Organik facebook sayfası nasıl oluşturulur ve büyütülür?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Alışveriş
Çok aktif organik bir sayfa alsam yeni bir sayfamı duvarımda paylaşarak mı abone olmalarını sağlayacağım üyelerin? Yöntemi nedir merak ettim

kardeşim kategorilerine bağlı diyelim ki 50 bin kişilik bir komedi sayfası aldın ve yeni açacağın bir komedi sayfasını paylaşıp üye çağırdın o zaman gelen çok olur ama komedi sayfasından gider de aşk sayfasına spor sayasına falan üye çağırırsan o kadar çok olmaz

Reklamlardan Büyür Organik bi sayfa Bu işlerdeyim :)

Nasıl yani Profile mi diyorsunuz Abone gelmesi konusunda. Sayfada sadece beğeni gelir sadece profil kasmak istiyorsanız o ayrı !

50-100k arası yeni bir sayfa satın alacağım bütün beğenenleri organik olan ve açtığım yeni bir sayfaya da yönlendirmek istiyorum bu beğenen organik kişileri bunu soruyorum nasıl olacak diye?

---------- Mesaj saat 14:00:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:59:42 civarında gönderildi. ----------

Reklamlardan Büyür Organik bi sayfa Bu işlerdeyim :)

facebook reklamlarından mı bahsediyorsunuz? biraz fazla gibi maliyeti hocam, facebook reklamlarından gelen kişiler aktif oluyorlar mı sayfada ?

50-100k arası yeni bir sayfa satın alacağım bütün beğenenleri organik olan ve açtığım yeni bir sayfaya da yönlendirmek istiyorum bu beğenen organik kişileri bunu soruyorum nasıl olacak diye?

---------- Mesaj saat 14:00:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:59:42 civarında gönderildi. ----------

facebook reklamlarından mı bahsediyorsunuz? biraz fazla gibi maliyeti hocam, facebook reklamlarından gelen kişiler aktif oluyorlar mı sayfada ?

organik oluyorda facebook sayfalarınıda reklam verebilirsiniz veya 100k üstü sayfa alıp karşılıklı reklam yaparak sayfanızı büyütebilirsiniz

evet organik sayfadaki kişiler aktif sayfada paylaşırsan beğenen kişiler organik olur

Eğer sosyal ağlarda pek takipçin yoksa organik sayfa sıfırdan açman çok zor. Fake kız falan demişsin emin ol onu 5 sene önce yapıyorduk, o zamanlar sayfaya davet ettiğin kişilerin %90 nı geliyordu. Şimdi öyle değil, face bir çok özelliğini değiştirdi. 25-30k organik bir sayfa alırsın, işe öyle koyulabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri