Otomatik Gmail Açıcı Bot İçeri

• Kullanıcı Cryme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesap Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max 30dakkalık bir program bu
ne proxy var ne bişey bu gmailler adamı sakat eder. :)

:D aynen bende anlatmaya çalıştım proxy de sorun değil bir winsock eklersin ama oda sıkıntı gmail zaten elite hariç proxyleri direk banlıyor filan filan 2 listbox 100 er eleman random çek önemli olan güvenliği geçmek

max 30dakkalık bir program bu
ne proxy var ne bişey bu gmailler adamı sakat eder. :)

Aynı botu 3 günde yazdım duruyor Client id veya ie altyapısı kullandıgımdan dolayı sanırım açılna kanallar sağlıklı olmadıgı için beğenmedim geliştirmedim yatıyor projelerde

Edit:ama bende deatchbycaptcha yok arkadaş onuda yaptıysa belki 2-3 daha uğraştırmış olabilir class kütüphane v.b derken ama onuda tek tıkla geçebildiğin için oda sorun olmadı benim için ama tel istiyodu öylede
Saygılar Hocam saygı duyarım yapabildiyseniz ne mutlu size ama bu kod olayı çok farklıdır benim yaptıgım ile seninkisi birbirinin yerini tutmaz sen farklı yoldan ben farklı yoldan yapmışım sonuçta ama saygı duyarım ...

30 dk da deyipte konu baltalama bence sende ceza sanırım bu şekilde giderse 30 dk da bunu yap ben sana 1 trilyon vericem

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------

:D aynen bende anlatmaya çalıştım proxy de sorun değil bir winsock eklersin ama oda sıkıntı gmail zaten elite hariç proxyleri direk banlıyor filan filan 2 listbox 100 er eleman random çek önemli olan güvenliği geçmek
1500 mail açtım kesinlikle kapanan olmadı bu bottan dolayı kendi hatalarımdan dolayı kapanan oldu.

Saygılar Hocam saygı duyarım yapabildiyseniz ne mutlu size ama bu kod olayı çok farklıdır benim yaptıgım ile seninkisi birbirinin yerini tutmaz sen farklı yoldan ben farklı yoldan yapmışım sonuçta ama saygı duyarım ...

30 dk da deyipte konu baltalama bence sende ceza sanırım bu şekilde giderse 30 dk da bunu yap ben sana 1 trilyon vericem

Hocam saygılar ama program designer ını görür görmez kodları zaten belli oluyor ad soyadı listbox dan random çekiyorsun textboxlardan sitedeki box idlerine çekiyorsun sonra webbrowser click v.b böyle programların kodlarıda sır değil yani

Edit: Buyur bak buda benim program listboxlar gizli sadece + bende cerez v.b de kaydetmiyor

Son düzenleme:
Hocam saygılar ama program designer ını görür görmez kodları zaten belli oluyor ad soyadı listbox dan random çekiyorsun textboxlardan sitedeki box idlerine çekiyorsun sonra webbrowser click v.b böyle programların kodlarıda sır değil yani

paylaşsammı ne :P

Edit: Buyur bak buda benim program listboxlar gizli sadece + bende cerez v.b de kaydetmiyor

peki hocam sizin dediğiniz gibi olsun ben polemik yaratmak için açmadım konuyu sizde varsa buyrun sizde satın programınızı ? neden gövde gösterisi yapıyorsunuz ki ? o program benim kinin %10 olamaz bundanda emin ol çok ufak bi ayrıntı yakaladım botunda..

peki hocam sizin dediğiniz gibi olsun ben polemik yaratmak için açmadım konuyu sizde varsa buyrun sizde satın programınızı ? neden gövde gösterisi yapıyorsunuz ki ? o program benim kinin %10 olamaz bundanda emin ol çok ufak bi ayrıntı yakaladım botunda..

Hocam gövde gösterisi yapmıyorum sadece kendimde yazılımcıyım ama gmail açmada yazılıma güvenmiyorum bunu göstermek için programımı paylaştım ayrıntı neymiş açıkla bakayım

sakin olun basit masit istediğini yapar herkes kardesım kıskanclıga luzum yok

Hocam gövde gösterisi yapmıyorum sadece kendimde yazılımcıyım ama gmail açmada yazılıma güvenmiyorum bunu göstermek için programımı paylaştım ayrıntı neymiş açıkla bakayım
açıklamıyorum şimdi samsung admine açıklıcam bunu size söylememsi şartıyla yazılımcıysan bul o ayrıntıyı o zaman.

Hocam bırak ya banada para lazım ama yazılımcılıkta ilk kural bu önce programı
10 numara yaparsın tektir veya rakiplerinden üstündür öyle piyasa sürersin yoksa en çok senin başın ağrır

soyledıgınde haklısın ama belkide benim gibi stabil bi bot yapar genede satmazsın :)

arkadaş yapmışsa botun garantisinide veriyosa saygı duymak gerekir umarım sen yanılırsında programı satın alanların başı ağrımaz :)

açıklamıyorum şimdi samsung admine açıklıcam bunu size söylememsi şartıyla yazılımcıysan bul o ayrıntıyı o zaman.

Ow çok merak ettim gerçekten :D arkadaşım tamam saygısızlık yapmak istemiyorum hadi sana iyi satışlar farkındaysanda botu yazdıgımı ve denedikten sonra projeler çöplüğümde kaldıgınıda söylemiştim yani üstüne düşmeden kısa bir sürede hazırladıgım bot yani şuan temel taslak gibi düşünebilirsin sadece ana kriterler var satış için değil kendim için yazdım denedim beğenmedim kaldırdım kütüphaneye anladın hadi kolay gelsin

Ow çok merak ettim gerçekten :D arkadaşım tamam saygısızlık yapmak istemiyorum hadi sana iyi satışlar farkındaysanda botu yazdıgımı ve denedikten sonra projeler çöplüğümde kaldıgınıda söylemiştim yani üstüne düşmeden kısa bir sürede hazırladıgım bot yani şuan temel taslak gibi düşünebilirsin sadece ana kriterler var satış için değil kendim için yazdım denedim beğenmedim kaldırdım kütüphaneye anladın hadi kolay gelsin
biraz ders al yazılım nedir fazla bilmiyorsun ufak hataların var :D kanal kapanması + url alması falan filan cart curt excel baglama :D anladın sen eğer az çok yazılım biliyorsan :D

biraz ders al yazılım nedir fazla bilmiyorsun ufak hataların var :D kanal kapanması + url alması falan filan cart curt excel baglama :D anladın sen eğer az çok yazılım biliyorsan :D

Al işte ben ne dedim sen ne diyorsun arkadaşım dedim ya sadece kayıt için yani listbox1-listbox2 den random ad soyad çekiyor bu bot sonra şifre v.b tel filan yani sadece gmail signup sayfası için anladın he bu özellikler eklenebilir mi evet ama beğenmedim açtıgı kanalları sakat oluyor bende kendim kullanmayacagım ve satışa sunmayacagım için bidaha girmedim bile vs ye he belki benden kat kat daha fazla yazılım biliyor olabilirsin ama benim tek demek istediğim istersen gel burda voice to komutuyla bot yaz tek ses komutuyla 100 mail açsın o kadar ayrıntılı yapki 0 dert olsun ben o bota güvenmiyorum tek belirtmek istediğim buydu benim programıda bunun için paylaştım sana şekil yapmak için filan değil yani bu kadar takılma böyle şeylere hadi kolay gelsin

Biraz emege saygi madem cok kolay yapip paylassaydiniz

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biraz emege saygi madem cok kolay yapip paylassaydiniz

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Adamın Dibisin Valalhi bunu diyebilen çıkmadı :) tebrikler yiyorsalar paylaşsınlar adamlık taslayıpta burda yaptım ettim diyenler olmasın hayırlarına ypasınlar bu forumda kaç kişi elle açıyor bu gmailleri.

Captcha yı geçmenin tek yolu suan api sistemi beyler mesajlara baktım 30 dk 1 saatlik bir iş değil orta bir seviye program bence emek verilmiş burdan sesleniyim baltalayanlara sen gelip c# da veya vb de webbrowserdan text alabilecekmisin veya click attırabilirmisin.Neyse Hayırlı Satışlar hocam

bi benim program mı suan hesabı karsilayamıyoruz uyarisi verior arkadaslar :D ben yaparsam ücretsiz koyacagım siteye :) yapmak cok basit degil ama imkansızda degil benim kodlama bilgim yok denecek kadar az ondan beceremedm.

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------

1500 mail açtım kesinlikle kapanan olmadı bu bottan dolayı kendi hatalarımdan dolayı kapanan oldu.

sen 1 trilyonu bul yazması kolay ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri