Otomaik gmail açıcı

hocam oto ıp reset, ccleaner gibi özellikleri entegre edinki isimize yarasın zaten bunu alan kisilerin çogu programı uyurken kurup brakmak ve uyandıklarında açılan maillere, kanallara videoları yüklemek

hocam oto ip özelliği mevcut zaten eğer clenearı ayriyetten kullanmam diyorsanız programa geçmiş sil butonu ekleyebilirim fakat programın amacı mail açışını hızlandırmak kısmetse bir gün uykunuzdada zengin olursunuz :D program yeni olduğundan kullanıcıların isteği üzerine sürekli geliştirmeyi planlıyorum

programın linki eklenmiştir satışlar başlamıştır

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

işim dolayısı ile video ekleyemedim yakın zamanda eklemeyi düşünüyorum

Yöneticiler İncelemeden Kimse Bişey alıp indirmesin

deneyen varmı linkten inmiyor zaten.Otomatik çerez silme modem resetleyip tekrar gmail açabiliyorsa alabilirim .

deneyen varmı linkten inmiyor zaten.Otomatik çerez silme modem resetleyip tekrar gmail açabiliyorsa alabilirim .

linkte sorun varsa düzeltirim şimdi hocam çerez silmeyi clenar prograı kullanırsınız diye eklemedim isteyen olursa onda ekleyebilirim ip reset için programı alan arkadaşa txt dosyası verilcektir dosyayı c klasörüne atarak program üzerindeki ipreset butonuna tıklayarak kullanabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Eranın yorumu yok konuda ondan dedim

konuya yorum yazması için mesaj atıyoum

Hocam programı indirip netten tarattırdımda virüse karşı.Sonuçlar bu

Cyren W32/Symmi.O2.gen!Eldorado
F-Prot W32/Symmi.O2.gen!Eldorado
Rising PE:Trojan.EzirizNetReactor!6.341

Bi sorun çıkmasın sonra.

Hayırlı satışlar hocam baya bi geliştikten sonra almayı düşünüyorum.
Programı tamemen otomatik hale getirirseniz ortalama günde kaç tane açabilir tahminen hocam?

Hocam programı indirip netten tarattırdımda virüse karşı.Sonuçlar bu

Cyren W32/Symmi.O2.gen!Eldorado
F-Prot W32/Symmi.O2.gen!Eldorado
Rising PE:Trojan.EzirizNetReactor!6.341

Bi sorun çıkmasın sonra.

lisans istemindeki hwid cracklemeye karşı şifreli olduğu için programda hiçbir sorun yoktur

Hayırlı satışlar. +15 Telefon onayını yapmak için , bu programa entegre bir sistem mi var ?
Yani tüm işlemleri gmail açma, kanal oluşturma ve +15 onayı bu program ile mi olacak ?
Ayrıca ben turkcell vınn kullanıyorum.Birlikte çalışır mı ?

Hayırlı satışlar. +15 Telefon onayını yapmak için , bu programa entegre bir sistem mi var ?
Yani tüm işlemleri gmail açma, kanal oluşturma ve +15 onayı bu program ile mi olacak ?
Ayrıca ben turkcell vınn kullanıyorum.Birlikte çalışır mı ?

hocam sisteme telefon onayına takılırsa diye telefon onay sistemi entegre ettim gmail açıp kanal oluşturabilirsiniz turkcel wındada hiç bir sorun olmaz

Hocam test süresi vermiyorsunuz bari bi video katın mantığını anlayalım.Almayı düşünüyorum 1 aylık kararsızım çünkü

aynen hocam video eklemeniz lazım satmak için çoğu kişi prog. nasıl işlediğini görmek ister

Hocam test süresi vermiyorsunuz bari bi video katın mantığını anlayalım.Almayı düşünüyorum 1 aylık kararsızım çünkü

Hocam video hazır fakat işyerinde olduğumdan ekleyemiyorum eve gittiğimde gece yüklerim

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

Program wiz PC basında yokken gmail açmaz gmail açma sürenizi minimuma indirir arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri