Ortak Çalışma

• Kullanıcı Hergin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Hergin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

şu anda birlikte çalıştığımız arkadaşımla ortak olarak g docs kullanıyoruz fakat çok efektif olmuyor.

İki farklı pc'den tek program üzerinde yaptığımız işleri paylaşabileceğimiz ortak bir program arayışındayı.. Direkt bu istediğimi yapmayan ama buna benzer özellikleri olan programlarda pek tabi kabulüm.

Bu konuda fikriniz nedir, hangi programla ortak çalışma sistemi kurabiliriz sizce?

bir tane dedicated alın ortak disk yaptırtın aldıgınız yere. 3 e 4 e böldürün her ipnin kullandıgı disk ortak olucak herkez ordan dosya paylaşabilir olucak böyle ortak projelere çok faydası oluyor

bir tane dedicated alın ortak disk yaptırtın aldıgınız yere. 3 e 4 e böldürün her ipnin kullandıgı disk ortak olucak herkez ordan dosya paylaşabilir olucak böyle ortak projelere çok faydası oluyor

Dosya paylaşmıyoruz hocam. Bir kanala ne yapıldı, ne yapılacak vs vs gibi işlemlerden sözediyorum. Dosya paylaşımımız yok. Muhasebe tarzı programlardan vardır eminim benim istediğimi yapan ama nedir acaba bulamadım.

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

@mumru hocam ortak çalışma yapıyordu sanırım. Excel mi kullanıyorsunuz hocam?

evernote u denediniz mi hocam ? hem mobil app'i çok güzel iOS'da. hem de çok güzel senkronize çalışıyor pc-mobil-tablet olmak üzere. ayrıca chat kısımları da var, telefona düşüyor hemen.

evernote u denediniz mi hocam ? hem mobil app'i çok güzel iOS'da. hem de çok güzel senkronize çalışıyor pc-mobil-tablet olmak üzere. ayrıca chat kısımları da var, telefona düşüyor hemen.

excelvari çalışma dosyaları yapabiliyor muyduk orada hocam?

excelvari çalışma dosyaları yapabiliyor muyduk orada hocam?

hocam excel kadar fonksiyonel değil ama tablo da yapabiliyorsunuz evet. ben word dosyası gibi dediğiniz için önerdim ama dediğim programı mutlaka inceleyin. işinize yarayacak çok tarafı var muhtemelen.

hocam excel kadar fonksiyonel değil ama tablo da yapabiliyorsunuz evet. ben word dosyası gibi dediğiniz için önerdim ama dediğim programı mutlaka inceleyin. işinize yarayacak çok tarafı var muhtemelen.

Not alma vs güzel bu uygulamada ama excel vs mevzuları için yetersiz diye biliyordum. Şu anda indiriyorum, tekrar inceliycem.

teşekkür ederim

Not alma vs güzel bu uygulamada ama excel vs mevzuları için yetersiz diye biliyordum. Şu anda indiriyorum, tekrar inceliycem.

teşekkür ederim

evet maalesef dediğim gibi excel için yetersiz sayılabilir ama kullanmayı bilirseniz hayatınız çok kolaylaşır ve mutlaka mobil uygulamasını da indirin. çok güzel senkronize çalışıyor.

İki pc'yede dropbox veya benzeri bir cloud sistemi kursak, iki kişi aynı anda aynı dosya üzerinde çalışabiliyor muydu acaba

evernote kullanın.
pc cep tablet web sekronize çalışıyor.
araştırırsanız evernote mükemmel bi uygulama

Google Sheets'in ne yetersizligi var, ben onu kullaniyorum gayet de yetiyor.

Yillardir Trello kullaniyorum. Tum projelerimde de Trello kullaniyoruz. Tavsiye ederim

Evernote indirdim kurdum, arkadasimla dosya paylasacagim ama nasil yapiliyor bir turlu anlamadim. Bi yardimci olur musunuz lutfen [MENTION=25616]lucian[/MENTION] [MENTION=9747]reprimond[/MENTION]

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

new note diyip oluşturduğunuz dosyayı sağ üstte bulunan share butonunda paylaşabilirsiniz.

çok kolay aslında hemen sağ üstte share butonu gözüküyor. onun yanındaki ok'a tıklayarak share note diyin ve arkadaşınızın username'ini girin. bu kadar.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

new note diyip oluşturduğunuz dosyayı sağ üstte bulunan share butonunda paylaşabilirsiniz.

çok kolay aslında hemen sağ üstte share butonu gözüküyor. onun yanındaki ok'a tıklayarak share note diyin ve arkadaşınızın username'ini girin. bu kadar.

Tesekkurler hocam ama bunu yaptigimda arkadas gormuyor dosyayi. Normalde onun paneline dusmuyor mu paylastigim dosya?

Tesekkurler hocam ama bunu yaptigimda arkadas gormuyor dosyayi. Normalde onun paneline dusmuyor mu paylastigim dosya?

arkadaşınızın senkronize ederse düşecektir hocam. hatta o kadar gelişmiş ki bana telefon uygulamasından bildirim bile geliyor. şu kişi sizinle şu dosyayı paylaştı diye.

arkadaşınızın senkronize ederse düşecektir hocam. hatta o kadar gelişmiş ki bana telefon uygulamasından bildirim bile geliyor. şu kişi sizinle şu dosyayı paylaştı diye.

tekrar deneyelim bakalim, tesekkur ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri