Osmanlı Çil Altın 1293/7 100 Kuruş İnternette Tek 100 yıllık

erbain

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kraldomain.com
Osmanlı'nın 1293 yılına ait saf 100 kuruş çil Altın. RR Nadirlik, Çok Temiz Yazılar ve tuğra mükemmel okunur durumda. sınırlı sayıda üretilmiştir. Serisinin şuan internette satışı bulunmamaktadır. II. Abdülhamid dönemine aittir.

JMQUrE.jpg

pAuSUi.jpg

hGJFoc.png

gsCv6S.png

https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...80437365/detay
22 000 tl

Pazarlık olunur. Resimler orjinaldir

Son düzenleme:
nasıl bi çağda yaşıyoruz be arkadaş

arkadaş 1de üstüne özelden mesaj atıp yorumumu kaldırmamı söylüyor aksi taktirde modlara söylücekmiş :D

sana güzel güzel kibar kibar mesaj attım 2 tane kardeşim dedim durumu anlattım.

arkadaş ne insanlarsınız belki ben bunu satıp önemli bir borcumu ödeyeceğim siz engel oluyorsunuz bu bir ticaret isteyen inceler almak isteyen alır istemeyen almaz siz marketin önüne geçip şurada daha ucuzu var diye bağırıyor musunuz ya da galeriye gidip orda araba satanlara gidip müşretisine bunu boşver 9 ay önce daha ucuzdu bu alma deyip satışını baltalıyor musunuz? hayır konu hakkında da sıfır bilgilisiniz bilgili olsan boş beleş yazmassın bu ürün 1293/7 çil altın varsa aynısından sende aç konunu o fiyata sat..

Şu zaman ki gençliğin sorunu çok boşluk içindeler internette milletin instegramına küfretmek, insanların moralini bozmak, işlerine köstek olmak peşindeler sorun şu ki bu insanların ne yazık ki hayatlarında ki tek başarısı insanların hayatlarını izlemek...

Orda ki mezat çok önceden mart ayında bitmiş 20 000 den başlayan daha da değersiz alış verişler olmuş ve bitmiş şuan satış yok benim konuma gelip alış veriş etmeyeceksen yazma kimseye yazma zamanın bolsa git başka işlerle uğraş gençliğine veriyorum benim sattığım ürün antika bir üründür koleksiyon parçasıdır bu ürürün değerini piyasa ortaya çıkarır ben bu fiyat diyorum zoruna gitsiyse konumdan çık

İddia ediyorum şuan da bu atından satış yok piyasada yok varsa göster yok kes sesini git pubg oyna... Siz küfre alışmışsınız ama ben küfretmeyeceğim hadi artık başkalarının hayatını izlemeye dönebilirsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri