Oto Gmail Açıcı Yaptım Ama Sorun Yardım!!!

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
fikir babasıyım:)
skype eklesin sanırım cumartesi bi konuşalım senle xSnox

Hocam ben bunu kullandım fakat 3 ay önce filan google el ile yazmanı istiyor. C/p yi kabul etmiyor. Istersen dene kopyala yapıştırıla bile uyarı geliyor. Klavyeden Manuel girmeni istiyor. Botlara karşı önlemi bu şekilde almış sanırım.

boşa mermi sıkmadın boşa top mermisi attın resmen ispatlamıştı biri hiç bir internet sitesinin mac adresine ulaşamayacağını hemde webscriptinede soruldu oda ulaşılamaz dedi bunları diyenler işinin ehli insanlar mac muhabbeti görmekten bıktım şu forumda

Arkadaşlar,

Chrome kullanmanızda bu işte en büyük etki. Youtube mac bilgilerinizi sadece Java ActiviteX ederek alabilir. Chrome ise pc de yüklü olduğu için java ActiviteX e gerek duymaz. Youtube kanallarını hem açarken hemde içerisine girerken ie veya firefox kullanırsanız mac tespitine düşmezsiniz. 3 yıl önce bu konu üstünde çok çalışmıştım. Ondan sonraki windowslarda olay değiştiyse bilemem.

Değerli bilgidir, uygulayın farkı yaşayacaksınız.

Youtube için bilgim yok ancak şöyle aktarayım size tartışmalara girmiyorum sadece bilgi veriyorum.
100 den fazla sitede sadece işlemci numarasını alamıyorlardı.Sadece 3 tane yazılım CPU no ile kayıt tutuyordu.2011 senesinde 1000 den fazla teste tabi tutmuştum.
HDD partition seri no ve mac adresini değiştirmek değiştirmemekten daha mantıklı olmakla beraber her mac programını değiştiren yazılıma güvenmemenizi değişikliğin yüzeysel mi donanımsal mı olduğunu çok basit bir şekilde alındığını aktarmak istedim.

Siz neye inanırsanız inanin.

özellikle chrome ile giriş yapıldığı takdirde değil mac adresim işlemci idine kadar herşey loglar halinde tutuluyor siz neye inanmak istiyorsanız inanın ama ben bu kapanma olayını çözmek için 4 gündür uyumadım nerdeyse ama çözdüm kesin sonuç alırsam güzel bir konu açıp herkezi sevindireceğim

Merhaba hocam,

Ancak ben mesajımda alamaz ya da alamıyor demedim ki. Sadece nasıl alabileceğiniz anlattım. Chrome konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum zaten. Bu yüzden teknik açıklamasını yapma ihtiyacı hissettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri