Oynak olmayan vds

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, bol tıklarınız olsun

vds ihtiyacımı bir firma ile hallediyordum ama vds başkasına devredildikten sonra iyice berbat hale geldi, bir gün kasıyor bir gün kasmıyor, bir gün yüksek indirme bir gün yavaş. Çok oynak bir şey her telden kasıyor. Sağ tık yaparken bile loading veriyor, ücret olarak da 100 tl veriyorum öyle çok dip bir fiyat da değil. İndirme hızı saniyede 1-4mbps, yukarısını görünce ellerimi açıp şükrediyorum.

Şöyle kıvrak oynak olmayan, bugün böyle yarın şöyle olmayan (hani değişkenlik illa olur dedicated almıyorum ama fazla da abartılı düşüş olması bana iş yaptırmıyor) vds ihtiyacım var. Önerileriniz?

[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] bende tavsiye ederim

[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] bende tavsiye ederim

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:09 ----------

[/COLOR [MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] bende tavsiye ederim

Önceden çok sorun yaşamıştım o firma ile ama belki düzelmiştir, test edeceğim:)

Aynı ram,işlemci paylaştırıldığı için ortak kullananlardan biri render alıyorsa veya indirme vs yapıyorsa dediğiniz problemleri yaşamanız çok normal. Gece saatlerinde kullanmayı deneyebilirsiniz sunucuyu , belki böylelikle bir nebze azaltmış olursunuz paylaşımı. Ya da diğer çare dedicated. Dedicated olmayınca da şansa kalıyor gibi oluyor.

Aynı ram,işlemci paylaştırıldığı için ortak kullananlardan biri render alıyorsa veya indirme vs yapıyorsa dediğiniz problemleri yaşamanız çok normal. Gece saatlerinde kullanmayı deneyebilirsiniz sunucuyu , belki böylelikle bir nebze azaltmış olursunuz paylaşımı. Ya da diğer çare dedicated. Dedicated olmayınca da şansa kalıyor gibi oluyor.

Günün her saati test ettim, evet dediğiniz durumları da biliyorum, önceden böyle değildi yeni yeni böyle olmaya başladı. Muhteşem bir sistemdi fiyatına göre çok seriydi ama haddinden fazla bölünmüş sanırım

daha önce başka bir konuda yazmıştım oradan alan arkadaşta çok memnun kalmıştı. bende aylardır kullanıyorum hep aynı performans. TR'deki vds özellikleri 8 gb olanla buradaki 4 gb ram olanla aynı performans sağlıyor ve oynak değil en önemlisi. çünkü yurtdışında bi sunucuyu üç milyona bölmüyorlar. referans olayı da var ben refli bırakayım düşünen olursa. fiyatlar da uygun
https://my.hyonix.com/aff.php?aff=296

30-40 euro ver al bi dedicated kendin kurulum yap kafan rahat

daha önce başka bir konuda yazmıştım oradan alan arkadaşta çok memnun kalmıştı. bende aylardır kullanıyorum hep aynı performans. TR'deki vds özellikleri 8 gb olanla buradaki 4 gb ram olanla aynı performans sağlıyor ve oynak değil en önemlisi. çünkü yurtdışında bi sunucuyu üç milyona bölmüyorlar. referans olayı da var ben refli bırakayım düşünen olursa. fiyatlar da uygun
https://my.hyonix.com/aff.php?aff=296

Gürkan hocam sen memnunsan güzeldir sistem ya, ama 50 gb ile 100 gb arasında fiyat olarak çok fark var, 100gb olup da 4gb ram olan modül ürettiremiyor muyuz yani sabit olanları mı seçmemiz gerekiyor?

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

30-40 euro ver al bi dedicated kendin kurulum yap kafan rahat

Eyvallah Çağrı knk son bir kaç deneme yapayım işimi görmez ise öyle yapacağım, işimin ciddiyeti genişlese tabi ki masraftan kaçmam :D

Gürkan hocam sen memnunsan güzeldir sistem ya, ama 50 gb ile 100 gb arasında fiyat olarak çok fark var, 100gb olup da 4gb ram olan modül ürettiremiyor muyuz yani sabit olanları mı seçmemiz gerekiyor?

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Eyvallah Çağrı knk son bir kaç deneme yapayım işimi görmez ise öyle yapacağım, işimin ciddiyeti genişlese tabi ki masraftan kaçmam :D

yok kardeşim, sabit, benim işimi 50 gblik görüyor 2 tane var 3 aydır stabil düzgün

hetzner'den sunucu al. kendin windows kur

3 euro için İstanbul'da avukatlarımız var mahkemeye veririz diye tehdit eden firmamsı kuruluş :D 3euro da değildi aslında, 1euronun altındaki bir tutar vardı, hesabımı kapattıkları için ödeyemedim onlar da bindirdikçe bindirdiler, en son 10 euro yaptılar orada bir arkadaş bulup ödettim. Rezil herifler :D

Yine de teşekkür ederim önerin için hocam

https://www.ytpara.com/konu-disi/144019-yurtdisi-3-euroluk-odeme-yapmam-lazim.html

3 euro için İstanbul'da avukatlarımız var mahkemeye veririz diye tehdit eden firmamsı kuruluş :D 3euro da değildi aslında, 1euronun altındaki bir tutar vardı, hesabımı kapattıkları için ödeyemedim onlar da bindirdikçe bindirdiler, en son 10 euro yaptılar orada bir arkadaş bulup ödettim. Rezil herifler :D

Yine de teşekkür ederim önerin için hocam

https://www.ytpara.com/konu-disi/144019-yurtdisi-3-euroluk-odeme-yapmam-lazim.html

Ben ödemelerimde sıkıntı çıkarmadığım için kullanıyorum. Fiyat performans oranı baya yüksek.

buradan yıllardır alıyorum destek bölümü taş gibi iletişime geç derdini anlat çözüm üretirler

https://www.hostlab.com.tr/

Sanırım forumda da aktif biriydi firma sahibi, destek bölümünün sağlam olması çok iyi bir olay, kullandığın sistem ne kadarlık ve abuk subuk şişme donmalar yaşıyor musun

Sanırım forumda da aktif biriydi firma sahibi, destek bölümünün sağlam olması çok iyi bir olay, kullandığın sistem ne kadarlık ve abuk subuk şişme donmalar yaşıyor musun

6 çekirdekli 8 gb ramli sistem kullandım en yüksek olarak render için genelde kullandım botlarımı çalıştırmak için
hiç bir sıkıntı yaşamadım ne dedillerse o hizmeti aldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri