalarımda ya shadovville den beat satın alırım. yada kendime bir beatmaker bulana kadar free beat e devam :) stüdyoluk bişey yok ya. mikrofon ses kartı birazda program becerisi tamamdır.toplam maliyeti 200 lirayı geçmez :) önemli olan söz yazıp üretken olup okuyabilmek gerisi kolay.

güzel olmuş başarılar. bi yandan spam bi yandan özgün çalışma yada çalışacaksan google'ın anlayacağı bi şekilde çalış ki ileride özgün kanalım kapandı diye konu açma :)

Rap dimi arkadaşlar bu, dinlemediğimden soruyorum. :D

Rapı dinlemem hoşuma gitmez ama sen bir güzel söylemişsin .

tarz iyi ama daha iyi sözler yazılabilir hocam

Özgünsün yolun açık olsun kardeşim

klip tarzı bişeyler yap kore filmlerinden acıklı hikayeler vs yada bi yolda yürü şarkıyıda söyle kaydet klip olsun yani

evet hocam parça eski olduğu için. free beatleri kullanıyorum. yeni parçalarımda ya shadovville den beat satın alırım. yada kendime bir beatmaker bulana kadar free beat e devam :) stüdyoluk bişey yok ya. mikrofon ses kartı birazda program becerisi tamamdır.toplam maliyeti 200 lirayı geçmez :) önemli olan söz yazıp üretken olup okuyabilmek gerisi kolay.

bunlarda benden olsun

Rüyalarım var,elimden almasınlar,uyandırmasınlar.

Sigara dumanları odama sis havası katıyor.

Aşk acısı yürekte destekler sızıyı,seven sevilen her kalp bir gün kırılır.

Bence fazla tutarsızsın,oysa ilk gün çok şekerdin,az da utanmıştın.

Bir şeyler yapmam ve savaşmam gerekiyor,çünkü annem hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor.

Hep büyüttüğüm hayallerimi yaşlar çalıp aldı gözümden.

yov yov yov

Guzel Olmus kardes su acunun sovuna cıksana yetenek sizsine bizede ordan selam gonderirsin :)

bunlarda benden olsun

Rüyalarım var,elimden almasınlar,uyandırmasınlar.

Sigara dumanları odama sis havası katıyor.

Aşk acısı yürekte destekler sızıyı,seven sevilen her kalp bir gün kırılır.

Bence fazla tutarsızsın,oysa ilk gün çok şekerdin,az da utanmıştın.

Bir şeyler yapmam ve savaşmam gerekiyor,çünkü annem hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor.

Hep büyüttüğüm hayallerimi yaşlar çalıp aldı gözümden.

yov yov yov

Guzel Olmus kardes su acunun sovuna cıksana yetenek sizsine bizede ordan selam gonderirsin :)
teşekkürler hocam eline sağlık :) oraya çıkmak için çok yol kat etmek lazım. damdan düşer gibi gitmek olmaz şimdi. biraz ilerleyelim de nasipse oda olur :)

Muzik turu olarak hic sevmedigim bir sarki. Kotu olmus anlaminda deyil,bu tur muzikleri dinlemedigim icin. Umarim basarili olursunuz.

Muzik turu olarak hic sevmedigim bir sarki. Kotu olmus anlaminda deyil,bu tur muzikleri dinlemedigim icin. Umarim basarili olursunuz.

teşekkürler hocam.rap bazen biraz daha uzak kaca biliyor haklısınız. müzik türünü sevmediğiniz halde dinleyip yorumladıgınız için teşekkürler, eksik olmayın.

Müzik gayet başarılı, biraz Sagopa esintileri taşıyor.
Şarkı bir yere bağlanmadan bitti.
:D

hocam daha onceki kaydınızda vokaliniz daha temizdi bunda double vokalle guclendirmek istemişiniz ama ses kalitesi bozulmus.nacizane tavsiyem back vokal atmanız ,double vokal almamanız sesiniz zaten guclu :)

Müzik gayet başarılı, biraz Sagopa esintileri taşıyor.
Şarkı bir yere bağlanmadan bitti.
:D
hocam yarım kalan parça zaten :) yakın zmanda ilk parçamı yapacağım. stüdyoyu tekrar kurmam gerekiyo. çok yakında bomba gibi özellikle uzun bi şarkı yapacağım :)
hocam daha onceki kaydınızda vokaliniz daha temizdi bunda double vokalle guclendirmek istemişiniz ama ses kalitesi bozulmus.nacizane tavsiyem back vokal atmanız ,double vokal almamanız sesiniz zaten guclu :)
hocam kayıt eski olduğu için.nasıl yaptıgımı tam hatırlamıyorum. genelde bütün şarkılarda double vokal alıyorum. bi önceki parçada double idi. bunda biraz kaydırmıs olabilirim belki. ama yeni parçalarımda double almayabilirim.çünkü bu parçaları yapalı 4 yıl oldu.sesim kalınlaşmış olabilir. o yüzden tek vokal alırım.double olduğu için back vokal atmıyordum.sadece deep vokal atıyorum sürekli.ama doubleyi kaldırırsam back vokal şart zaten. önerileriniz için teşekkürler. allah razı olsun.

sen yaptıgınımı zannediyon hocam:D birde bunu dinle :D rapi öğren :D

on numara olmuş hocam başarılar

bunların nesli tükeniyo.karantinaya almak lazım :)) teşekkürler hocam. hepinizden Allah razı olsun. desteklerinizi esirgemediğiniz için.

konuya etiketlediğime kızan arkadaşlar varsa.belirtirse onları bir dahaya etiketlerken daha dikkatli olurum.yorum yazan dinleyen vaktini ayıran herkese teşekkürler..

neden etiketlemedin dostum hııııı :( küstüm sana :( diss atacam sana yakala :D

güzel güzel güzell :D devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri