Ortalama 100 saatlik java dersine nedersiniz ?

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Androidle birlikte çalışma yaparsan çok para kazanırsın

Androidle birlikte çalışma yaparsan çok para kazanırsın

Başta Java Gui masaüstü uygulamalrı üzerine çalışacağız 2. olarak android üzerine düşeceğiz :) yavas yavaş java ile ilgili ne biliyorsmam hepsini paylaşıcam. türkçe paplaşan pek yok paylaşanlrda 50 60 video ile brkamış ben şöle bi baktımda 600 ile 1000 video arası ediyor abartısız :/

İyi olur hocam.Tek forumdan değil özgün kanalın olmuş olur ve bir süre sonra iyi kazanmaya başlayabilirsin :) Bende takip edeceğim öğrenmek lazım : )

İyi olur hocam.Tek forumdan değil özgün kanalın olmuş olur ve bir süre sonra iyi kazanmaya başlayabilirsin :) Bende takip edeceğim öğrenmek lazım : )
Normalde özgün 5-6 kanalım var butar programlam hakkında fakat bu denli geniş bir projeye bu forumda imza atıcaz insallah :)

direk android bazlı giriş yaparsan daha fazla ilgi görebilir bu arada bende takipteyim

direk android bazlı giriş yaparsan daha fazla ilgi görebilir bu arada bende takipteyim

Direk android sıkıcı olur :) benim 20. dersimden sonra insanlar googlede kod arayıp aklındaki projeleri oluşturmaya çalıaşcakalr die düşünyorum :) android sıkıcı :) ama budan sonra bir 50 saatte android planım var insallah :)

Nese farketmez.:)
Yalnız 100 gün sürerse cok uzun olmazmı=)
keşke 100 gün sürse :) çok daha uzun olucak. ben yavas yavas çekip çekip koyucam istiyen bekler istiyen benleberaber takipeder, günlük 15 dk öğrense 45 dk ugulasa 1 sene sonunda gayet basarılı bir yazılımcı olur benim nazarımda :)

her taraf oh :)

bu arada bende vb6 ve php dillerini professional olarak biliyorum. javayida ogrenmek istemisimdir. masaustu programi yapilabilir dimi bu javayla , yani browsere mudahele edebilirmiyiz

bende orjinal nickimi girsemiydim acep :D

her taraf oh :)

bu arada bende vb6 ve php dillerini professional olarak biliyorum. javayida ogrenmek istemisimdir. masaustu programi yapilabilir dimi bu javayla , yani browsere mudahele edebilirmiyiz

Java GUI desktop application :) tabikide mudahele edebilirsiniz, vb6 nazaran çok daha kolaylaştırlmıştır. aslında çok zor bir dil değil fakat biracık karışık :) çoğu taslağı kendi içerisnde barındıryor siz oluşturmakla uğraşmıyorsunuz ( basit taslaklar ) :)

Java GUI desktop application :) tabikide mudahele edebilirsiniz, vb6 nazaran çok daha kolaylaştırlmıştır. aslında çok zor bir dil değil fakat biracık karışık :) çoğu taslağı kendi içerisnde barındıryor siz oluşturmakla uğraşmıyorsunuz ( basit taslaklar ) :)
browser mudahelesinin bi adi varmi ornegin phpde curl deniyor. vb6 da direkt browserden veri cekme veya veri gonderme deniyor. javada buna benzer tabirler varmi

browser mudahelesinin bi adi varmi ornegin phpde curl deniyor. vb6 da direkt browserden veri cekme veya veri gonderme deniyor. javada buna benzer tabirler varmi

Programlar ingilizce olduğu için ve kullandığımız dil türkçe olduğu için hemehn hemen tüm ilkel tipler aynı şekilde türkçede tabir görüyor. Kısacası javadada tabir edilen ismi veri çekmek/göndermek :) İnternette çok az bulamabileceğiniz bilgidiler bunlar çünkü benim gibi türkçe anlatan çok az kişi var onalrında bir kısmı çok kısa analtmış 50 video kadar az diğerleride parayla satıyor. Satılanların içerindeki bilgide nekdar değerli opara verilirmi şüpheli :)

Ortalama Video izlenme sayını söylüyüm çekeceksen video başı 8k ile 9,5k arası izlenim alcak Ama Javayı Degisik bir şekilde Eglenceli anlatırsan daha güzel olur çünkü youtubeda bir sürü java anlatmıs vb yapmıs arkadas mevcut :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri