Otobüs Tutacaklarına Reklam Almak

mehmet_44

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Youtube işi zora sokunca uzun zamandır farklı kazanç yolu aramaya başladım ve 24 Tane Otobüs sahibi ile anlaştım. Otobus tutacaklarını kiraladım. Otobus tutacaklarına reklam almak için uğraşıyorum ancak bulunduğum il itibari ile hiç talep yok. Reklam alamıyorum. Tavsiyeniz varmı nasıl bi yol izlemeleyim şuan kurumsallık adına sadece kartvizit ve bi kaç belge vs var. Nasıl reklam alacağım konusunda yardımlarınızı onerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese hayırlı gunler

Bu arada ek olarak sizde bulunduğunuz ildeki ozel halk otobusleri ile anlaşabilirsiniz. Adama havadan para geldiği için sizi opup başının tacı yapar.

Son düzenleme:
bulunduğunuz il malatya ise benim önerim özellikle şire pazarındaki işletmeler malatyaparktaki dükkanlar çarşı da ki işletmeler hepsi sizin müşteriniz olabilir gidip tek tek konuşun illaki anlaşacağınız yerler olur

Fiyat nedir şehir neresi hocam. İlan kaç gün kalıyor.

bulunduğunuz il malatya ise benim önerim özellikle şire pazarındaki işletmeler malatyaparktaki dükkanlar çarşı da ki işletmeler hepsi sizin müşteriniz olabilir gidip tek tek konuşun illaki anlaşacağınız yerler olur

Malatyaparktaki Dukkanlar Türkiye geneli olduğu için hitap ettiği kesmin sadece 24 otobus ile sınırlı kalmasını istemiyor. Aynı zamanda Şire pazarındaki dukkanlara da hitap etmiyor Adam gidip kayısı almıyacak veya o reklam kayısıcıya bi geridonuş sağlamaz otobuse binen 2 kişiden 1 nin kayısı bahçesi var. 😊

---------- Spam Engelliyici 10:44 ---------- Önceki Mesaj 10:42 ----------

Fiyat nedir şehir neresi hocam. İlan kaç gün kalıyor.

Şehir Malatya
1 Haftalık Reklam 80 Tl 1 Otobus için Baskı Tasarım bana ait
1 Aylık Reklam ise 300 Tl

yapacağın şey türkiye genelinde kurumsal firmalar ile kar ortaklığı yapman kendini allayıp pullayıp mail at telefon et

Hocam kendin bulamıyorsan da bulabilecek potansiyeli olan birileri varsa onlarla çalışmayı dene. Komisyon teklif et. Çevrende ajanslar varsa onlarla konuş. Gazete dergi dağıtıcı bayileri gibi.
Hertarafta kayısı bahçesi var diyorsun. Bu bahçelerde kullanılan gübre ilaç yada motor gibi mal yada ürün satan kişilerle iletişime geçip reklam almayı dene. Kolay gelsin.

Şuan yerel TV ye , bilboardlara reklam veren firmaları arıyorum goruşuyorum. Sonuç hep olumsuz.

Sen arama bir bayan elemanla anlaş komisyon karşılığı yada maaşla biraz kurumsal görün yada kurumsal ol
tekliflerini dosya ile hazırla eğer bu konuda yardım lazım olursa bana ulaş

bilboard - otobüs - durak reklam hizmetleri ile uğraştım medya iletişim ve pazarlama konusunda iyi sayılırım :)

Hocam kendin bulamıyorsan da bulabilecek potansiyeli olan birileri varsa onlarla çalışmayı dene. Komisyon teklif et. Çevrende ajanslar varsa onlarla konuş. Gazete dergi dağıtıcı bayileri gibi.
Hertarafta kayısı bahçesi var diyorsun. Bu bahçelerde kullanılan gübre ilaç yada motor gibi mal yada ürün satan kişilerle iletişime geçip reklam almayı dene. Kolay gelsin.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam Ajans ve komisyon işini düşüneceğim.

otobüslere günde kaç kişi biniyor, yaş ortalamaları kaç, hangi meslek grubu daha çok vs. araştır önce. daha sonra bu kriterlere kim reklam verir diye düşün. sonra onlara git böyle böyle de. anında kaparsın reklamı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri