Orkun Işıtmak Kanalıma Yorum Yapmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarackObama

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cevaplaa.net
bu ara türedi ''orkun kanalıma yorum yaptılar'' :D
ses az gelebilir videoda azcık açıverin
dislike basan arkadaşlara teşekkür ederim :D
biliyorum saçma bi video özgüncü değilim zati
sesimde fazlasıyla gıcık biliyorum :D

tamam tamam sildim videoyu :D

Son düzenleme:
Bende bu tip videolar için bi video çekmeyi düşünüyordum :D valla bizim türklere helal olsun clickbait'in geldiği son aşama dün kaçtane meryem can'a çıkma teklifi ettim selen teksöz'e çıkma teklifi ettim yok enese baturaya telefon şakası yaptım diye video çekiyorlar başlık atıyorlar videonun ortasında da yok arkadaşlar trolldur bu diyor :D mantık güzel başlık ile insanları çek abone kas sonrada troll de :D

Bende bu tip videolar için bi video çekmeyi düşünüyordum :D valla bizim türklere helal olsun clickbait'in geldiği son aşama dün kaçtane meryem can'a çıkma teklifi ettim selen teksöz'e çıkma teklifi ettim yok enese baturaya telefon şakası yaptım diye video çekiyorlar başlık atıyorlar videonun ortasında da yok arkadaşlar trolldur bu diyor :D mantık güzel başlık ile insanları çek abone kas sonrada troll de :D

ya yok özgüne giriş yapasım yok benimde ne bileyim anasayfada yok duru önver ''bana şeyini gösterdi'' yok ''orkun videoma yorum attı'' hep bunlar var. geçmişi silsen bile yine çıkıyo :D

Açık ve net söylüyorum, 3-5 kanal dışında Türkiye özgün Youtube videoları tam anlamıyla ÇÖPLÜK.

Çok üzülüyorum bu duruma.

bu ara türedi ''orkun kanalıma yorum yaptılar'' :D
ses az gelebilir videoda azcık açıverin
dislike basan arkadaşlara teşekkür ederim :D
biliyorum saçma bi video özgüncü değilim zati
sesimde fazlasıyla gıcık biliyorum :D

tamam tamam sildim videoyu :D
kanal nerede:)

ya yok özgüne giriş yapasım yok benimde ne bileyim anasayfada yok duru önver ''bana şeyini gösterdi'' yok ''orkun videoma yorum attı'' hep bunlar var. geçmişi silsen bile yine çıkıyo :D

valla şimdi girdim youtube'a kaç tane çıktı birde ciddi ciddi anlatıp şey yapmaları komedi arkadaşlar başka hangi youtubera telefon şakası yapim yorum olarak bildirin diyorlar :D kimse lütfen yanlış anlamasın ama o taklitler nedense bana şizofreni gibi geliyor :D bitanesini izledim ben dün gece selen teksöz'e çıkma teklifi ettim diye whatsapp'dan konusma videosu çekmiş :D kız bile gelmiş kanala yorum atmış daha demin ne izledim ben diye hahahahahhahah :D

Video kalkınca konu çok garip bir hale gelmiş keşke kaldırmasaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri