Ortaklık Teklifi-Birlik Çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar.

Bildiginiz üzere ben forumda gmail hesabı satmaktayım. bilmeyenlerde gmail satıs bolumunden FULL HİZMET TAM DESTEK baslıklı konuyu ınceleyebılırler.

Ben vps ve vıdeo bulma yukleme bot vs. pek ilgilenemiyorum.
Bu işlerden anlayan, video yükleyebilecek arkadaslarla ortak bır calısma yapmak ıstıyorum.
Elimde onaylanmıs halı hazırda yaklasık 100'e yakın gmail hesabı var kı sureklı uzerıne eklenmektedir. hepsi bos bır sekılde beklemekte.

yapacagımız calısmada ben hergun 10 kanal ortaga, 10 kanal kendıme acıcagım. herseyını hazırlayıp onaylatıp bekletıcem. bu arkadas vps ile veya bot ile bu kanallara gunde 20-30-50 vıdeo yukleyecek. ben gmail acıcam calısacagımız kısı vıdeo yukleyecek. 3 kişi lazım bunun için. ilgilenen olursa konu altından belirtsin. vps kullanıyormu. ne zamandır bu işle ilgileniyor gibi.

kısacası ben hesapları hazırlıcam teslım edıcem. ilgilenen arkadas vıdeo yukleyecek. ısıne sadık. özen gosterebılecek arkadaslar konu altından belırtebılır.

kanallar bu sekılde olcak. hersyeı tam.
rclkl.png

gmaıl de onaylanmıs olcak.
rclls.png

bu arada sunuda eklıyım. adsense hesapları ayrı olucak. yanı 20 kanal verıcem. 10 tanesı bana baglı. 10 tanesını de calısacagım arkadas kendı adsensesıne baglıyacak. ortak bır hesap olmayak yani.

saglıcakla

Yani ne o ipden mail açabilirsiniz nede o vps-vds den video yükleyebilirsiniz :) Dikkatli yapın yükleme ve indirmelerinizi. Bu konuda tecrübeli oldugum için söylüyorum :) Sizinde "100 kanalım kapandı " diyenlerden olmanızı istemem

benım actıgım gmaillerden sıkıntı cıkmaz. olay sadece vıdeo yukleyecek arkadasda bıtıyor. vıdeo yukleme ısını yapıcak arkadası o yuzden yaptıgı ıse gore secıcem. ona gore beraber calıscaz. gmaılden sıkıntı cıkmaz kı belırttıgım gıbı 100lerce gmaıl var. ve hala kapanma gıbı bır durumun yanından bıle gecmedı

Ortak olucağın arkadaşa çok az iş düşüyor adeletsiz değilmi sencede.

benım actıgım gmaillerden sıkıntı cıkmaz. olay sadece vıdeo yukleyecek arkadasda bıtıyor. vıdeo yukleme ısını yapıcak arkadası o yuzden yaptıgı ıse gore secıcem. ona gore beraber calıscaz. gmaılden sıkıntı cıkmaz kı belırttıgım gıbı 100lerce gmaıl var. ve hala kapanma gıbı bır durumun yanından bıle gecmedı

Size şöyle bişey diyim. Sırf gmail açmak için vds aldım ve 2. gün gmail açarken tüm kanallar patladı. Sizce neden :)

Size şöyle bişey diyim. Sırf gmail açmak için vds aldım ve 2. gün gmail açarken tüm kanallar patladı. Sizce neden :)

yanlıs bırseyler yapmıssınızdır veya gmail acmayı bılmıyorsunuzdur :) benım actıgım gmaıller, türkiye ıp'si ile ve paylastıgım kısının kendı telefonu ıle onayladıgım gmaıllerdir. dahada acmak gerekırse, 1 telefon ıle herhangı bır hıle hurda yapmadan dıledıgın kadar onay verebılırsın. sıkıntı degıl yanı ;)

---------- Mesaj saat 19:03:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:35 civarında gönderildi. ----------

Ortak olucağın arkadaşa çok az iş düşüyor adeletsiz değilmi sencede.

video yukleyecek kısıye mı az iş düşüyor banamı? tam anlayamadım. anladım da, bıraz daha acalım :)

yanlıs bırseyler yapmıssınızdır veya gmail acmayı bılmıyorsunuzdur :) benım actıgım gmaıller, türkiye ıp'si ile ve paylastıgım kısının kendı telefonu ıle onayladıgım gmaıllerdir. dahada acmak gerekırse, 1 telefon ıle herhangı bır hıle hurda yapmadan dıledıgın kadar onay verebılırsın. sıkıntı degıl yanı ;)

---------- Mesaj saat 19:03:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:35 civarında gönderildi. ----------

video yukleyecek kısıye mı az iş düşüyor banamı? tam anlayamadım. anladım da, bıraz daha acalım :)

Dostum sen sadece gmail acıyosun kanal ayarı dedigin sey nedir anlamadım sanırım onaylardan bahsediyorsun. bu işlemlerin max ne kdar sürdünü dün bana zaten gösterdin 1 dak. Maşallah elin hızlı :) Peki video yüklicek kişiye düşen iş ne video down yapıcak tekrar up yapıcak teliflileri temizlicek. Para kazanma aktif edicek. Birde diyosun hergün 10 20 kanal adamın tüm zamanı bu işe vercek sen 10 20 gmail açmak için max 15 dak harcıycan bumu adeletin onu diyorum. Sonra yarı yarıya ortak olalım diyosun.

İlk gün 1 vds 10 gmail 10 u patlar anlatabildim mi ? O zaman şöyle bişe yapalım siz gmail açın ben gmail açayım 20 şer tane hepsine 3 gün içinde 8 bin video atalım acaba hangi gmailler patlar ? Sizce upload ile mi alakalı birşey bu gmail ile mi ?

Bir telefondan 6 tane gmail onaylatabiliyoruz bizler maalesef

Dostum sen sadece gmail acıyosun kanal ayarı dedigin sey nedir anlamadım sanırım onaylardan bahsediyorsun. bu işlemlerin max ne kdar sürdünü dün bana zaten gösterdin 1 dak. Maşallah elin hızlı :) Peki video yüklicek kişiye düşen iş ne video down yapıcak tekrar up yapıcak teliflileri temizlicek. Para kazanma aktif edicek. Birde diyosun hergün 10 20 kanal adamın tüm zamanı bu işe vercek sen 10 20 gmail açmak için max 15 dak harcıycan bumu adeletin onu diyorum. Sonra yarı yarıya ortak olalım diyosun.

şimdi bi iş yerın var. bu iş yerınde pc işlerine bakan bir elemanın var. format atması 2 saat suruyor. verdıgın maas 1000tl. sonra benı ıse alıyorsun. aynı gorevlerı verıyorsun. ben formatı 15 dk da atıyorum. sonra bana kalkıp dıyorsun kı sana 500tl maas verıcem. neden? senın elın hızlı. sen hızlı becerıyorsun :)

ıkıncı olarak, ben arkadasdan telıf yap, para kazan vs demıyorum. konuyu bulandırcaksan yanlıs bır kısıyı secmıssın veya yanlıs okumussun.

ben herseyı ayarlıcam para kazanma vs. arkadas sadece gunluk her kanala 50ye yakın vıdeo atıcak. kanal cekme ısı yaptın mı bılmıyorum ama kanal cekme ısınde her ısı bot yapıytor. ben arakdasa demıyorum zaten telıf temızle, ses duzenle.. yuklesın versıın. bı kanal cekme vıdeo yukleme ısı bı kac ufak ayarla 5 dk da yapılan bır ıs. bılgınız olmadıgı konularda yorum yapmayın lütfen. calıscak kısı, 10 kanalda alır, 20 kanalda, 50 kanalda, 2 kanal da. o calısma ıstegıne baglı. ben sadece ornek verdım.

anlayalım lutfen ve ön yargılı olmayalım

---------- Mesaj saat 19:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:12 civarında gönderildi. ----------

İlk gün 1 vds 10 gmail 10 u patlar anlatabildim mi ? O zaman şöyle bişe yapalım siz gmail açın ben gmail açayım 20 şer tane hepsine 3 gün içinde 8 bin video atalım acaba hangi gmailler patlar ? Sizce upload ile mi alakalı birşey bu gmail ile mi ?

biladerim!.
konuyu uzatmayın lutfen. calıscak olan calısır. calısmayacak olan calısmaz.
kı bu kadar ıyımser yaklasımlarınız yuzunden, konuda kapansa yerıdır. gerek kalmadı zaten. ben kendı ısımı kendım gorurum. sız gıdın ortak calısmalar yapın, bıri e-book yazsın onu övün ki arkadaslarınız para kazansın

şimdi bi iş yerın var. bu iş yerınde pc işlerine bakan bir elemanın var. format atması 2 saat suruyor. verdıgın maas 1000tl. sonra benı ıse alıyorsun. aynı gorevlerı verıyorsun. ben formatı 15 dk da atıyorum. sonra bana kalkıp dıyorsun kı sana 500tl maas verıcem. neden? senın elın hızlı. sen hızlı becerıyorsun :)

ıkıncı olarak, ben arkadasdan telıf yap, para kazan vs demıyorum. konuyu bulandırcaksan yanlıs bır kısıyı secmıssın veya yanlıs okumussun.

ben herseyı ayarlıcam para kazanma vs. arkadas sadece gunluk her kanala 50ye yakın vıdeo atıcak. kanal cekme ısı yaptın mı bılmıyorum ama kanal cekme ısınde her ısı bot yapıytor. ben arakdasa demıyorum zaten telıf temızle, ses duzenle.. yuklesın versıın. bı kanal cekme vıdeo yukleme ısı bı kac ufak ayarla 5 dk da yapılan bır ıs. bılgınız olmadıgı konularda yorum yapmayın lütfen. calıscak kısı, 10 kanalda alır, 20 kanalda, 50 kanalda, 2 kanal da. o calısma ıstegıne baglı. ben sadece ornek verdım.

---------- Mesaj saat 19:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:12 civarında gönderildi. ----------

biladerim!.
kı bu kadar ıyımser yaklasımlarınız yuzunden, konuda kapansa yerıdır. gerek kalmadı zaten. ben kendı ısımı kendım gorurum. sız gıdın ortak calısmalar yapın, bıri e-book yazsın onu övün ki arkadaslarınız para kazansın

Anlıyorum dostum seni. Kolay gelsin

Bol kazançlar

biladerim!.

Edit: boş yere uzatmanın alemi yok sizde konusmalarınıza lütfen dikkat edin.

Edit: boş yere uzatmanın alemi yok sizde konusmalarınıza lütfen dikkat edin.

ne uzatıcam cocuk. sız uzatmayın. işiniz gücünüz zibidilik. ben foruma serkan abiye tesekkur etmek ıcın gırdım. kendısı sagolsun uyelıgımı baslattı ve tesekkurumu ettım. bu forumda bu cocukca tavırlarınız ve tutumlarınız yuzunden bıtmıstır benım ıcın!

ne uzatıcam cocuk. sız uzatmayın. işiniz gücünüz zibidilik. ben foruma serkan abiye tesekkur etmek ıcın gırdım. kendısı sagolsun uyelıgımı baslattı ve tesekkurumu ettım. bu forumda bu cocukca tavırlarınız ve tutumlarınız yuzunden bıtmıstır benım ıcın!

Size birşey diyen yok konusmalarınız farklı. Yani artistlenmenin terslemenin bir alemi yok
sız gıdın ortak calısmalar yapın, bıri e-book yazsın onu övün ki arkadaslarınız para kazansın
bu ne oluyor ? Yani biz bişe desek yine biz suçlu oluyoruz ? İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri