oto ip taraması yapacak program

• Kullanıcı xiery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

xiery

Kayıtlı Üye
Programın çalışma mantığı şöyle olabilir ;
Program her ip resetlendikten sonra çalıştırılır , program o anki güncel ip yi bir yere kaydeder (not defteri vb.). Her aldığı ip adresi ile bir öncekileri tarama yapar eğer aynı ip adresi vermişse uyarır.

Yazılım konusunda şuan için yeterli bilgiye sahip değilim.
Böyle bir programı yazabilecek var mı?
Bana özel veya genel çıkarırsa da alıcısı olur gibi.

[MENTION=12395]menzilli[/MENTION] ye yazdırıyorum bunu. tabi biraz karışıkmış :)

Baya kolay bir program mış ben başlıyım şimdiden yaparsam söyliyim.

modem resetleme programı ile birleşirse daha bi iyi olur sanki

Modem reset yazılımcıya sorun çıkarır gibime geliyor. Sonuçta her modemin arayüzü aynı değil. Şuan sadece ip sorgulama yapsınlar bana yeter

Tabi uygun fiyata :D

Aslında program ile yapılmasa da olur. Anlattığınız programlar bildiğim kadarıyla mecvut masaüstünde sağ tarafta ip yazıyor sürekli. Ben ilk zamanlarda modem kapatıp açıyordum doğal olarak görmüyordum bakmak zorunda kalıyorum artık modemin arayüzünden hallediyorum reset işlemini böylelikle hem zamandan kazanıyorum hem de ip nin değiştiği rahatça görebiliyorum.

Aslında program ile yapılmasa da olur. Anlattığınız programlar bildiğim kadarıyla mecvut masaüstünde sağ tarafta ip yazıyor sürekli. Ben ilk zamanlarda modem kapatıp açıyordum doğal olarak görmüyordum bakmak zorunda kalıyorum artık modemin arayüzünden hallediyorum reset işlemini böylelikle hem zamandan kazanıyorum hem de ip nin değiştiği rahatça görebiliyorum.

Bende modem arayüzünden değiştiriryorum ama bazen eski ip leri verebilir. Sonuçta insanız belki son 2-3 ip yi hatırlıyorum ama 5-10 ip sonra aha bu ip yi daha önceden vermişti diyemiyorum :)

Bende modem arayüzünden değiştiriryorum ama bazen eski ip leri verebilir. Sonuçta insanız belki son 2-3 ip yi hatırlıyorum ama 5-10 ip sonra aha bu ip yi daha önceden vermişti diyemiyorum :)

Orası öyle hocam. Dediğiniz gibi verilen ip'yi sürekli hafızada tutan bir kod olsa çok iyi olur. Aslında düşününce kolay bir şey gibi umarım yapabilen çıkar :)

mr ip programi var gayet kullanisli para vermeye degmez

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben yazdırdım daha önce r10 dan birine modemi resetliyorsun aynı ip yi tekrar verince program modemi tekrar resetliyor gerçekten çok gerekli bir program hocam

Modemine özel yazabilirim
videoyap botumda böyle birşey var.İsterseniz modeminize özel bu fonksiyonu yapabilirim.

modeme özel yazabilecekler kaç paraya yazabileceklerini pm den yazarlarsa sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 16:06 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

mr ip programi var gayet kullanisli para vermeye degmez

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mr ip hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz ?

Programı yazdım "python" programlama dili ile istiyen admine atabilirim kodları.

Programı rardan çıkarın ilk kullanımda ip değiştirmeden önce programı açın ip yi kaydediyor ip.txt dosyasına programın bulunduğu konuma.

Sonra tekrar açtığınızda o ip yi okuyor aynı ise uyarı veriyor farklı iste söylüyor yeni ip yi kaydetmek için 1 yazın diyor 1 yazıp enterlayınca yeni ipyi kaydediyor ip.txt dosyasına öyle öyle gidiyor.

Program IP Numaram adresini kullanıyor ipinizi almak için.

Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

Programı indirmek için : https://yadi.sk/d/e5VkrFPHiA4xZ

Python dosyasını yani .py dosyasını pyinstaller ile exe dosyasına çevirdim bende çalışıyor. Python olmayan bir bilgisayarda denemedim ama çalışır diye düşünüyorum.

Şuan hiçbir sorunu gözükmüyor tam istediğim gibi olmuş elinize sağlık

Peki aynı ip gelirse reset attıktan sonra uyarıcak yani bizi doğru dimi dostum? Öyleyse süper bir şey bu.. Saolasın. :)
Evet öyle.
Programı ilk indirdiğinizde rardan çıkarın exe dosyasını açın
o programın olduğu konuma ip.txt dosyası oluşturup sizin o anda kullandığınız ip yi kaydeder. Sonra ip değiştirip tekrar açtığınızda önceki ip ile şimdiki ip yi gösterir ip değişmiş ise ip değişmiştir der ve yeni ip yi kaydeder ip.txt dosyasına, böyle böyle gider. eğer değişmediysede önceki ip ile şimdiki ip yi gösterir ve ip değişmedi der.

Not: Programı ilk açtıktan sonra çıkan ip.txt dosyası programla aynı yerde olması lazım.

Öneri: Bir klosör oluşturun ve programla programı ilk açtıktan sonra çıkan ip.txt dosyasını aynı klosöre koyun. Eğer önceden programı hiç açmamışsanız programı bir klosöre koyun programı açınca otomatik olarak ip.txt dosyası oluşturur ve o anki ipnizi kaydeder.

●Mobil cihaz kullanarak gönderildi.●

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri