Ortalamanın çok üzerinde tık alıyorum. Banlanmaktan korkuyorum.

alperturkoglu41

Kayıtlı Üye
Haftalık ortalamamın çok üzerinde tık alıyorum. Normalde TO 1-1,5 iken şu anda %7,5 civarında. Kanallarımı gezdim. Patlama yapan bir videoda göremedim.
Adsense hesabımın banlanmasından korkuyorum. Adsense Geçersiz tıklama bildirim
sayfasından bildirimde bulunmam gerekir mi? Gerekirse "Reklam kodunun
göründüğü URL:" kısmına youtube.com mu yazmalıyım.

Haftalık:

Bu gün:

herhangi bir videonuz çok izleniyodur sorun çıkacağını sanmıyorum bi ara benimde tıklar %400 arttı sorun çıkmadı.

sıkıntı yok kardeş. Video çok izleniyorsa eger truviem (video başı reklam) lar çok çıkıyo kazancın ordan geliyor. Adsensende reklam türlerine bak görürsün.

Arkadaşım eğer her şey organikse hiç sorun değil, bir ara bu sayfada konumu paylaşmıştım hatırlayanlar vardır belki...bir kaç gün üst üste 10 - 15 bin tık almıştım...Sorun olmadan kazancımı da aldım...Eğer hile hurda yoksa otur keyifle kazancını izle...

sıkıntı yok kardeş. Video çok izleniyorsa eger truviem (video başı reklam) lar çok çıkıyo kazancın ordan geliyor. Adsensende reklam türlerine bak görürsün.

Evet dediğiniz gibi şu ana kadarki 422 tıkın 407'si video başı reklam görünüyor.
İnşallah dediğiniz gibidir. Yorumlarınız için teşekkürler.

Evet dediğiniz gibi şu ana kadarki 422 tıkın 407'si video başı reklam görünüyor.
İnşallah dediğiniz gibidir. Yorumlarınız için teşekkürler.

kardeş sen onu kafana takma hit alan video hangisi ise hiti kesilmeden diger videolarına hit katmaya çalış. videona kutucuk ekle diger videolarınıda izlettir.

Bende de aynı sorun var kardeşim.Normalde %4 Civarı Olan sayfa To Son 2-3 gündür %8 den aşağı inmiyor :S.%11 i gördüm bi ara patlama yapan felan bi videomda yok 44k izlenen var reklam kazanmaya uygun değil o :D
Bi video var 11 $ Kazandırmış tek başına.Uzun video aralara reklam koydum 10:00,30:00,45:00 acaba bu video mu tek başına götürüyor diye düşünüyorum şuan.Ama 7 Günde 30 $ Kazandıysam 3 te 1 i Bu videodan diğer videolar nasıl sayfa TO yu düşürmüyor?
Bi de şunu sorayım mesela attığımız 1 saatlik video izlenirken dakika 45 te reklam çıktı tıklamalı değil izlemeli reklam truviev mi her ne diyosanız :D adam o reklamı mecburen izliyo ve reklamı atla yapıyo o zaman tıklamış mı sayılıyor ?

Bi de şunu sorayım mesela attığımız 1 saatlik video izlenirken dakika 45 te reklam çıktı tıklamalı değil izlemeli reklam truviev mi her ne diyosanız :D adam o reklamı mecburen izliyo ve reklamı atla yapıyo o zaman tıklamış mı sayılıyor ?

Trueview reklamlar sadece video başında çıkıyor diye biliyorum. Video arasında
video reklam çıktığını hiç duymadım.

Trueview reklamlar sadece video başında çıkıyor diye biliyorum. Video arasında
video reklam çıktığını hiç duymadım.

Çıkıyor kardeş.Video mesela 30:00 a geldi mi reklam başlıyo tabi pc uzaktaysa mecburen ızlıyo vatandaş :D sonra reklamı atlıyo video kaldıgı yerden devam

Hiç ihtarım olmayan bir kanalımda para kazanma özelliği az önce devre dışı kaldı. Şimdilik Adsense sağlam.:confused:

Birşey olmaz dostum. benim de ilk gördüğümde korkmuştum. Benim şuan TO %15 ortalama. %32 olduğunu gördüğüm oldu. eğer kuralları çiğnemiyorsan sorun olmaz.

herhangi bir videonuz çok izleniyodur sorun çıkacağını sanmıyorum bi ara benimde tıklar %400 arttı sorun çıkmadı.

çok fazla tık alıyom sayfa TO su %41 ama kazancım çok yükselmedi biranda arttı banlanırmıyım önceki günlerde bazen %5 bazen %0 ama bugün %41 olmuş

Kendi açmış olduğum konulara bakarken bu konuya denk geldim.
Neredeyse 1.5-2 yıldır hiç ödeme alamadım. Nereden nereye. Attığım içerikler genelde dünya engeli diyor, dünya engeli olmadan geçen içerikler izlenim almıyor.
Hadi bir kanal tuttu diyorum adsenseye bağladıktan 1-2 gün sonra kanal kapanıyor. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri