⭐Otomatik Kurulum⭐ 4x E5-2670 CPU - 12 GB Ram - 75 GB SSD Disk - 1 Gbps Network!

Merhaba arkadaşlar 3 aydır bu paketi kullanmaktayım.
Sizlere yardımcı olması amacıyla 3 aylık sürede yaşadığım tecrübeleri aktaracağım.

Yapılan render işlemlerinde 2 saatlik videoları 480p kalitede ortalama 90-120 dk sürede bitirebiliyorum. Ve render işlemi devam ederken yükleme ve indirme işlemlerini de rahatlıkla gerçekleştirebiliyorum. Kullanım bakımından gayet elverişli güzel bir paket olduğunu sizlere belirtmek isterim.

Yılmazserver tarafından sağlanan 60 TL fiyatıyla olsun ve verdikleri kaliteli online destek ile verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alıyorsunuz :)

Bu fiyat aralıklarında VDS arayan herkese tavsiye ederim arkadaşlar. İyi forumlar

bende tayi arkadaşım gibi 3 aydır kullanıyorum çok memnunum bu fiyat bazı arkadaşlara yüksek gelebilir fakat vds piyasadaki diğer vds lere göre süper performanslı çalışıyor arkadaş işinin ehli işini çok ciddiye alan bir arkadaş herkese tavsiye ederim..
teşekkürler..

bende tayi arkadaşım gibi 3 aydır kullanıyorum çok memnunum bu fiyat bazı arkadaşlara yüksek gelebilir fakat vds piyasadaki diğer vds lere göre süper performanslı çalışıyor arkadaş işinin ehli işini çok ciddiye alan bir arkadaş herkese tavsiye ederim..
teşekkürler..

arkadaşlara aynen katılıyorum yalnız fiyat yüksek gelebilir demişsiniz ama bence yüksek degil.özellikle fiyat-performans göz önüne alınırsa az dahi denebilir (umarım bu mesajımı görüp zam yapmaz arkadaş :p )

Daha önce filesonic,hotfile,rapidshare işlerinde sonrasında youtube işlerindede upload/download vpsleri çok kullandım ve daha önce de biçok kez belirttigim gibi bende aldım bu konudaki vdsden.bugüne kadar daha fazla para ödeyip,yarısı kadar performanslı makinalar kullandım.fiyat-performans açısından bugüne kadar kullandıgım en güzel makinadır,bunu rahatlıkla söyleyebilirim.şu kadar videoyu şu kadar zamanda renderladı filan diye rapor veremiycem çünkü hiç bakmadım buna ama sizlerinde belirttigi gibi makina gayet güzel.bugün 2.vdsyide aldım,sonradan youtube bi yamuk yapmaz,durup dururken kanalları kapatmazsa inşallah gelecek ay 3.vdsyide almak isterim :)

1 Adet aldım.,İndirme hızı yükleme gezinme vs çok güzel.Dört dörtlük vds.

bende kendilerinden memnunum kaç tane aldım bilmiyorum eşe dosta herkese aldım baska firmalardan magdur olunca kıymetlerini anladım :)

Merhabalar,

2 adet stok açılmıştır. ( lütfen taklitlerimiz den sakının :) )

Saygılar.

Merhaba hocam daha önce vds almıştım sizden gayet memnundum ancak taşındığım için bakamadım bir süre uzatamadım o yüzden şimdi tekrar almak istiyorum ancak yeni taşındığım adrese maksimum 1.5mbps internet sağlayabiliyorlar ortalama 1.5 civarında oluyor bu hız vds kullanımı açısından sıkıntı yaratırmı bana? Deneme şansım var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri