Otellerde Ve Restoranlarda internete bağlanırken onun sayfasına giderek o şekilde girme

mosyo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , çok saçma bir konu başlığı açmış olabilirim , ama nasıl anlatabilecegimi bilmedigim icin biraz acıklamak zorunda kaldım.
Şimdi konuya gelicek olursam , ufak bir cafe var çok sevdiğim bir abimin , geçen işte konuşuyorduk neler olabilir falan gibisindeni bir kaç proje gerçekleştirdik. ama birde şunu yapmak istiyorum. bir internet bağlantısı var çay bahçesinde. ama bu internete bağlanırken , işte bir sekme açılsın, xxx cafesine hoş geldiniz, bağlantı yapmak için adisyonun arkasındaki şifreyi giriniz falan gibisinden bir web tarayıcısının acılmasını istiyorum. bunun ismi nedir, yani ne şekilde kimden destek alabilirim bu konuda. bu olay otellerde ve restoranlarda ve bir kaç küçük işletmede kullanılıyor. ufak bir araştırma yapmak istedim. şimdiden bilgi desteği vericeklere teşekkürler

gördüğünüz yerlerde illa kıyıda köşede yazıyordur ismi. akinsoft handycafe tarzı sitelerde bulabilir veya yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum

hotspot deniyor galiba hocam bende bir kaç yerde gördüm telefon no yazıyorsun şifre geliyor felan o şifreyle giriyorsun felan

otel otomosyon programı yapan firmalarla iletişim kurarsan yaparlar... otellerdede tc kimlik nosu ile oluyo o iş.. direk firma istersen pm..

Aradığın şey tam olarak özel hotspot yazılımı bu şekilde araştırarak fiyat alabilirsin kendin yapabileceğin bir şey değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri