Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun hocam
Mesajım bulunsun başladığı zaman alırım. Hayırlı olsun bu arada
referans varsa
Forumun kıdemli refçisi olarak hazır bekliyorum
İyi çalışmalar.
Refler hazır hocam aslındaPm atın
Videoları Hazırlıyorum
skype alayım ayrıca :d
Merhaba referans varsa bende almak isterim özgün bir kanalım ref ihtiyacım var cünkü 3000 saat tamamladım 8 ay gibi bir sürede gerçekten cok mutlu edersiniz
Herkese merhabalar, YouTube'da para kazanmayı açmak için en önemli olay bildiğiniz gibi 4000 saat sınırını aşmak.Fakat bazı insanlar bunu kullanıp yüksek fiyatlardan kapıyı açıyorlar satış yaparken.Bu forumda 3. Yılımdayım ve çok değerli bilgiler öğrendim çok değerli büyüklerimden.O yüzden Ytpara üyelerine özel fiyatta yapacağım.
Önemli:Siparişlerin tamamlanma süresi kanalınıza bağlı olarak 1-10 gün arasında olacaktır.Düşme olmayacağını biliyorum ama eğer olursa telafi edeceğim.Herhangi bir bot kullanılmayacaktır, tamamen organik her şey.Her şey organik olduğu için izlenmeler geldikçe önerilenlerde de çıkmaya başlayabilirsiniz kendi kanalımda biliyorum.Ama garanti değil elbette bu.kanallarımda yaptığım testler başarılı oldu.ve kanalları teker teker tamamlayacağım güvenlik açısından.
Not:Şu anda ön siparişler olduğu için fiyatlar böyle.İşler en geç haftaya salı başlayacak.İşi teslim etmeden ödeme almıyorum.
--İndirimli Fiyatlar--
1000 saat=100tl
2000 saat=200tl
3000 saat=300tl
4000 saat=375tl
Ödeme Yöntemleri:
Kuveyt Türk
Garanti Bankası
İş Bankası
İletişim:
PM
WP: 0536 597 4210
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.