Organik +140K Görüntülenmeye Sahip Kanal Satılık.!!!

• Kullanıcı Kodno67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Kodno67

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar, Elimde bulunan +100K İzlenmeye Sahip Youtube Hesabımı Satıyorum. Hesapta bot vs kesinlikle yoktur. Organik Beğeni/ Organik Görüntülenmeye Sahiptir. Para İhtiyacından Dolayı Kanal Satılıktır. Para Kazanma Aktiftir. Aklınıza Takılan Tüm Sorularınızı Pm olarak sorabilirsiniz. Kesin alıcı olmayanlar pm istemesin.

Kanal Adı Değişiyor mu ? : Kanalın Adı Değişmektedir.
Kanal Adresi : Pm ile veya Skype ile
Kanalın abone sayısı : 96
Toplam video görüntülenme sayısı : 144.834 Görüntülenmeye Sahip Sürekli artmaktadır. Kesinlikle Bot Vs Çekimi Yaptırılmamıştır. Tamamen Organiktir.
Hesap Kayıt Tarihi : 30 Mayıs 2015 Tarihinde Video Eklemişim Tam olarak hesabı ne zaman açtım bilmiyorum ama 1 Yıllık Diyeyim. Daha fazlada olabilir. 9 Ay üstüde olabilir nasıl öğrenebilirim bilgi verirseniz tam tarihinide söyleyebilirim.
Kanalın dili : Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Komedi Türü. Elle Yüklendi Bot Vs Yoktur. İçinde 1 adet Video Vardır.
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Herhan gibir ihlal söz konusu değildir. Uyarı vs yoktur.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır Herhangi bir sebebden ban yemedi öyle bir durum söz konusu değildir.
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Bilmiyorum Nasıl bakılacağını söylerseniz onuda öğrenebilirim.
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : sanırım var
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif.
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır Bulunmuyor.
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Herhangi bir ban uyarı bot çekimi gibi şeyler kesinlikle yoktur. Tamamen organiktir. Kanalda olan 1 videoda yorumlarda bulunmakta. Alan arkadaşa her türlü desteği verebilirim. Ne tür destek derseniz nasıl videolar yüklemeniz gerek videoları nasıl bulursunuz, nasıl editlersiniz, nasıl daha güzel yerlere getirebileceğiniz hakkında desteği verebilirim.

Kanalı Satma Amacım : Bu sıralar biraz paraya sıkışığım elimde ki facebook sayfalarını sattım, Kanalım kaldı ve bunuda satmak zorundayım ne yazık ki. Umarım alan birisi çıkar ve ihtiyacımı görmüş olurum. Şimdiden alacak olan arkadaşa hayırlı olsun.

Hesap Fiyatı :
Düşündüğüm ve ihtiyacımı karşılayacak olan para 100 TL'dir fakat pazarlık yapabiliriz. Öğrenmek istediğiniz tüm detayları pm atarak veya konu altından pm isteyerek alabilirsiniz.

İletişim :

PM ile ve Skype: Teknolojikimam

Herkese Teşekkür Eder İyi Forumlar Diliyorum.

kanal satış kurallarına uyarak SSleri de koymanızı öneririm.Hem sizin için hem de alacak arkadaşlar için daha iyi olur.
Hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri