Organik 3,195 Abone / 7.483.487 İzlenme

S
  • Kullanıcı suatayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
S

suatayaz

Guest
\\ Organik 3,195 Abone // 7.483.487 İzlenme \\ Satılık YouTube Kanalım 100TL //

!!.YouTube Kanal'ım Satılmıştır.!!

\\ Organik 3,195 Abone // 7.483.487 İzlenme \\ Satılık YouTube Kanalım 100TL //

Kanal Fiyatı; 100TL
Merhaba arkadaşlar ben youtube kanalımı satmayı düşünüyorum
Para Ekleme Özelliği Devre Dışı Bırakıldı, Adsense Hesabını Sattığım İçin
Tekrar Açılır mı? Açılmaz mı? Pek Anlamadığım İçin Bilmiyorum Ama Sanırım Açılır

7q3Npl.png

!!.YouTube Kanal'ım Satılmıştır.!!

Son düzenleme:
uzaklaştırılmadan söyleyim hocam satış yapmanız yasak 200 mesaj veya 10 ticaret puanı olmayan satış yapamazmış bende daha ulaşmadım

uzaklaştırılmadan söyleyim hocam satış yapmanız yasak 200 mesaj veya 10 ticaret puanı olmayan satış yapamazmış bende daha ulaşmadım

o adsense satışları için geçerli diye biliyorum. kanal satışlarının da belli bi formatı var ama bu ara cılkı çıkmış durumda... :)

bilmiyorum tam olarak ama burada bir kişi uyardı Fatih beye sordum doğruladı

Bana öyle bir uyarı gelmedi gelirse bende ona göre hareket ederim teşekkürler yorumlarınız için.

Hocam kanal hakkında hiç bilgi vermemişsin. Dil, kategori vs bilgi verirsen belki alıcı çıkar. Son 30 günlük izlenimi de koyarsan daha iyi olur...

Askere gidiyorum son 20'Günüm kaldı arkadaşlar ve benim gerçekten nakite ihtiyacım var
Çünkü ailemin durumları müsait olmadığı için , ailemden destek almama kararı verdim
Vermiş olduğum kararımın da sonuna kadar arkasında durup ailemi zora sokmayacağım

Bu sebeple YouTube Kanalımı satıyorum herbir yandan uğraşmaktayım 2'Tane Instagram Hesabımıda satmış bulunuyorum biraz acelem var bunu yazdım çünkü ilanı koyalı 7'Gün oldu ve hala satamadım bende fiyatı 30TL'e indirmek zorunda kaldım son 20'Günüm kaldı arkadaşlar anlayış gösterip beni yanlış anlamadığınız için teşekkür ederim

Hiçkimse bu yazdığımı yanlış anlamasın, umarım anlamaz. Allah'ım zor durumda olan\olmayan herkese yardımcı olsun İnşALLAH. iyi forumlar, Sevgili Dostlarım..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri