Oynatma Listesine İhtar

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Özgün kanalımın 6 adet videoluk oynatma listesi ihtar aldı ve yayından kaldırıldı. Bu tarz bir şey başına gelen var mı?

Topluluk Kuralları Durumum bir kademe aşağıya düştü ve aralıkta tekrar eski haline gelecekmiş.. Bugün oynatma listemin adını değişmiştim, oynatma listesinin adı çok uzun oldu diye mi aldım bu ihtarı anlayamadım yav. Çok uzun zamandır sıkıntı yoktu oysa ki.

Oynatma listesi ne alaka yahu, anlayabilmiş değilim. Videolar duruyor e o zaman videoları da sil kardeş, saçmalığa gel

Son düzenleme:
Daha önce bana da oldu yeni birşey değil. Hiç video olmayan kanalımda oluşturduğum oynatma listesi yayından kaldırılmıştı. Tabi ben onu aylar sonra mailleri kontrol ederken gördüğüm için hesaba ihtar işlendi mi bilmiyorum.

Merhaba Arkadaşlar

Özgün kanalımın 6 adet videoluk oynatma listesi ihtar aldı ve yayından kaldırıldı. Bu tarz bir şey başına gelen var mı?

Topluluk Kuralları Durumum bir kademe aşağıya düştü ve aralıkta tekrar eski haline gelecekmiş.. Bugün oynatma listemin adını değişmiştim, oynatma listesinin adı çok uzun oldu diye mi aldım bu ihtarı anlayamadım yav. Çok uzun zamandır sıkıntı yoktu oysa ki.

Oynatma listesi ne alaka yahu, anlayabilmiş değilim. Videolar duruyor e o zaman videoları da sil kardeş, saçmalığa gel

Boş kanalımda ki oynatma listesinde benimde başıma gelmişti. İtiraz ettim geri çektiler.

Oynatma listesini oluşturduktan 2 saniye sonra ihtar aldığımı hatırlıyorum ihtari zaten botlar spam veya yasaklı kelimeleri gördumu ihtari basiyor

Şaka gibi ama bu sabah benimde özgün oyun kanalıma geldi topluluk ihtarı. Oyun oynatma listesi. itiraz etmeye korkuyorum ya.

Yt ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Hayır böyle giderse sadece sinema-dizi-müzik yıldızları ve sporculardan ibaret içerik üretici kalacak koskoca platformda. Oynatma listesinin neresinde kusur buldular hakikaten anlamadım.

Ben itiraz ettim, geri dönüş alamadım. Sonucu bekliyorum hala :mad:

hayatımda böyle saçmalık görmedim, sadece oyunun adı var, ne açıklama yazdım nede başka birşey.

Aynı, akla mantığa sığmayacak bir uyarı.. Hayır yanlışlıkla 1 tane daha yesek çöp olacak kanal. Birde 3 ay süre vermişler kalkması için. öh yani

https://eksiup.com/p/53174877h7qy
Kanalımı tekrarlanan içerikten kapattılar. Özgün oyun kanalı.
https://eksiup.com/p/6b174889treb
iyice sacmaladılar. itiraz ettikten sonra kapandı.

Geçmiş olsun hocam. Sağlam kanalmış. Topluluğa itiraz edince pk kapattılar sanırım. Benim de başıma gelmişti benim kanalı kapatmışlardı direkt, o gün bugündür topluluk ihtarına itiraz etmiyorum... Kanalınız özgün olduğundan bir süre sonra tekrar açılabilir pk düşük de olsa bir ihtimal. Kapanıp tekrar 2-3 ay sonra otomatik pk açılan kanallar olabiliyor.

yani çıldırmamak elde değil 200k aboneli oyun kanalım kapandı itiraz ettikten bir kaç gün sonra. saçma sapan neden kapandığı bile belli değil. tekrar eden içerik diyor hangi video tekrar eden içerik? minecraft roblox pubg videoları var. açıklama yapmışlar güya aynı metni kopyalayıp yollamışlar.

Gece 3 itibariyle itirazım dikkate alınmış ve uyarı kaldırılmış. Hemen hemen 6 ay bekletti :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri