Ortak arıyorum

omkorrr

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bilardo.co
arkadaşlar benim videoyaptan botum var . Kendi kanalına yükleme yaparken aynı oranda yükleme yapcak bir ortak arıyorum kanala ortak aramıyorum bir nevi bota ortak eğer eşit davranır ikimizide aynı kalitede ve sayıda yüklerse botun süresini uzatmayı düşünüyorum şuan 25 gün var ciddi düşünen arkadaşları bekliyorum

botu satan arkadaşa ayıp olmuyor mu bu?

niye ayıp olduğunu anlamıyorum bir kişiyle ortak bot alıyormuşum gibi düşün sonuçta okuyorum vizelerden finallerden vakit kalmıyor eğer öyle düşünüyorsada çekerim ilanımı kimseye yanlışım olmaz

kanal çalınmasına falan yol açarsın bu şekilde.herkes iyi niyetli değil...yakın tanıdık biri olmadıktan sonra botu paylaşmamanı tavsiye ederim.

botu satan arkadaşa ayıp olmuyor mu bu?

Zamanında aynı uygulamayı ben de yapmıştım videoyap kredi sistemi üzerinden çalışan bir bot sistemi eğer sınırsız yükleme olsaydı dediğiniz gibi haksızlık olurdu fakat kredi sistemi olan bir bot için bence haksızlık değil sonuçta 1 kişi de olsa 2 kişi de olsa harcanacak kredi miktarı aynı.

bencede haksızlık değil . aylık akbil olsaydı eğer doğru olmazdı ama bunda sanki akbile 20 lira yüklemişimde 2 kişi geçmişim gibi oluyor. sonuçta satıcı mağdur olmuyor

o değlde ne güzel açıklama yaptım ha :D

Şuan Aynı Şeyi Arkadaşla Yapıyoruz 87 Günümüz Var :) Her Ay Biri Ödüyor Tabi Adsenseden Gelen Parayla :)

3-4 aydır beraber çalışıyoruz sıkıntı yok.

ama işte yüklicek kişinin 250 yükleme hakkının 125 bana 125 kendine olarak yapmasını ve aynı kalitede olmasını istiyorum sonuçta ikimizde kazanmalıyız iyi niyetli olmalı

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] nin bu konuda diyeceği de benimle aynıdır...benim için kaç kişi kullandığının bir önemi yoktur.ortak kullananlarda vardır ama daha önce ortak kullanıp kanalı çalınanlarda olmuştur diyecektir...daha 1 hafta olmadı birine bu cevabı vereli,sana ileteyim bende görüşünü.

ya arkadaşlar videoyap botu alıpda aylık 25 tl yi çıkartamayıp ortak arıyorsanız ya bu işi bırakın yada biraz daha tecrübe kazanıp öyle öyle satın alın botu.Şahsen ben 1 günde bota verdiğimin 3-4 katını kazanıyorum.Söylediklerimide kimse yanlış anlamasın.

teşekkür ederim fikirleriniz için o zaman ben biraz daha düşüneyim

videoyap a sorulan soru.

bir SIKINTIM var ben bu uyeligi ytpara dan birinden devraldim 9 gunu vardi bitmeye bana verdi bende bugun sureyi uzattim.. o kisi pek tanimiyorum geri hesabi filan almaya kalkmasindan korkkuyorum e postalari filan degistim ama genede sorun olurmu .. kanallarim ekli uzun sure insallah videoyap la calisacagim simdiden tsk ler iyi calismalar diliyorum Saygilarimla.

alinan cevap.

bu mail size aitse değiştirdiğiniz anda üyelik bilgilerini içeride o varsa bile dışarı atar. bu nedenle bu mail size aitse artık o hiç birşey yapamaz hocam.

ya arkadaşlar videoyap botu alıpda aylık 25 tl yi çıkartamayıp ortak arıyorsanız ya bu işi bırakın yada biraz daha tecrübe kazanıp öyle öyle satın alın botu.Şahsen ben 1 günde bota verdiğimin 3-4 katını kazanıyorum.Söylediklerimide kimse yanlış anlamasın.

kardeşim sana hak veriyorum ben 1 haftaa 50$ kazandım suan botla ama spamdan kanalım banlandı yeni kanala geçcem ve finallerim başlıyor o yüzden o ortak arıyorum

ve France dostum rahatlattığın içinde teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri