Otomatik Partner Değişikliği Sorunu

• Kullanıcı macho18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

macho18

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Kanalımın biri için creative ve zoomin.tv ye form yollamıştım. Creative 19 aralıkta dönüş yaptı ve aynı gün kanalı creative'ye bağladım. 20 aralıkta zoomin.tv den davet geldi fakat dashboard'da davet görünmedi ve hiçbir şekilde daveti de kabul etmedim. Ancak bugün zoomin mail yollamış kanalı bağladık vs. diye. Bir baktım ki kanal 21 aralıkta creative'den zoomin movies'e geçmiş! Forumdaki trknetwork ve etc networke durumu anlatan mail attım cvp bekliyorum. Başına böyle bi olay gelen var mı daha önce? Ne yapmalıyım?

---------- Mesaj saat 15:32:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:18:18 civarında gönderildi. ----------

Yok mu bilgisi olan?

İlk defadır böyle sorunla karşılaşıyorum hocam. Tekniki bir sorun olabilir ytde. Creative kabul etmişse ve bağlanmışsa kanalınızı atmadığı sürece zoomine otomatik bağlanmaz. Creativeden çıksanız bile zoomini sizin kabul etmeniz lazım.

Partneri aldığınız firma çalışanına sorun bi bakaın ne diyor.

zoominmovies yazıyor. trknetwork te diyor kanal uyarı almışsa partnerden çıkarılmıştır diye. Ama kanal 1 video için yaş kısıtlaması aldı. Belkide ondandır. Kanal boşa çıkınca zoomin de kabul etmiştir. Ama ben zoominin dashboardda davetini görmedim ve kabul etmedim. Otomatik olarak davet kabul edilmiş ve bağlanmış.

zoominmovies yazıyor. trknetwork te diyor kanal uyarı almışsa partnerden çıkarılmıştır diye. Ama kanal 1 video için yaş kısıtlaması aldı. Belkide ondandır. Kanal boşa çıkınca zoomin de kabul etmiştir. Ama ben zoominin dashboardda davetini görmedim ve kabul etmedim. Otomatik olarak davet kabul edilmiş ve bağlanmış.

Uyarı için creative atabilir. Ama zoomine otomatik bağlanması biraz saçma. Ama dert etme zoomin iyi firma. Hayırlısı.

Hayırlısı olsun o ozaman ne diyelim. Ama hangi bayiden geçtiğimi ve kesinti % kaç onu dahi bilmiyorum. Belki %50 ile geçmişimdir :(

Yeni konu açmamak için burdan sorayım dedim. Zoomin.Tv nin dashboardı çalışmıyor sanırım. Diğer kanalımda da denedim ama dashboarda giriş yapılamıyor. Zoomin de kanalı olan arkadaşlar bi kontrol edebilir mi? Bana has bi aksaklık mı genel mi problem?

---------- Mesaj saat 20:31:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:13:00 civarında gönderildi. ----------

Sorun çözüldü arkadaşlar. Nasıl girdiğimi bilmiyorum ama filmsection aracılığıyla %70 kesintiyle Zoominmovies ağına dahil olmuşum. Nihayet dashoard sorununu çözdü zoomin. Girip baktım az önce. Halen şoktayım!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri