Organik facebook sayfası nasıl oluşturulur ve büyütülür?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Alışveriş

Alex

Kayıtlı Üye
Kişiler tamamen gerçek olacak şekilde örneğin 100k lık bir sayfa nasıl oluşturulur?

Bunun yöntemleri nelerdir, örneğin para ile 1 sayfa satın alsam organik bu sayfam sayesinde yeni sayfa açıp bu kişileri sayfama çekebilir miyim? Evetse nasıl çekiliyor?

Yani sıfırdan yepyeni bir facebook sayfası açmak ve organik gerçek insanlarla bu sayfayı büyütmek için neler yapmak gerekir, şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuyu tartışalım istedim, böylece kendi organik sayfalarımızı oluşturup videolarımızı izlettirebiliriz.

Aklıma şu geldi fake alımlı kadın profilleri açsak direk herkes ekliyor zaten birkaç sayfaya yorum atınca bu şekilde kişisel fake facebook hesabını büyütüp 5.000 kişi olunca sayfaya çevirsek bence bu güzel bir yöntem olabilir, kişisel profiller sayfaya çevrilebiliyormuş bir süre sonra.

Başka bildiğiniz yöntemler varsa paylaşırsanız harika olur arkadaşlar

youtube dan guncel muzıklerı paylasabılırsınız..

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Ben Sosyal medya uzmanıyım ve kesinlikle bu dediğin yöntem işe yaramaz bunlar boş işler eğer sakıncası olmazsa sayfalarımı paylaşabilirim ona görede taktikler verebilirm size

youtube dan guncel muzıklerı paylasabılırsınız..

İşte muhteşem bir fikir daha geldi, adamsınız.

Youtube da bir müzik kanalı açıp, reklamları aktif etmeden müzik paylaşsak, bu şekilde facebook sayfamıza nasıl yönlendirebiliriz?

Siz facebook üzerinde mi müzik sayfası açın diyorsunuz, biraz daha açıklayabilir misiniz?

Fikriniz çok güzel gerçekten

---------- Mesaj saat 12:11:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:27 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Ben Sosyal medya uzmanıyım ve kesinlikle bu dediğin yöntem işe yaramaz bunlar boş işlter eğer sakıncası olmazsa sayfalarımı paylaşabilirim ona görede taktikler verebilirm size

Sosyal medyaya hakim olman bizim için bir şans o zaman, paylaşımcı birine benziyorsun, bize organik sayfa nasıl oluşturulur ve büyütülür konusunda bilgi verebilir misin hocam? Sayfalarını merak ettim ama bize sayfalardan çok nasıl gerçek kişilerden sayfa oluşturup büyütebiliriz o lazım yöntem lazım

Forum kurallarına aykırıysa sayfaları paylaşmadan anlatım yapabilirm
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] tabiki anlatırım

Forum kurallarına aykırıysa sayfaları paylaşmadan anlatım yapabilirm
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] tabiki anlatırım

İstersen özelden gönderebilirsin sayfalarını onlar üzerinden anlatacaksan, forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum, facebook sayfası oluşturmak ve organik bir biçimde bunu büyütmek ile ilgili bilmek istediğim çok şey var merakla sizi dinliyoruz hocam

Şöyle yapalım hocam ben bu konu hakkında geniş kapsamlı bir konu açıyım ve bu şekilde anlatıma geçiyim onun üzerindende yorumlarınızı ve sorularını sorabilirsiniz

Şöyle yapalım hocam ben bu konu hakkında geniş kapsamlı bir konu açıyım ve bu şekilde anlatıma geçiyim onun üzerindende yorumlarınızı ve sorularını sorabilirsiniz

Bence muhteşem olur, konunuzun linkini bildirin, sizin konunuz üzerinde herşeyi öğrenelim, sabırsızlıkla beklemedeyiz :rolleyes:

Tamamdır konuyu oluşturduğumda buraya linkini vericem :)

---------- Mesaj saat 12:19:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:17:52 civarında gönderildi. ----------

@alex bu arada sana bi mesaj attım onda bakı ver :)

adam bana kızmış beyler, gönlünü almamız şart :) cevapladım suat .

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Yok ya sen her konuda verdiğin ayrı ayrı bilgi için gönlümü alıyosun zaten :)

Aklıma şu geldi fake alımlı kadın profilleri açsak direk herkes ekliyor zaten birkaç sayfaya yorum atınca bu şekilde kişisel fake facebook hesabını büyütüp 5.000 kişi olunca sayfaya çevirsek bence bu güzel bir yöntem olabilir, kişisel profiller sayfaya çevrilebiliyormuş bir süre sonra.

kardeşim ben o yöntemi denedim hiç bulaşma hiç iyi olmuyor kız profili açıp sayfaya çevirince üyelerin çoğu pasif kalıyor ve sayfanda hep azgın sapık insanlar oluyor :D

fake profillerin garantisi yok kapanma riski çok yüksek hep spam geliyor. Organik temiz ve sağlam sayfa kasmak zor iş paranızz varsa Facebook'a reklam verin. Paranız yoksa bi şekilde sayfanızı tanıtmanız lazım birinden rica edin sayfanıza 1-2k atabilir gerisini siz paylaşımlarla büyüte bilirsiniz ama emek istiyor yani kolay değil

fake profillerin garantisi yok kapanma riski çok yüksek hep spam geliyor. Organik temiz ve sağlam sayfa kasmak zor iş paranızz varsa Facebook'a reklam verin. Paranız yoksa bi şekilde sayfanızı tanıtmanız lazım birinden rica edin sayfanıza 1-2k atabilir gerisini siz paylaşımlarla büyüte bilirsiniz ama emek istiyor yani kolay değil

Fake kadın profili olayını tamamen sildim kafamdan o zaman, 1 adet 50k civarı facebook sayfa satın alsam, bu sayfadan yeni açacağım sayfalara yönlendirebilir miyim 50k organik üyelerimi?

Fake kadın profili olayını tamamen sildim kafamdan o zaman, 1 adet 50k civarı facebook sayfa satın alsam, bu sayfadan yeni açacağım sayfalara yönlendirebilir miyim 50k organik üyelerimi?

alacağınız sayfaya bağlı sayfa çok aktif bir sayfa ise yapabilirsiniz ama beğenileri ddüşükse yani biraz zor. panelle kasılmış sayfalar genellikle böyle oluyor

alacağınız sayfaya bağlı sayfa çok aktif bir sayfa ise yapabilirsiniz ama beğenileri ddüşükse yani biraz zor. panelle kasılmış sayfalar genellikle böyle oluyor

Çok aktif organik bir sayfa alsam yeni bir sayfamı duvarımda paylaşarak mı abone olmalarını sağlayacağım üyelerin? Yöntemi nedir merak ettim

Çok aktif organik bir sayfa alsam yeni bir sayfamı duvarımda paylaşarak mı abone olmalarını sağlayacağım üyelerin? Yöntemi nedir merak ettim

Nasıl yani Profile mi diyorsunuz Abone gelmesi konusunda. Sayfada sadece beğeni gelir sadece profil kasmak istiyorsanız o ayrı !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri