ort. 8 dolar kazançlı quiz kanal satılık

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

mustyy58

Kayıtlı Üye
Kanal Dili: Alıcıya

İçerik : Alıcıya

Abone Sayısı: 420

Video Sayısı: 52

İlk ve Son Video Atılışı: 14 şubat

İçindeki Miktar: 52 Dolar Alıcıya Verilecek

Toplam İzlenim :548.728

Satış Fiyat: 1200 Dolar.

Garanti : İlk Ay Telif Gelirse Tamamını, İkinci Ay Gelirse Yarısını, Üçüncü Ay Gelirse Dörtte Birini Karşılarım. Biz Ne Satarsak Satalım Arkasında Dururuz.
Kanalın Kategorisinde Çok Az Rakip Var, Alan Kişi Kolay Kolay Bulamayacağı Bir Kategoriyide Elde Etmiş Olacak. Kanalın Dilinde (Bu Dilde Çalışan Tr Youtuber Çok Azdır) Benzer Kanallar Yaparak Çok Daha Fazla Kazanacağına Garanti Diyebilirim

Vl4Ndy.jpg

Param olsaydı kaçırmazdım.Hayırlı satışlar hocam :)

Bunu bende anlamıyorum neye göre fiyat biçiyorsunuz. Kanal var, kanal var yani sadece kazanç ortalamasını göre yorumlamayın bunu.

Zamanında serkan hocanın söylediği bir şeyi kural olarak tanımlamış bazı arkadaşlar oysaki açıklamayada kategorisi özel vs vs diye yazdım şartlanmışlar bi kere...

Garanti : İlk Ay Telif Gelirse Tamamını, İkinci Ay Gelirse Yarısını, Üçüncü Ay Gelirse Dörtte Birini Karşılarım. Biz Ne Satarsak Satalım Arkasında Dururuz.
Kanalın Kategorisinde Çok Az Rakip Var, Alan Kişi Kolay Kolay Bulamayacağı Bir Kategoriyide Elde Etmiş Olacak. Kanalın Dilinde (Bu Dilde Çalışan Tr Youtuber Çok Azdır) Benzer Kanallar Yaparak Çok Daha Fazla Kazanacağına Garanti Diyebilirim

Vl4Ndy.jpg

Teklifimiz : 450 Dolardır.

bu kanalı 1200 dolara alacak birisi çıkmaz hocam aylık kazancının 5 katına satıyorsunuz. Ama dikkat edilmesi gereken bir nokta şu olabilir adam size dil satıyor, o dilde çalışarak daha çok kanal yapabilirsiniz diyor belki bu yüzden alınır 1200 dolara yoksa kanal 1200 doları bırakın 600 dolar bile etmez

bu kanalı 1200 dolara alacak birisi çıkmaz hocam aylık kazancının 5 katına satıyorsunuz. Ama dikkat edilmesi gereken bir nokta şu olabilir adam size dil satıyor, o dilde çalışarak daha çok kanal yapabilirsiniz diyor belki bu yüzden alınır 1200 dolara yoksa kanal 1200 doları bırakın 600 dolar bile etmez

1200 doları bırakın 600 dolar bile etmez nasıl bir kelimedir ya. Bu piyasayı kim belirliyor siz mi ya da arkadaşınız mı. 5 aylık kazancına satılmayacagını kim söylüyor öyle bir kural mı var bilmediğimiz. İnanın anlam veremiyorum size.

almayacaksan baltalama bari yok şu etmez yok bu etmez; kanalı alan kategoriyi almış olur unutmayın

hayırlı satışlar hocam kanal gayet güzel

Mustafa adam gibi adamdır, zaten şartlarıda belirtmiş 3. ayda dahi telif yerseniz 4/1 ödeme yapacak, Günlüğü 8 dolar kalcak yükselmeyecek diye hesap etsen 8 x 90 = 720 Dolar , 4de birini ödeyeceğim deemiş 300 çıkar 1200'den 900, Yani hç bir zarar yok üstüne üstlük kategori sahibi oluyorsun. Çok mantıklı. Param olsada bende alsam :)

Son düzenleme:

Vl4Ndy.jpg

Hayırlı satışlar hocam.Fiyat gayet uygun.Siz burda kanalı değil içeriği satıyorsunuz.Ücret fazla diyenlere aldırmıyorum.Çünkü içeriğin değerini anlamıyor yada anlamamak işine gelip fiyat kırmaya çalışıyorlar.Yamyam dolu,çakal dolu, değerinde satıyorsunuz.Destekçinizim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1200 doları bırakın 600 dolar bile etmez nasıl bir kelimedir ya. Bu piyasayı kim belirliyor siz mi ya da arkadaşınız mı. 5 aylık kazancına satılmayacagını kim söylüyor öyle bir kural mı var bilmediğimiz. İnanın anlam veremiyorum size.

iyi kardeşim sen 5 aylık kazancına al kanalları sana karışan yok bu senin kendi görüşündür ben sana enayi misin 5 aylık kazancına alıyorsun diyip seni eleştiriyor muyum? benim kendi görüşümdür katılırsın katılmazsın orası sana kalmış bir şey her görüşüne katılmadığın insanı eleştirmeye kalkacaksan yanmışsın sen valla iş güç yapmaya fırsat bulamazsın laf yetiştirmekten

iyi kardeşim sen 5 aylık kazancına al kanalları sana karışan yok bu senin kendi görüşündür ben sana enayi misin 5 aylık kazancına alıyorsun diyip seni eleştiriyor muyum? benim kendi görüşümdür katılırsın katılmazsın orası sana kalmış bir şey her görüşüne katılmadığın insanı eleştirmeye kalkacaksan yanmışsın sen valla iş güç yapmaya fırsat bulamazsın laf yetiştirmekten

Burası eleştiri yerimi güzel kardeşim. Adamın satış konusu siz geliyorsunuz yok pahalı, ucuz bu sizi ilgilendirir mi . Üstelik kendiniz değer bile biçiyorsunuz. Markete gittiğinizde sıvı yağın fiyatına bakıyorsunuz 100 lira , gidip müdürüne diyor musunuz bu çok pahalı olsa olsa 20 lira eder diye

Burası eleştiri yerimi güzel kardeşim. Adamın satış konusu siz geliyorsunuz yok pahalı, ucuz bu sizi ilgilendirir mi . Üstelik kendiniz değer bile biçiyorsunuz. Markete gittiğinizde sıvı yağın fiyatına bakıyorsunuz 100 lira , gidip müdürüne diyor musunuz bu çok pahalı olsa olsa 20 lira eder diye

abi işte böyle adamları tutuyorlar üye yapıyorlar mesajı okumadan yorum atmalarına olanak tanıyorlar bizde burda muhattap olmak zorunda kalıyoruz. Ben eleştiri yorumu bırakmadım arkadaş eğer adam gibi okusaydın ben açıklama getirdim, benim söylediğim adamın kanalı satmadığı çalıştığı ve kazanç elde ettiği dili sattığı bu yüzden 1200 dolar istediğini söyledim. Satıcı arkadaşın kendisi de farkında olacak ki kanalın 1200 dolar normalde etmeyeceğinin, kendisi de ifade etmiş bu kanalı alarak bunun gibi kazanç elde edebileceğiniz başka kanallara da sahip olabileceğiniz ipuçları kazanacaksınız diye. Yani eleştiri yapan sensin beni adamı eleştirmekle nasıl suçlamayı başardın bu nasıl bir hayal gücüdür anlayamadım uzatmaya da gerek yok satan adam kanalına garanti verdiği için ve kanalın yanında kazanç elde edilebilecek başka kanallar yapabileceğiniz, işinize yarayacak ipuçları da verdiği için 1200 dolara satılabilir, yüksek bir fiyat değil.

abi işte böyle adamları tutuyorlar üye yapıyorlar mesajı okumadan yorum atmalarına olanak tanıyorlar bizde burda muhattap olmak zorunda kalıyoruz. Ben eleştiri yorumu bırakmadım arkadaş eğer adam gibi okusaydın ben açıklama getirdim, benim söylediğim adamın kanalı satmadığı çalıştığı ve kazanç elde ettiği dili sattığı bu yüzden 1200 dolar istediğini söyledim. Satıcı arkadaşın kendisi de farkında olacak ki kanalın 1200 dolar normalde etmeyeceğinin, kendisi de ifade etmiş bu kanalı alarak bunun gibi kazanç elde edebileceğiniz başka kanallara da sahip olabileceğiniz ipuçları kazanacaksınız diye. Yani eleştiri yapan sensin beni adamı eleştirmekle nasıl suçlamayı başardın bu nasıl bir hayal gücüdür anlayamadım uzatmaya da gerek yok satan adam kanalına garanti verdiği için ve kanalın yanında kazanç elde edilebilecek başka kanallar yapabileceğiniz, işinize yarayacak ipuçları da verdiği için 1200 dolara satılabilir, yüksek bir fiyat değil.

Bu sözler size ait.
'' bu kanalı 1200 dolara alacak birisi çıkmaz hocam aylık kazancının 5 katına satıyorsunuz. ''

'' ...belki bu yüzden alınır 1200 dolara yoksa kanal 1200 doları bırakın 600 dolar bile etmez ''

Kategori sağlam olmadı diyelim sadece bu kanalın satışı için demiyorum adam istediği fiyata satar anlatmak istediğim bu siz anlamıyor musunuz

Markete gittiğinizde sıvı yağın fiyatına bakıyorsunuz 100 lira , gidip müdürüne diyor musunuz bu çok pahalı olsa olsa 20 lira eder diye
Burası market mi hocam ? Siz markete felan mı üye olduğunuzu sanıyosunuz onu anlamadım rahatsız oluyosanız report tuşu var basar şikayetinizi belirtirsiniz moderatörde gerekeni yapar boşu boşuna neden konuyu kirletiyosunuz anlamadım halen

Burası market mi hocam ? Siz markete felan mı üye olduğunuzu sanıyosunuz onu anlamadım rahatsız oluyosanız report tuşu var basar şikayetinizi belirtirsiniz moderatörde gerekeni yapar boşu boşuna neden konuyu kirletiyosunuz anlamadım halen

Konu iyice dağıldı bu son mesajım tartışmak istemiyorum. Burası market demedim örnek verdim farkındasınız değil mi. Bunu diyen adam rahatsız olduysan report et neden yorum yazıyorsun diyen adam bana burda yorum yapıyor o halde siz neden aynı işlemi yapmadınız da burada yorum yapıyorsunuz. Anlatmak istediğim ne biliyor musun adam geliyor diyor ki kategori iyi olmasa 1200 doları bırakın 600 dolar bile etmez diyor bunu neye dayanarak söylüyor ki. Burası bir satış konusu adam istediği rakamı ister. Sizin öneri ya da eleştirilerinize açık bir konu değil ki lazımda değil yani bunu anlatmaya çalışıyorum ama konu büyüyor saçma sapan yere geliyor zaten yeterince dağıldı konu. Özür diliyorum buradan konu sahibinden de artık da yorum yapmıyorum.
İyi forumlar.

Teklifim 1500 tl garantiyi begendim

Teklifim 1500 tl garantiyi begendim

teklifim konumdan uzaklaşmanız.

---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

Mustafa adam gibi adamdır, zaten şartlarıda belirtmiş 3. ayda dahi telif yerseniz 4/1 ödeme yapacak, Günlüğü 8 dolar kalcak yükselmeyecek diye hesap etsen 8 x 90 = 720 Dolar , 4de birini ödeyeceğim deemiş 300 çıkar 1200'den 900, Yani hç bir zarar yok üstüne üstlük kategori sahibi oluyorsun. Çok mantıklı. Param olsada bende alsam :)

boş insan çok biliyorsun bertan :s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri