Otomatik Chrome Cookie Silme Programı Lazım

rserin75

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar

Otomatik Chrome Cookie Silme Programı yada eklenti şeklinde Nette Aradım Ama Bulamadım.

Belli süre Aralıklarla çerezleri silecek program yazabilecek varmı ?

Hocam ccleanerı biliyosunuzdur zaten ama bi öneriyim yinede otomatik böyle bi program duymadım lakin size tavsiyem google chrome u silin Opera kullanın onun yerine..

Konu dışına yazıyorum konu görünmüyor burayada yazayım madem :D
PC de kendi kendine proxy açılıyor.İnternet seçeneklerinde tik işaretini kaldırıp ayarları otomatik algıla diyorum 10 saniye sonra proxy yeniden kendi kendine açılıyor.PC ye virüs taraması vs tarattım ama nafile.Chromeden birkaç siteye giremiyorum ama operadan sorunsuzca açılıyor.Bu otomatik proxy sorununu nasıl çözerim fikri olan ? ikide bir kendi kendi proxyi seçiyor.

mqAPpP.jpg

Birde ikide bir şu ekran geliyor

EQ9qyA.jpg

Merhaba Arkadaşlar

Otomatik Chrome Cookie Silme Programı yada eklenti şeklinde Nette Aradım Ama Bulamadım.

Belli süre Aralıklarla çerezleri silecek program yazabilecek varmı ?
imacros ile makro kayıt edip kullanabilirsiniz

Konu dışına yazıyorum konu görünmüyor burayada yazayım madem :D
PC de kendi kendine proxy açılıyor.İnternet seçeneklerinde tik işaretini kaldırıp ayarları otomatik algıla diyorum 10 saniye sonra proxy yeniden kendi kendine açılıyor.PC ye virüs taraması vs tarattım ama nafile.Chromeden birkaç siteye giremiyorum ama operadan sorunsuzca açılıyor.Bu otomatik proxy sorununu nasıl çözerim fikri olan ? ikide bir kendi kendi proxyi seçiyor.

mqAPpP.jpg

Birde ikide bir şu ekran geliyor

EQ9qyA.jpg
engelli sitelere ulaşmak için herhangi program kullanıyomusunuz

imacros ile makro kayıt edip kullanabilirsiniz

engelli sitelere ulaşmak için herhangi program kullanıyomusunuz

Yok hocam dünden beri musallat oldu gitmiyor ya.Resimdeki gibi ayarları otomatik algılayı seçiyorum ozaman düzeliyor ama 10 saniye sonra tekrardan proxyi otomatik oalrak açıyor.Birde ikide bir 2.resimdeki ekran geliyor.Operadan girdiğimde hiçbir sorun yok.Program ekle kaldır,virüs taraması,malvarebytes,uzantılar vs her şeye baktım.Sanırım sistemsel bir arıza.

Yok hocam dünden beri musallat oldu gitmiyor ya.Resimdeki gibi ayarları otomatik algılayı seçiyorum ozaman düzeliyor ama 10 saniye sonra tekrardan proxyi otomatik oalrak açıyor.Birde ikide bir 2.resimdeki ekran geliyor.Operadan girdiğimde hiçbir sorun yok.Program ekle kaldır,virüs taraması,malvarebytes,uzantılar vs her şeye baktım.Sanırım sistemsel bir arıza.

hocam onu ip değiştirme programlarıda ekle/kaldır'ın ve görev yöneticisinin resmini atarmısınız

[MENTION=9210]Garyoldman[/MENTION] imacros calıstıramadım. tarama temizleme penceresi popup oldugu için imacros calısmadı..

siz bir yapmayı deneyin. ben yapamadım..

yandex ve chrom tarayıcılarının bir özelliği var
pc da Application datada bu iki tarayıcının birer klasörü var
o klasörleri sildiğiniz zaman chrom ve yandex sıfırlanıyor
sanki yeni pcye format atmışsınızda yeni bu tarayıcıları kuruyormuşsunuz gibi oluyor

Combofix indir ve çalıştır virüs var bilgisayarında temizledikten sonra kapatıp açarsan sorun kalmaz sanırım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri