Otomatik Youtube Uploader Botu için Fiyat Araştırması #LütfenFikirleriniziEsirgemeyin

Rigobert

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

YTKazan.com Youtube uploader Şükür Tuttu. Eksikleri Giderildi. Son derece Cillop Gibi sistem oldu. Kısacası Alan memnun / Satan memnun. Ancak Gel gelelim Asıl Meseleye

Otomatik Youtube Uploader Botu için Fiyat Araştırması yapmaktayım.

Kısaca Özet geçeyim

Youtube da "aaa" Kanalı var Sürekli Güncel bir Kanal.
Bu kanaldaki Videoları Sistem kendisi Takip Edecek. Yenilerini Ekleyecek şekilde
* Para Kazanmayı otomatik Aktif Edecek.
* Telifli Videoları kendisi Silecek.

Sadece bir Kanal olacak diye bir kaide yok. Beğendiğiniz bir Video Sitesi vardır. Oradan Videoları çekip otomatik Youtube hesabınıza yükler.

sizden ben fiyat istiyorum.

Aylık olacak Ytkazan.com Gibi. Fiyatlandırma Nasıl olmalı.

Başına * Koyduğum mevcut özelliktir. ben Kullanmaktayım. Ancak Satışa Dahil edilir veya Edilmez. İki farklı Fiyat isteyeceğim.

Önerilerinizi & Tavsiyelerinizi Merakla Beklemekteyim.

Yarın Yine bu saatlerde cevap yazacağım Yoğunluğumdan dolayı. Lütfen Cevaplarınız esirgemeyiniz.

İyi günler / Geceler - İyi Forumlar

Güzel bi sistem , Bu tutar . Aklımda bi fiyat yok ama herkesin alamayacagı bi ücret olmalı diye düşünüyorum , Yani ucuz olmamalı .

söylediginiz özellikler çok iyi ben uzun zamandır böyle bir bot yazdırmayı düsünüyordum bu konu ilaç gibi geldi umarım kısa sürede kullanıma açarsınız. ben kullanıyorum derken nezamandır kullanıyosunuz ?

piyasayı bilmedigim için belli bi fiyat veremiycem

ama çogu kisinin alabilecegi bi fiyat olsa güzel olur hiç yoktan ilk 1 ay falan, fazla pahalı olmaması yönündeyim sürümden kazanırsınız =)

uzun zamandan beri böyle bir proje hayali kuruyordum ki sizin konunuzla karşılaştım. Sisteme takip ettiğimiz kanalı eklicez kanala yeni video yüklendiğinde sistem bizim kanalımıza otomatik alıp yükleyecek değil mi?

---------- Mesaj saat 22:42:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:41:30 civarında gönderildi. ----------

bu şu şekilde olabilir program yaparsınız lisansını belli bir ücrete satarsınız...

250 tl den bir kuruş eksiğe satarsan hiç satmaman daha makul olur bence dediğin özellik çok çılgın kalıyor diğer programlara nazaran herkes alsa rezil olur gider bu

5 tl :D (Fiyatı düşük söyleyelimki ucuz olsun mantığı)

Sistem güzel olur ama sağlıklı şekilde çalışması lazım yani 100 kişi 1 serverda değil

hocam o değilde mobil ödeme yapınca mucburi şart koşuyorsunuz bu durum kötü oluyor ben 15 tl lik paketten almak istemiştim siz bana 15tl olmaz mobil ödeme 25 tl gönderin 10kanal ekleyiniz dediniz.bende mecburiyetten 10tl fazla ödemek zorunda kaldım.

işinde başarılı bir arkadaş..ilerleyen zamanda alma durumum söz konusu olur..fiyatı bıze bırakırsa 25 derim (:

bende ytkazan.com sistemine + özellik olarak eklenmesi ve isteyenlerede cüzi bir ücret karşılığında bu özelliği aktif etmeniz eğer 5 tl gibi bir ücret olursa hem ytkazan satışları iyice artar hemde müşteri memnuniyeti açısından daha iyi olur

Merhaba hocam bende programcıyım gerçekten bu sistemlerle çok uğraşıyoruz senden ricam gerçekten emeğinin karşılığını alacağın fiyata sat sen bir sistem için günlerce haftalarca aylarca uğraşıyorsun ve adam senin harcadığın bu zamana 15 tl ye sahip oluyor, bu ne kadar doğru ? Kullanıcı bu yapacağın sistemle güncel videolara sahip olucak zaten yüksek bir fiyat koymalısın kullanıcı zaten böyle bir sistem ile verdiğinin katını kazanabilir :) Kolaygelsin size.

250 tl den bir kuruş eksiğe satarsan hiç satmaman daha makul olur bence dediğin özellik çok çılgın kalıyor diğer programlara nazaran herkes alsa rezil olur gider bu

hocam ne ettin 250 nedir. Bir zamanlar böyle bir bot vardı ama pek fazla yürümedi. Youtubefasterden bahsediyorum. aylık 40 lira alıyorlardı. Yasin kardeşim. Hep aklımda olan bir sistem size daha öncede söylemiştim ama o zamanlar ayrı bir sistem yapabilirim diyordunuz. Sonunda yaptınız demekki. Hayırlı uğurlu olsun.

Reserved Alacagım özelden numaram ıatıyorum satışa sunucunla ulaş :D

Arkadaşlar veren var veremeyen var şuanki botu aktif olarak kullanıyorum öğrenciyim adsenseden para almak daha nasip olmadı bu yüzden yok 250 lira yok 80 lira bizi biraz aşıyo açıkcası madem böyle bişey yapılacak orta fiyat çekip satışa sunulmalı burda herkes iş güç sahibi insanlar değil öğrencilerde var madem böyle bişey söz konusu bunlarıda göz önünde bulundurararak karar verin.

Bu şekilde diyorum diye yanlış anlaşılma olmasın satışı yapılırken arkadaşın emeğide göz önünde bulundurulmalı tabi yok pahasına satılsın demiyorum alıcıyıda satıcıyıda zor durumda bırakmayacak fiyattan satılırsa herkese yarar bi sistem olur.

Valla aylik masraflar youtube dan kazanabildigimiz ile esdeger gibi olacak bu gidisle. Rigo işinde çok titiz. Bunu ondan bekliyordum ama fiyat ucuk olmamalı. Yt bota bu özeliklerde eklenerek aylık 25 tl uygundur diyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri