Oran Şikesi

en güzel şike kombinasyondur arkadaşlar :)

2-2-2-2 A-A-A-A
A-2-2-A A-A-2-2
A-A-2-2 A-2-2-A
A-A-A-A 2-2-2-2

SAĞLAMASI

1-1-1-1 Ü-Ü-Ü-Ü
Ü-1-1-Ü Ü-Ü-1-1
Ü-Ü-1-1 Ü-1-1-Ü
Ü-Ü-Ü-Ü 1-1-1-1

4 maç kombinasyonudur.
Kuponu sadece 2-2 mac skoru ve 3 adet 0- 0 beraberlık yatırır.
Birden fazla kupon tutma olasılığı vardır.
Kazanç sağlamak için 2.00 oran ve üzeri maçlara oynanmalıdır ;)

Paskal üçgeni ve uzay matematiği bilen birisi varsa bu işi çözeriz :)

[MENTION=10318]Fizyoterapist[/MENTION] hocamada mesaj attım dün bi inceledim gece maclarına 4 maç cıkardım 3 misli oynadım 50TL vurdu belki şans belki şike :D :D

Takip [emoji48]

Sent from my iPhone using Tapatalk

oran şikesi budur ark lar başka türlüsünü aramayın. Maç bugün bekleyip görelim ben 1 veya 0 bitecek diyorum oran şikesine göre hemde italya liginden şikenin başkenti :D

J4V9v5.jpg

frantaziye kaçmak isteyen varsa betclic.fr de üyeliğim var 0.10 kuruşa bile kupon yapabiliyorum haberiniz olsun :D

iddadan para kazanmak istiyorsanız basketbol sezonun acılmasını bekleyin ve persembe,pazartesi geceleri acılan yeni bultenden value basket macları bulun ancak öyle kazanırsınız yoksa iddadan para kazanmak hatta şike falan olaylarına inanmak tamamen sacmalık.idda kendisi belirlemiyor yurtdısından aşdıyor oranları birazdaha düşürüp üstünede mbs 3vs 4 yapıp bize kaktırıyor. kendi parasına para katıyor.

hocam nasıl üye olacağım acayip bi ekran geldi :)

maalesef hocam illegal bir site değil adres banka hesabı filan vermen lazım o yüzden olmazsın :)

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

fransız sitesi napcan paranı alamazsın tutsa bile.. adam orda yaşıyor git tr de oyna madem , 1 kuruş bile oynayabiliyorsun bizim bazı sitelerde de..

yok mu sende fantazi kupon 2x1 1x2 :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri