Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende isteyene Tokat Kebabi gönderiyorum.![]()
Dediğiniz gibi hocam onca emek var 16tl şu an ama millet satmaya başlıyınca düşürüyor tüccarlar.Geçen sene fındık olmadı nasılda 25tl yi gördü.Anca bekletilirse artar.Ama iç fındık olmuş 70tl insanlar zorlanıyor.Amma Ordu'lu varmış forumda. Fatsalıyım bende aslen, bizimkilerde fındıkta şuan.
Ama böyle olmaz herkes 20 den veriyor rekabet lazım. Taban fiyat 16 bildiğim kadarıyla, indirin yavaş yavaş fiyatı, kampanya yapın, çekiliş yapın
![]()
Şaka bir yana gerçekten çok zor fındık işi, Dünyadaki fındık ihtiyacının %85 lik dilimi Türkiye tarafından sağlanmakta ama üretici verdiği emeğin karşılığını alamamaktadır, koy ambargoyu fındığa, çikolata ve şekerleme sanayini dize getir ama nerdeeee![]()
Neyse hayırlı satışlar hocam.![]()
Herkes fatsalı çıktı yokmu ünyeli![]()
Selamlar herkese, bazı arkadaşlar bilir Ordu'lu olduğumu.
ben tokattayken bana gönderebilirsin abi![]()
Dediğiniz gibi hocam onca emek var 16tl şu an ama millet satmaya başlıyınca düşürüyor tüccarlar.Geçen sene fındık olmadı nasılda 25tl yi gördü.Anca bekletilirse artar.Ama iç fındık olmuş 70tl insanlar zorlanıyor.
Farketmez hocam ünye fatsa arası orduda kuruldu demiş hekimoğlu![]()
Aynen hocam hadi biz neyse istanbuldayız ama sadece köyde yaşayanlara çok zor.Emeği hiçe sayıyor o tüccarlar fiskobirlik vs. mesala bizden 16 ya alıyosa marketlere va 30 35 den satıyor almanayaya yaabncı ülkelere belki 40 50 tlden gönderiyorlar.Geçen sene don oldu 1kg fındık olmadı insanlar zor durumda kaldı.Şükürler olsun halimize.Öyle hocam, içinde bulunduğum için biliyorum. Ama gerçekten fiskobirlik olsun tüccarlar olsun kan emici, zaten adam gibi de destek yok, üzülüyorum üreticiye. Boru mu ya dünyanın ihtiyacını karşılıyorsun sen ama 3 kuruş kazanıyorsun. Hele bide don vurmasın senede 20 30 bin gelecek diye beklerken biranda 0 a düşüyorsun zor cidden zor.
Hocam ordunun neresinden
15 tl verimsakarya dan
1kg yanında hedıyesıde yoooogh
Fatsa hocam, sizdemi ordulusunuz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.