Orbit downloader hakkında !

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar ttnet kullanıyorum ve gün içinde net gidip geliyo normal dosya download edersem yarıda kalabilir.Bir dosya indiricem ancak orbitten indiremiyorum yandexten indiricem linkinide bulamadım.İndir yazılan yere tıklayınca normal indirme yapıyo.Orbiti varsayılan indirme programı nasıl yaparım?

Son düzenleme:
Yandex yerine orbit destekli Firefox kullan.

Firefox var bende ama googleı bile açmıyo güvensiz bağlantı yazıyo.Alışamadım firefoxa.Sanırım yadex değil chrome demek istedin değil mi?

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

indir butonunu nasıl linke çeviririm?

---------- Spam Engelliyici 19:50 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

Yok mu yardım edecek?Yandexteki indir butonuna tıklayınca chromedan otomatik indirme yapıyor.eğer o adresi bulsam orbite kopyalayabilecem ama bi türlü yapamadım

hocam bilgisayarın saat ve tarihimi dogrumu ? değilse düzelt tekrar firefoxla dene

firefox hangi siteye girmek istesem güvenli bağlantı değil diyo google a bile girmeyi düzeltmek istiyorum güvenilmiyor diye yaızyor silicem zaten bi işe yaramıyo

firefox hangi siteye girmek istesem güvenli bağlantı değil diyo google a bile girmeyi düzeltmek istiyorum güvenilmiyor diye yaızyor silicem zaten bi işe yaramıyo
hocam dediklerimi yaptınızmı ? ben yıllardır firefox kullanırım diğerleri boş

Evet tarih saat doğru bu firefoxun düzeliceğini hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
Sanırım idmyi tekrar indiricem o otomatik yapıyodu çünkü.

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

Java ile ilgili bir programdı hocam:
https://yadi.sk/d/hCKOD0aP2GvZ

Teşekkürler nasıl yaptığını da yazar mısın.Her indirme için tekrar tekrar konu açmak istemiyorum çünkü.
firefox ile (:D) dosyayı indirdim ve indirme penceresinde dosyanın üstüne sagtık indirme adresini kopyala dedim sonra direk yapıştırdınmı tarayıcı yada programa indirme başlar

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

firefox ile (:D) dosyayı indirdim ve indirme penceresinde dosyanın üstüne sagtık indirme adresini kopyala dedim sonra direk yapıştırdınmı tarayıcı yada programa indirme başlar

edit [MENTION=10417]Turkuaz[/MENTION] internetini kapat aç tekrar linki dene bende de ilk başda öyle oldu ama biraz bekeldim açıldı

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

edit [MENTION=10417]Turkuaz[/MENTION] internetini kapat aç tekrar linki dene bende de ilk başda öyle oldu ama biraz bekeldim açıldı

Dosyayı indirdin.Ne çabuk 1 gbı indirdin.Tamam sağol.Ben şimdi idmyi indirdim.Bide bununla deneyeyim bakalım olacak mı

Dosyayı indirdin.Ne çabuk 1 gbı indirdin.Tamam sağol.Ben şimdi idmyi indirdim.Bide bununla deneyeyim bakalım olacak mı
indirdim derken indirmeye başladı sonrasında o işlemleri yaptım idm ile olmaz ben denedim ama sana verdiğim linki idm yapıştırırsan olur

indirdim derken indirmeye başladı sonrasında o işlemleri yaptım idm ile olmaz ben denedim ama sana verdiğim linki idm yapıştırırsan olur

Tamam deniyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

Oldu iniyo sağol condomjr

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri