Ortak Arıyorum (Youploader V2.0 - VDS Benden)

• Kullanıcı MKunkcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

MKunkcu

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar ben İzmir Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim yaşım 21 fazla zamanım kalmıyor vizedir finaldir derken ortak bir arkadaş arıyorum ilk 1 ay bot ve vds benden kazancımızı almaya basladıkca botu vdsyi o kazanctan oderiz diye düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atsın skype ve telefon no verebilirim.

bence ortak işine hiç girme hocam,otomatik botlardan al bitane ve kendi kendine yüklesin senin ayarlamana göre.ortak işi yaş iş...

Ben bu iş için üniversiteye hazırlanmayı bıraktım sen gelmiş benim yerime yapacak biri lazım diyorsun.

Ben bu iş için üniversiteye hazırlanmayı bıraktım sen gelmiş benim yerime yapacak biri lazım diyorsun.

Bence yanlış karar üni dondursan tamam da senin bilgilerin sürekli taze kalmıyor yt için çalışmayı bıraktın da belki 1 sene sonra suanda kazanabileceğin bir yeri kazanamayacaksın bence üniversiteyi kazansaydın kayıt yaptırıp dondursaydın. Kazançlar ne kadar merak ettim böyle bir karar verdiğine göre iyi kazanıyor olmalısın.

Bence yanlış karar üni dondursan tamam da senin bilgilerin sürekli taze kalmıyor yt için çalışmayı bıraktın da belki 1 sene sonra suanda kazanabileceğin bir yeri kazanamayacaksın bence üniversiteyi kazansaydın kayıt yaptırıp dondursaydın. Kazançlar ne kadar merak ettim böyle bir karar verdiğine göre iyi kazanıyor olmalısın.

gerçkten bende çok merak ettim :D

beni yargılamaya çalışırken ne kadar cahilce bir karar verdiğini belli ettin.

Türkiye'de üniversiteye gideceğim de ne olacak? patronum lise mezunu olacak. Sırf bir kaç bin tl fazla kazanmak için 5 sene üniversiteye yoracağım kafayı youtube a yorsam, yabancı dilde, bilgisayarda (istediğim mesleklerde) kendimi geliştirsem emin ol mezun olduğumda alacağımdan kat kat fazla para kazanıp istemediğim ve hayatımda bir kere kullanmayacağım bilgileri kafama sokmamış olurum. 35 senelik memur babamı görüyorum emekliliği geldi 5 sene geçti hala beni okutmak için emekli olmuyor. Aldığı maaş 35 yıl sonra anca 4500tl oldu. Türkiye'deki eğitim sistemine sonuna kadar karşıyım ve bir an önce paramı kazanıp bu ülkeden gitmek ve eğitimimi yurt dışında gerçekleştirmek istiyorum.

Türkiye'de üniversiteye gideceğim de ne olacak? patronum lise mezunu olacak. Sırf bir kaç bin tl fazla kazanmak için 5 sene üniversiteye yoracağım kafayı youtube a yorsam, yabancı dilde, bilgisayarda (istediğim mesleklerde) kendimi geliştirsem emin ol mezun olduğumda alacağımdan kat kat fazla para kazanıp hayatımda bir kere kullanmayacağım bilgileri kafama sokmamış olurum. Türkiyedeki eğitim sistemine sonuna kadar karşıyım ve bir an önce paramı kazanıp bu ülkeden gitmek istiyorum.

Yanlış ! nedenmi bu işin ve benzeri işlerin sonu yok 10yıl sora youtube dan para kazanacam diye kimse iddaa edemez şahsi fikrim youtube sadece ek gelir olabilir

Youtube'u ek gelir gibi görerek eğitiminizi aksatmayın derim.

Yanlış ! nedenmi bu işin ve benzeri işlerin sonu yok 10yıl sora youtube dan para kazanacam diye kimse iddaa edemez şahsi fikrim youtube sadece ek gelir olabilir

Mesajımı editledim, amacım yurt dışında okumak ve yurt dışında yaşamak ve bunu da youtube ile daha kolayca halledebilirim. Eğitimimi aksatmaktan söz etmiyorum, Türkiye'de üniversite okumaktansa yurt dışında okumanın bana kazandıracağı şeylerin çok daha fazla olduğunu söylemeye çalışıyorum.

yıllar boyunca adsense , youtube vb. şeylerden para kazanacağını iddia etmek ne kadar sağlıklı bir düşünce bilemem ve 4500 lira diyerek küçük gördüğün para çoğu yurtdışındaki insanın bile rahat hayatını sürdürdüğü paradır.

Türkiye'de üniversiteye gideceğim de ne olacak? patronum lise mezunu olacak. Sırf bir kaç bin tl fazla kazanmak için 5 sene üniversiteye yoracağım kafayı youtube a yorsam, yabancı dilde, bilgisayarda (istediğim mesleklerde) kendimi geliştirsem emin ol mezun olduğumda alacağımdan kat kat fazla para kazanıp istemediğim ve hayatımda bir kere kullanmayacağım bilgileri kafama sokmamış olurum. 35 senelik memur babamı görüyorum emekliliği geldi 5 sene geçti hala beni okutmak için emekli olmuyor. Aldığı maaş 35 yıl sonra anca 4500tl oldu. Türkiye'deki eğitim sistemine sonuna kadar karşıyım ve bir an önce paramı kazanıp bu ülkeden gitmek ve eğitimimi yurt dışında gerçekleştirmek istiyorum.

okumak sadece para için değil kültür için bakış açısı için cehallet kurtulmak için iyi bir baba veya anne olmak için bu örnekler dahada çoğaltılabilir. İstersen aylık 50bin gelirin olsun cahil olduktan sonra neye yarıcak? çocuklarını güzelce eğitemedikten sonra neye yarıyacak?

okumak sadece para için değil kültür için bakış açısı için cehallet kurtulmak için iyi bir baba veya anne olmak için bu örnekler dahada çoğaltılabilir. İstersen aylık 50bin gelirin olsun cahil olduktan sonra neye yarıcak? çocuklarını güzelce eğitemedikten sonra neye yarıyacak?

Okumamaktan söz ettiğimi hatırlamıyorum? İstediğim bilgiyi istediğim yerde öğrenmekten söz ettim.

Okumamaktan söz ettiğimi hatırlamıyorum? İstediğim bilgiyi istediğim yerde öğrenmekten söz ettim.

Türkiye'de üniversiteye gideceğim de ne olacak? patronum lise mezunu olacak. Sırf bir kaç bin tl fazla kazanmak için 5 sene üniversiteye yoracağım kafayı

türkiyede eğitim zaten üniversitede başlıyor.

Evet arkadaşlar ben İzmir Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim yaşım 21 fazla zamanım kalmıyor vizedir finaldir derken ortak bir arkadaş arıyorum ilk 1 ay bot ve vds benden kazancımızı almaya basladıkca botu vdsyi o kazanctan oderiz diye düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atsın skype ve telefon no verebilirim.
S.a hocam tam olarak beklentiniz nedir yada detaylar nelerdir skpe adresimi pm ile atıyorum eklerseniz bir konuşalım isterseniz kafamıza yatar anlaşırsak çalışırız belki bende izmirdeyim

Kardeşim Arda sen kendini bir yandan geliştirip bir yandan yurt dışında istediğin eğitim için birikime devam et ama çalışmayı boşlama bu arada YILMAK YOK
+ öyle yada böyle babanın yüzünü kara çıkarma çıkarmassın zaten üste demişsin :)

Kardeşim Arda sen kendini bir yandan geliştirip bir yandan yurt dışında istediğin eğitim için birikime devam et ama çalışmayı boşlama bu arada YILMAK YOK
+ öyle yada böyle babanın yüzünü kara çıkarma çıkarmassın zaten üste demişsin :)

Sonunda beni anlayan birisi çıktı sağol dostum inşallah ailemin yüzünü kara çıkarmayacağım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri