⭐Otomatik Kurulum⭐ 4x E5-2670 CPU - 12 GB Ram - 75 GB SSD Disk - 1 Gbps Network!

Server 2012 den verim alamadığım için vds'i satmayı düşündüm Çağrı hocam benimle iletişime geçip gerekli yardımı yaptı sağolsun. Şuan da server 2008 kurulu yeterli performansı alıyorum.
Birkaç örnek;
210mb - 59dk video çerçeve eklendi,
Başlangıç saati:10:00
Bitiş saati:10:32
Video Kalitesi:480p
(32dk)
-----
230mb - 1 saat 12 dk video çerçeve ekledi,
Başlangıç saati:10:43
bitiş saati:11:19
Video Kalitesi:480p
(36dk)
-----
270mb - 1 saat 12 dk video çerçeve,
Başlangıç saati:11:42
Bitiş saati:12:16
Video kalitesi:480p
(34dk)
----
266 mb - 1 saat 12 dk video çerçeve,
Başlangıç saati 13:06
Bitiş saati 13:44
Video kalitesi 480p
(38dk)

Kendilerinden uzun süredir Reseller hizmeti almaktayım. Son derece hızlı geri dönüş yapıp sorunlar ile ilgilenmektedirler. Sorunsuz hizmet alırsınız. Yilmaz Hosting hem ekonomik hem kaliteli hizmetiyle son derece mükemmel bir sağlayıcıdır.

bu fiyata bundan iyisini zor bulursunuz fiyatına göre çok iyi render alıyor up/down hızı harika + çok iyi destek var teşşekürler

Vds'de donmadan gezinmek isteyen varsa, adres belli @YilmazServers
Vds teslim edildiğinde gerçekten şaşırdım kendi bilgisayarım gibi gezinti yapabiliyorum.
Render bu fiyata oldukça iyi performans veriyor.
ve bunun yanında oldukça iyi bir destek hizmeti..
Teşekkürler YılmazServers!

hocamdan bu paket alınmıştır kendisi özlel ilgilenmiştir 2 saatlik renderler yapıyorum kendisi bizzat bağlanıp ayarlar yapmıştır süper hızlı verilen para son kuruşuna kadar helal olsun denemeyenlere tavsiye ederim

daha önceden aldıgım vdsyi hala kullanıyorum,son derece memnunum.geçenlerde yeni açtıgım bi web sitesi için küçük bi hosting alımı yapmıştım arkadaştan.bugün akşamda konudaki vdslerden 3 tane daha sipariş geçtim ve 3 vdsde bikaç saat içerisinde teslim edildi.umarım sorunsuz bi şekilde çalışmaya devam ederiz :)

Son düzenleme:
Uzun süredir satış yapıp şikayet konusu görmediğimiz nadir firmalardan :)

Daha önce YılmazServers'dan farklı sunucularla çalışmıştım bir de bunu denedim gerçekten fiyatına göre üst düzey performans gösteren bi makine

bugüne kadar birçok vds kullandım böyle bir hızlı makina görmedim gerçekten verdiğimiz parayı çok ama çok hakediyor bize bu hizmeti sunduğunuz için teşekkürler [MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION]

1 adet alındı. Makine hiç kasmamaktadır. Gerçekten süper performanslı bi makine.

bu fiyata budan iyisi zor bulunur gayet güzel up.dow, kasma gibi derdiniz olmaz. hizmet deseniz zaten adam sadece müşteri memnuniyeti diyor sadeçe destek için alın derim.
teşekkürler YilmazServers

Ödeme yaptım siteye giriş yapamıyorum .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri