Merhaba arkadaşlar
YTKazan.com Youtube uploader Şükür Tuttu. Eksikleri Giderildi. Son derece Cillop Gibi sistem oldu. Kısacası Alan memnun / Satan memnun. Ancak Gel gelelim Asıl Meseleye
Otomatik Youtube Uploader Botu için Fiyat Araştırması yapmaktayım.
Kısaca Özet geçeyim
Youtube da "aaa" Kanalı var Sürekli Güncel bir Kanal.
Bu kanaldaki Videoları Sistem kendisi Takip Edecek. Yenilerini Ekleyecek şekilde
* Para Kazanmayı otomatik Aktif Edecek.
* Telifli Videoları kendisi Silecek.
Sadece bir Kanal olacak diye bir kaide yok. Beğendiğiniz bir Video Sitesi vardır. Oradan Videoları çekip otomatik Youtube hesabınıza yükler.
sizden ben fiyat istiyorum.
Aylık olacak Ytkazan.com Gibi. Fiyatlandırma Nasıl olmalı.
Başına * Koyduğum mevcut özelliktir. ben Kullanmaktayım. Ancak Satışa Dahil edilir veya Edilmez. İki farklı Fiyat isteyeceğim.
Önerilerinizi & Tavsiyelerinizi Merakla Beklemekteyim.
Yarın Yine bu saatlerde cevap yazacağım Yoğunluğumdan dolayı. Lütfen Cevaplarınız esirgemeyiniz.
İyi günler / Geceler - İyi Forumlar
YTKazan.com Youtube uploader Şükür Tuttu. Eksikleri Giderildi. Son derece Cillop Gibi sistem oldu. Kısacası Alan memnun / Satan memnun. Ancak Gel gelelim Asıl Meseleye
Otomatik Youtube Uploader Botu için Fiyat Araştırması yapmaktayım.
Kısaca Özet geçeyim
Youtube da "aaa" Kanalı var Sürekli Güncel bir Kanal.
Bu kanaldaki Videoları Sistem kendisi Takip Edecek. Yenilerini Ekleyecek şekilde
* Para Kazanmayı otomatik Aktif Edecek.
* Telifli Videoları kendisi Silecek.
Sadece bir Kanal olacak diye bir kaide yok. Beğendiğiniz bir Video Sitesi vardır. Oradan Videoları çekip otomatik Youtube hesabınıza yükler.
sizden ben fiyat istiyorum.
Aylık olacak Ytkazan.com Gibi. Fiyatlandırma Nasıl olmalı.
Başına * Koyduğum mevcut özelliktir. ben Kullanmaktayım. Ancak Satışa Dahil edilir veya Edilmez. İki farklı Fiyat isteyeceğim.
Önerilerinizi & Tavsiyelerinizi Merakla Beklemekteyim.
Yarın Yine bu saatlerde cevap yazacağım Yoğunluğumdan dolayı. Lütfen Cevaplarınız esirgemeyiniz.
İyi günler / Geceler - İyi Forumlar