Ortalama 40tl getirili adsense kanal

• Kullanıcı Invo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış

Invo

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Belgesel tarzı
Kanal Dili : İng.
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 temmuz 2016
Abone Sayisi : 54
izlenim Sayisi : 62k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci :
vZELkA.png

nE7gzN.png

jBjdEG.png

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

OEqBnA.png

Kanal Satis Fiyatiniz : Kanalın icerisinde bu aydan alıcıya gidecek olan yaklasık 950 tl var.Üstüne 1 aylık kazancını istiyorum düz 2000 tl istedigim fiyat

Son düzenleme:
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Belgesel tarzı
Kanal Dili : İng.
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 temmuz 2016
Abone Sayisi : 54
izlenim Sayisi : 62k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci :
vZELkA.png

nE7gzN.png

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

OEqBnA.png

Kanal Satis Fiyatiniz : Kanalın icerisinde bu aydan gelecek olan yaklasık 800tl var.Ayda 1100 1200 civarı kazandırıyor.Okul parasını ödeyecegimden dolayı satıyorum istedigim fiyat 3000 tl
ilk video atılmadan itibaren izlenimleri atabilir misiniz

3 aylık geliri bile değil, fiyat uygun. Hayırlı satışlar dostum :)

3 aylık geliri bile değil, fiyat uygun. Hayırlı satışlar dostum :)

Merhaba arkadaşlar :

Konu sahibinede açıklamada bulundum bu yorumu gmrünce duramadım...3 aylık bile değil uygun demişssiniz ya kardeşim yanlış anlama sormak isterim 2-3 ayık kazancına son 1 yılda kaç adet kanal aldınız lütfen yanlış anlama...Ama

2012-2013 lerde kaldı 2-3 aylık kazancına kanal satmak neden mi ? ozamanlar flag yoktu,telif yoktu,sahte telif hiç yoktu,kanal kapanma yoktu,adsense spma düşme yoktu,algoritmalar bukadar gelişmemişti vbvbvb daha bir çok şey söylenebilir ve bu sebeple aldğınız kanal kapanmyordu ve parasını 2-3 ayda çıakrtıyor ve devamında ise para kazandırıyordu ....ama günümüze geldiğimizde ççooooooookkk farklı öyle değilmi ? kanalı bugun aldım yarın akşama kapandı bir çok kanal...Forumda en çok kanal alıp satanlardan birisiyim her türlsünü gördüm diyebilirim..günümüzde telifi geç sahte telifciler var karaktersizler var yani haliyle kanal 3-4 yıl önceki gibi sağlam değil....

sonuç oalrak kanal satarken 20-30 günlük kazanca gider diye düsünüyorum (satılır demiyorum mal benım istieğdim fiyatı isterim diyenler olabilir)

bu yazdıklarım sadece bilgi paylaşımı içindir .isteyen isteiği fiyatı istemekte tabiki hürdür...hayırlı "satışlsr dilerim

Merhaba arkadaşlar :

Konu sahibinede açıklamada bulundum bu yorumu gmrünce duramadım...3 aylık bile değil uygun demişssiniz ya kardeşim yanlış anlama sormak isterim 2-3 ayık kazancına son 1 yılda kaç adet kanal aldınız lütfen yanlış anlama...Ama

2012-2013 lerde kaldı 2-3 aylık kazancına kanal satmak neden mi ? ozamanlar flag yoktu,telif yoktu,sahte telif hiç yoktu,kanal kapanma yoktu,adsense spma düşme yoktu,algoritmalar bukadar gelişmemişti vbvbvb daha bir çok şey söylenebilir ve bu sebeple aldğınız kanal kapanmyordu ve parasını 2-3 ayda çıakrtıyor ve devamında ise para kazandırıyordu ....ama günümüze geldiğimizde ççooooooookkk farklı öyle değilmi ? kanalı bugun aldım yarın akşama kapandı bir çok kanal...Forumda en çok kanal alıp satanlardan birisiyim her türlsünü gördüm diyebilirim..günümüzde telifi geç sahte telifciler var karaktersizler var yani haliyle kanal 3-4 yıl önceki gibi sağlam değil....

sonuç oalrak kanal satarken 20-30 günlük kazanca gider diye düsünüyorum (satılır demiyorum mal benım istieğdim fiyatı isterim diyenler olabilir)

bu yazdıklarım sadece bilgi paylaşımı içindir .isteyen isteiği fiyatı istemekte tabiki hürdür...hayırlı "satışlsr dilerim

Yorum icin tesekkurler herkesin kendi düsüncesi zaten kanal icinde belli bir miktarda para var alıcıya gidecek,her zaman kanal satan birisi degilim eski konularımada bakabilirsiniz paraya ihtiyacim oldugundan satiyorum iyi kazanclar

bu fiyata garanti vermeden alıcı çıkmaz gerçekten ihtiyacınız varsa ya kanalınıza güvenip garanti vereceksiniz ya da makul bir fiyat söyeleceksiniz. iyi satışlar

kanalınızda kaç video var onbeş dk uzunmu botlamı yoksa manuelmi yükleme yaptınız

Merhaba arkadaşlar :

Ben de spam çalışıyorum ve dedikleriniz tamamen doğru, sabah açık olan kanal akşama gümlemiş oluyor. Bu nedenle 30 günlük gelirinden fazlasına kanal satın almak (satıcı garanti vermiyorsa) ciddi riskler içeriyor. Konu sahibi kanalına istediği fiyatı talep etmekte özgür tabi, ama gerçekten satılmasını istiyorsa diğer satış konularına bakıp piyasaya uygun bir rakam belirlemeli.

Herkes garanti bekliyor anliyorumda okul parasini ödeyecem haftaya elimde para kalmayacak yani bu yuzden garanti veremiyorum

Kazanc resimlerini güncelleyip fiyatı yaklasık 1 k düsürdüm.1 hafta icinde satılmazsa satıs iptal..

Arkadaşlar işimiz spam, bunun ne güvencesi olabilir ki. Öyle ki oto teliften kurtulsa manuel telifi var bu işin.

Hocam kusura bakmayın konuyu baltalamak için yorum yazmadım. Sadece güvence istenilmesi yersiz olmuş, buna istinaden yazdım.

Hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri