Ortak Render İçin Kullanılabilecek Sunucu Almak İsteyen Var mı?

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

aknur

Yasaklanmış
aldığım sunucu özelliklerinin yarısı boşta bekliyor genelde. ben de bireysel sunucudan vazgeçip ortak sunucu almaya karar verdim, masrafı da otomatik düşüyor haliyle. 135 tl ye iyi denilebilecek bi sunucu satılıyor forumda bi arkadaş tarafından. 70 ben 65 ortak olmak isteyen kişi ödeyecek ve adam akıllı bi render sunucuya sahip olunacak. 65-70 liraya o özelliklerde vds bulmak imkansız diyebilirim.

kişi başına düşen özellikler şu şekilde

120 gb ssd
4 çekirdek i7 işlemci
16 gb ram

bu özellikte bi vds yi 100 liradan aşağı bulamazsınız ki ben bu özellikte vds satan kimseyi de görmedim zaten.

render için sunucu ihtiyacı olan arkadaş benle irtibata geçerse, ortak bi şekilde sunucu alabiliriz. kendisi 65, ben 70 tl vericem.

bahsettiğim sunucu şu konudaki 135 tl lik sunucu

http://www.ytpara.com/dedicated-ser...iyatlar-ile-fiziksel-sunucuya-sahip-olun.html

[MENTION=13668]yavute[/MENTION] [MENTION=12476]Armageddon[/MENTION] sorun çıkartmıyorlarmı spam yapıyoruz diye

iletişim kuralım hocam da sizi bekleticem benimkilerin süresinin bitmesini bekliyorum

Bende Bunu kullanıyorum. 8 böldüm kendim takılıyorum.Gayet güzel render alıyor.

E3-SSD-3

Not: Aynı serverı 250 liradan satıyorlar.İp başına ücret 2 euro (6 lira).İlk ay vergi ödersin ikinci ay avrupa vatandaşı olmadığını kanıtlayıp aylık 40 Euro'dan devam edersiniz.OVH alt firması.

yok değil, kendin panelden mac adresi atıyosun iplerie, tüm iplerin mac adresi farklı

Dedibox® PRO 2015 - Online.net

sizce bu nasıl render için yanında windows da kuruyorlar mı yoksa ek ücret mi gerekiyor?

ip alırsam sanırım 10 ip 2 euro kendim değiştirebiliyor muyum?

Alırken neye dikkat etmem gerekiyor genelde Türk firmalarıyla çalışıyorum ama makine hoşuma gitti...

şimdiden teşekkürler...

Bende Bunu kullanıyorum. 8 böldüm kendim takılıyorum.Gayet güzel render alıyor.

E3-SSD-3

Not: Aynı serverı 250 liradan satıyorlar.İp başına ücret 2 euro (6 lira).İlk ay vergi ödersin ikinci ay avrupa vatandaşı olmadığını kanıtlayıp aylık 40 Euro'dan devam edersiniz.OVH alt firması.

hocam en fazla kaç ip alabiliyosun ve Avrupa vatandaşı olmadığını nasıl kanıtlıyorsun

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

Dedibox® PRO 2015 - Online.net

sizce bu nasıl render için yanında windows da kuruyorlar mı yoksa ek ücret mi gerekiyor?

ip alırsam sanırım 10 ip 2 euro kendim değiştirebiliyor muyum?

Alırken neye dikkat etmem gerekiyor genelde Türk firmalarıyla çalışıyorum ama makine hoşuma gitti...

şimdiden teşekkürler...

onlinede işletim sistemi paralı, sunucuya wmare yüklüyosun panelden, sonra microsoftun sitesinden istediğin işletim sisteminin iso dosyasını beleşe indirip wmare ile sunuca kaç vds istiyosan bölüyosun

hocam en fazla kaç ip alabiliyosun ve Avrupa vatandaşı olmadığını nasıl kanıtlıyorsun

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

onlinede işletim sistemi paralı, sunucuya wmare yüklüyosun panelden, sonra microsoftun sitesinden istediğin işletim sisteminin iso dosyasını beleşe indirip wmare ile sunuca kaç vds istiyosan bölüyosun

En fazla 16 İp alabiliyorsunuz.VAT düşürmek için Kimliğinizin ön yüzünü ve 1 adet adınıza fatura gönderiyorsunuz.İlk ay VAT alıyorlar fakat diğer aylar düşürüyorlar.İp başına 2 Euro ücret var.Serverda 40 Euro ve şahane :) Ben çok memnunum.Burdaki satıcıların çoğu ordan alıyor makineleri zaten.

En fazla 16 İp alabiliyorsunuz.VAT düşürmek için Kimliğinizin ön yüzünü ve 1 adet adınıza fatura gönderiyorsunuz.İlk ay VAT alıyorlar fakat diğer aylar düşürüyorlar.İp başına 2 Euro ücret var.Serverda 40 Euro ve şahane :) Ben çok memnunum.Burdaki satıcıların çoğu ordan alıyor makineleri zaten.

hocam belirttiginiz paketin suan fiyati 45euro ve altında 55euro olarak gorunuyor ilk alımda 55 euro ya mı alıyoruz yoksa 45+55 eurodan yani 100euroya mı alıyoruz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri