Ösym YGS Sonuçlarını Açıkladı Fakat ? :D

Yapmayın hocam ya üzüldüm şimdi :(.Okuldan 44.50 puan gelicek demişti.2.yılı onunda.

Çok zor hocam ya. Lys'den full çekmesi lazım arkadaşın. 193 puanı sen nasıl olurda 425'e çıkartabilirsin ki başka. Barajı zorla geçmiş. Biraz hayalcilik olur. Ygs'den 193 yaptıysa 2 ay da Lys'den fulle yakın çekemez malesef gerçekçi olursak.

Nasıl yani hocam.Tam anlayamadım.Diplomanın puanına falanmı bakıyorlar.Eğer öyleyse diploma puanı 72 küsürdü.

yok ben 2014 yılı suan meslek lısesı mezun olacaklar ıcın konustum, eger sen suan okumuyor sadece ygs sınavına gırdıysen ygs1'den ortalama 190-200 cıvarı almalısın oda gıdıcegın yere gore bır haylı degısır, ayrıca kontenjanlarınıda unutma fazla olmaz maksımum alıcakları 40-50 kısıdır

yok ben 2014 yılı suan meslek lısesı mezun olacaklar ıcın konustum, eger sen suan okumuyor sadece ygs sınavına gırdıysen ygs1'den ortalama 190-200 cıvarı almalısın oda gıdıcegın yere gore bır haylı degısır, ayrıca kontenjanlarınıda unutma fazla olmaz maksımum alıcakları 40-50 kısıdır

mezunum hocam.Ygs1 den 220 civarı puan.

mezunum hocam.Ygs1 den 220 civarı puan.

hangı sehırı dusunuyorsun pekı ona gore puan degısıklıklerı mevcut elbette genelde ygs1'e bakıyor bılgısayar programcılıgı, bırde iö okuyacak olursan eger puanları daha dusuk örgün egıtıme gore

Bilenlere bir sorum var arkadaşlar ygs 5 de 49 bindeyim . Tm
Diploma notum 61 idi yaklaşık 40 puan zor geliyor . :)
Ben ilk 15/10k ya girmek istiyorum lys ile . Diyelim girdim okuldan gelen puan beni geriye atar mı .
Bilenler cevaplarsa sevinirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bilenlere bir sorum var arkadaşlar ygs 5 de 49 bindeyim . Tm
Diploma notum 61 idi yaklaşık 40 puan zor geliyor . :)
Ben ilk 15/10k ya girmek istiyorum lys ile . Diyelim girdim okuldan gelen puan beni geriye atar mı .
Bilenler cevaplarsa sevinirim

en az 10k geri atar 61 diploma notu 35 puan fln anca getirir

en az 10k geri atar 61 diploma notu 35 puan fln anca getirir

Yok artık :) 49k kişinin içinde zaten en fazla 20k tm ci vardır .
2 tane fazla edebiyat yaparsam fark kapanır . Herkezin diploma notu 80/90 değil ya .

Burada senin saçmalıklarına inanan insanların olması beni sinir etti de ondan. Senin de şu milleti dolandıranlardan bir farkın yok gibi geldi. Bir yalanı bu kadar savunabildiğine göre. Ayrıca merak etme sahte teliften beni kadar canı yanan insan nadirdir.

Edit: Normalde senin gibilere cevap yazmaya bile zahmet etmem sadece burada sana inanan birileri var bu sinirime dokundu işte. Senin gibilerin az bulunduğu bir forum da burası. İnsanlar inanabiliyor işte.

farkındaysan ben burda resim paylaşarak bi gelir yada menfaat elde etmiyom. birilerinin hakkına fln girmiyom. nasıl bağdaştırdın dolandırıcılıkla hayret doğrusu.

işin aslına gelirsek milletin tepkisini öğrenmek için yaptım bu kadar takıntı yapacağınız aklıma gelmedi hakkaten :)

Yok artık :) 49k kişinin içinde zaten en fazla 20k tm ci vardır .
2 tane fazla edebiyat yaparsam fark kapanır . Herkezin diploma notu 80/90 değil ya .

10k ya 15k ya giren adamların diploma notu yüksek olur hocam siz yok şu kadar atar bu kadar atar diye bakmayın siz çalışın olağan gücünüzle gerisini tercih zamanına bırakırsınız şimdi bu tür şeylerle kafanızı karıştırmayın

farkındaysan ben burda resim paylaşarak bi gelir yada menfaat elde etmiyom. birilerinin hakkına fln girmiyom. nasıl bağdaştırdın dolandırıcılıkla hayret doğrusu.

işin aslına gelirsek milletin tepkisini öğrenmek için yaptım bu kadar takıntı yapacağınız aklıma gelmedi hakkaten :)

Siz beni nasıl sahte telifçi yaptıysanız benim de o bağlamda sizi dolandırıcı yapmam pek zor olmadı. ;)

10k ya 15k ya giren adamların diploma notu yüksek olur hocam siz yok şu kadar atar bu kadar atar diye bakmayın siz çalışın olağan gücünüzle gerisini tercih zamanına bırakırsınız şimdi bu tür şeylerle kafanızı karıştırmayın

Orası öyle hocam da insan merak ediyor işte . Dershaneye gidiyim hocaya sorucam . Merak ettim baya .

Yıllardır sınava giriyorum lakin bu sene sınav dahilinde süreyi yetiştiremedim :(
Lakin bu sene puanlama çok iyi, yalnızca türkçe ve fen bilimleri yapmama rağmen 270 puan'a yakın bir puan aldım.

Sınav zordu hele ki süreyi yetiştiremedim.

Ortalama bir puan aldım yine de. LYS ye bakacağız artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri