Otomatik Gmail Açıcı Bot İçeri

• Kullanıcı Cryme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesap Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=10483]Cryme[/MENTION] proje kime ait?

Ayrıca bu programı alan oldumu?

Era Ben bu programı hasan 'dan aldım hasan benim 2 senedir knight oynarken bile facebooktan sanaldan tanıdıgım arkadaş ben bu programı alırken ona dedimki bak yaparsan satarız kırışırız parayı dedim ve burda bu satış konusunu açmamdaki sebeb eğer yapılırsa kitle ne olur değermi değmezmi diye tarttım tamamen stabil olmayan bir botu kime satıcam ?

Ben bı kızla cıkıyorum ama kızın haberi yok.. Gibi bi konu oldu

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Era Ben bu programı hasan 'dan aldım hasan benim 2 senedir knight oynarken bile facebooktan sanaldan tanıdıgım arkadaş ben bu programı alırken ona dedimki bak yaparsan satarız kırışırız parayı dedim ve burda bu satış konusunu açmamdaki sebeb eğer yapılırsa kitle ne olur değermi değmezmi diye tarttım tamamen stabil olmayan bir botu kime satıcam ?
15 liralık insan sana da merhaba :D

banlanmasına katkıda bulunalım :)

onlinehileden bana atmış olduğu mesaj 3 gün öncesine ait

WrD6mL.png

buda 3 gün önce burda hasanın botunu satmaya calıstıgı konu

Y5g1Jl.png

hasanın yanı [MENTION=13068]morfeus222[/MENTION] yani hasanın yazmıs oldugu botu kendi yazdıgını idda ettiği mesajı
ozVYDk.png

buda bu dolandırıcıyla aramda geçen tüm skype konuşması

bandicam 2014 10 09 21 31 46 888 - YouTube

buda benim programımı paylaşmakla tehdit ettiği mesajı :D

R6DXLR.png

buda bana iftira attığından dolayı onlinehilede yediği ban

4RzDYA.png

buda projenın hasana ait oldugunu gösteren sourcenin resmi

Online Hile - Tekil Mesaj gösterimi - Şikayet Andream334
gelsin savunmasını yapsın
Sen şunu söyle hangi devirdesin 500 tl deneme sürüm için para istiyorsun ? asıl en büyük dolandırıcı sensin parayı alıp tüğme peşindeydin o bot çalışmıyor 3cx calısmıyor bana nasıl vericeksin botu ? 500 tl yolladıgımı farzet nasıl vericeksin sen bunun acıklamasını yap burda hasan konusur sendeil geveze

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

15 liralık insan sana da merhaba :D
Fındık Kıran NEcmi'ye bak hele senin derdin ne videoyap aldın benden evet sana dedimki aktar hesabı benim hesabımı kullanma gittin benim hesabımı kullandın bende şfiresini değiştirdim hesap numarası istedim paranı yollim diye bu halada geçerli hakkın var bende sen beni engelledin bu anlayışla yaşıyorsun işte
[MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=13068]morfeus222[/MENTION] 'dan izin aldınız mı? O izin vermedigini söylüyor , Burda önemli olan husus bu şuanda

Konuya bak nereden nereye geldi:)

Konuya şikayet eden ve şikayet olunandan başkası yazmazsa çok sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Programı satma hakkını projeyi yazan yazılımcı size verdi mi? Yoksa siz kafanıza göre mi satışa çıkardınız?

Sen şunu söyle hangi devirdesin 500 tl deneme sürüm için para istiyorsun ? asıl en büyük dolandırıcı sensin parayı alıp tüğme peşindeydin o bot çalışmıyor 3cx calısmıyor bana nasıl vericeksin botu ? 500 tl yolladıgımı farzet nasıl vericeksin sen bunun acıklamasını yap burda hasan konusur sendeil geveze

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

Fındık Kıran NEcmi'ye bak hele senin derdin ne videoyap aldın benden evet sana dedimki aktar hesabı benim hesabımı kullanma gittin benim hesabımı kullandın bende şfiresini değiştirdim hesap numarası istedim paranı yollim diye bu halada geçerli hakkın var bende sen beni engelledin bu anlayışla yaşıyorsun işte

[MENTION=11620]era[/MENTION]
Ben şey üstünde fındık kıranlardanım yol al..

ben şikayetçiyim bu arkadaştan bana iftira atıyo size tw gonderdım zaten özelden baglanın gostereyım botuda sourceyıde aktif kullanıcılarımıda :)

вαттυѕαу;623708' Alıntı:
[MENTION=13068]morfeus222[/MENTION] 'dan izin aldınız mı? O izin vermedigini söylüyor , Burda önemli olan husus bu şuanda
1)bişi sölücem ben burda bu forumdaki btünü herkeze hesap vermek zorunda deilim
2)Bununla ilgilenen kişi bu konularla ilgilenen admin kimse gelir teamwieverla kontrol eder kim neymiş görür siz milletin lafıyla işmi yapıyorsunuz ben onun izin vermediği kötü birşey yapmadım

3)Şuanda facebooktan konusuyorum ilgilenen kişi skypetan gelsin eklesin beni

şikayet etmeyen kalmamış demekki bukadar adam haksız herşeyi anlarımda şunu merak ettim konu başında sen programcımısın programında hata var farkedemiyor diyorsun ama kendi kullandığın satmaya çalıştığın program başkasının dolandırıcılık kısmına girmicem o taraflar arasında olan olay ama bunu merak ediyorum madem programlama bilmiyorsun neden millete sen programcımısın hatanı bulamıyorsun gibi iftira atıyorsun sıf bu laf için ban hakeder diğer suçlar eklenince ne olur bilmem

E o kadar programlama biliyorum kod yaziyorum botum super ayagina yatiyordun onceki sayfalarda, simdi mi stabil olmadigi aklina geldi? Madem satmayacaktin niye 250 lira fiyat bictin?

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Programı satma hakkını projeyi yazan yazılımcı size verdi mi? Yoksa siz kafanıza göre mi satışa çıkardınız?

sence hocam ??

ynqmDn.png

2)Bununla ilgilenen kişi bu konularla ilgilenen admin kimse gelir teamwieverla kontrol eder kim neymiş görür siz milletin lafıyla işmi yapıyorsunuz ben onun izin vermediği kötü birşey yapmadım

1 - Haklısınız
2 - Haklısınız , [MENTION=13068]morfeus222[/MENTION] izin vermedigini söylerek report ediyor , Şimdi siz onun izin verdigini mi söylüyorsunuz ?

şikayet etmeyen kalmamış demekki bukadar adam haksız herşeyi anlarımda şunu merak ettim konu başında sen programcımısın programında hata var farkedemiyor diyorsun ama kendi kullandığın satmaya çalıştığın program başkasının dolandırıcılık kısmına girmicem o taraflar arasında olan olay ama bunu merak ediyorum madem programlama bilmiyorsun neden millete sen programcımısın hatanı bulamıyorsun gibi iftira atıyorsun sıf bu laf için ban hakeder diğer suçlar eklenince ne olur bilmem
nerden biliyorsun bilmediğimi ? zamanım yok benim sadece seni bile yazarım vb6 da emin ol bundan işte senin gibi herkez burda soyut konuşuyor :D

Baya sabir göstermiş adminler :d Şimdiye ben olaydım admin 10000 defa banlanmıştı :D

вαттυѕαу;623719' Alıntı:
1 - Haklısınız
2 - Haklısınız , [MENTION=13068]morfeus222[/MENTION] izin vermedigini söylerek report ediyor , Şimdi siz onun izin verdigini mi söylüyorsunuz ?
Konuşuyoruz şu anda tek zoruma giden burda forumda tanımıyan insan bile iftira atmış bunlara hakkımı helal etmiyorum gereğinin yapılmasınıda arz ediyorum

Konuşuyoruz şu anda tek zoruma giden burda forumda tanımıyan insan bile iftira atmış bunlara hakkımı helal etmiyorum gereğinin yapılmasınıda arz ediyorum

[MENTION=11620]era[/MENTION] kusura bakma ücüncü şahıslar yazmasın demişsinde ..
[MENTION=10483]Cryme[/MENTION] halen utanmadan savunma yapıyosun .. herşey göz önünde değil mi? ytpara ve r10 da yaymakla bile tehdit etmişsin. adminler seni banlamadan sen banlanmayı talep edip arkana bile bakmadan bu forumdan gitmelisin

Farkındamızın bilmiyorum ama @вαттυѕαу bu forumda yöneticidir ve konuyla @вαттυѕαу ilgileniyor. Bu durumda @вαттυѕαу yöneticisine hesap vermek zorundasınız!

Başkasına ait olan birşeyi izin satış yapmasından dolayı çoktan uzaklaştırılmayı haketmişti . Fakat yönetim geregi açıklamasını dinlemeliydik . Yeterince savunması alındı .

Ve Süresiz Uzaklaştırıldı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri