Organik Yabancı DİZİ Sayfası KAÇIRMA

dreamblack

Kayıtlı Üye
Sayfa üye sayısı:102k
sayfa hakkında:
sayfa yabancı bir dizi sayfasıdır suan dizinin sezonu bitmis hatta çoktan bitmistir

ek olarak sayfayı ben suan hiçbirsekilde kullanmıyorum ama kitle hala saglam ve aktifdir satma sebebim benim vaktim olmadıgı için ilgilenemedigimden dolayıdır

sayfayı alıcak kisi ne yapabilir derseniz dilerse yabancı kanalı vardır özgün sayfanın ismini degistirip knal ismiyle aynı yapıp ilerleyebilir veya sayfası varsa birlestirebilir. malum yüksek begenili bi sayfa kitle tutma açısından olumlu olucaktır. yada spam yapıyodur bu sayfadan dizi videolarına hit çekebilir 10k üzeri amerika üyesi var sayfada, zaten dizi sayfası oldugu için olumlu geri dönüs olucaktır

referans olarak assagıdaki bu 2 konuya bakabilirsiniz. önceki sayfamı 15kya satmıstım alan arkadasta çok memmundur.

http://www.ytpara.com/facebook-sayfa-alis-satis/102245-full-organik-asiri-aktif-sayfa-satilik.html

http://www.ytpara.com/facebook/100818-10-milyon-uzeri-erisime-sahip-sayfada-reklam-firsati.html

NOT: suan yogun oldugum için fazla detaylı konu açamamıs olabilirim aklına takılan sorusu olan varsa sorabilir ek olarak yarın bir adette TÜRK'ce içerikli bir sayfa satısı için konu açmayı düsünüyorum

iyi forumlar..

FİYAT: 2.500 tl pazarlık payı vardır

LZEW3V.png

sayfada aylardır paylasım yapılmamıstır 3 gün önce öylesine attıgım bir paylasım istatistigi sayfanın aktifligini gösteriyor

sayfanın üzerine düsülürse güzel seyler olucaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri