Origami başlangıç olarak özgün videomuz

• Kullanıcı AzomaXTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bi' ara ben de baya uğraşmıştım Origami ile. Başarılar :)

tşkler hocam kamerayı tam ayarlayamadık peki masanın fonu beyazmı olmalı sizce yoksa bu renk iyimidir ?

tşkler hocam kamerayı tam ayarlayamadık peki masanın fonu beyazmı olmalı sizce yoksa bu renk iyimidir ?

bence gayet iyi eğer kucuk bişeyse masa mandallarla yandan tuturun gerdirip ,düz bir şekil cıksın bazı yerler kalkmıs cunku ufak bır detay ama pek uğraş istemiyo 3-5 mandalla halledilebilir :)

tşkler hocam mandal hiç aklıma gelmemişti şimdi takıyorum hemen :)

Başlık açıklama ingilizce olması güzel. Fakat kanal adı türkçe. Bu işe başlamadan önce origami arama hacmini araştırmışsındır.

Başlık açıklama ingilizce olması güzel. Fakat kanal adı türkçe. Bu işe başlamadan önce origami arama hacmini araştırmışsındır.

valla aranma hacmine hiç bakmadım sadece izlenimlere baktım beni tatmin etti siz ne düşünüyosunuz peki

gül güzel olmuş hocam :D evde denedim beceremedim ama oldu sayılır :D

Kamera açısı, uzaklığı ve kalitesi beni pek tatmin etmedi, ek olarak yaparken kendinize yapıyormuşsunuz gibi daha böyle adım adım giderek yaparsanız bizde deneyebiliriz :D

Kamera açısı, uzaklığı ve kalitesi beni pek tatmin etmedi, ek olarak yaparken kendinize yapıyormuşsunuz gibi daha böyle adım adım giderek yaparsanız bizde deneyebiliriz :D

hocam kamera 1080 p full hd açıyı da ayarlamaya çalışcaz inş acemiliğimizi bi atalımda :)

Çekimi biraz daha kaliteli yaparsanız devamlılığı halinde güzel bir kanalınız olacaktır. Yabancı olarak çalışmanızı öneririm. ;)

hocam kamerayı kesinlikle yukarda tutmanız gerekir ya kafanıza bir şapka takın ona koyun kamerayı gerçi öyle sabit olmaz.bi şekilde kamerayı yukardan çekmeye çalışın hem yukardan her şey açık ve net belli olmuş olur yandan ben bazı adımları görmedim

hocam bu akşam çekeceğim videoda deneyeceğim tripodun ayağını kısaltıp masaya koyup öyle deneme yapıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri