Oynuyoruz Abisi 1000 Aboneye Özel Çekiliş Duyurusu :)

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Kusura Bakmayın Yine Başınızı Ağrıtıcam Oynuyoruz Abisi Olarak :D Arkadaşlar Dün Gece 1000 Aboneye Geçtik Allahın İzniyle Bende Bunun Şerefine 1000 Aboneye Özel Çekiliş Yapıcam Hediye Olarak'da 10 Tane Sinema Bileti Hediye Edicem Arkadaşlar Sizlere'de Duyurmak İstedim Belki Katılmak Kazanmak İsteyen Olur Diye :) Detaylar Videonun İçinde :) 1 Dakikalık Video İzleyin Yani :D :D :D

NOT : Arkadaşlar Çekiliş Sonucu Açıklandı Konuyu Güncelledim Belki Aramızda Kazanan Vardır :D

Çekiliş Sonucu

https://www.youtube.com/watch?v=91ywcGowLJQ

Son düzenleme:
katılıyorum:D demek yeterlimi

edit : video açılmadı bende :)

katılıyorum:D demek yeterlimi

edit : video açılmadı bende :)

Yok Hocam Yeterlı Degıl :D Haftaya Cumaya Kadar Gelen Her Videonun Altına Yorum Atma Sartı Var :D Yoksa Haksızlık Olur :) Açılmıyor Derken Allah Allah Suan Genel'de Video .

bırak bu ayaklarıı haciiii :D biz fakirik çekiliş yapamıyoz hava atma :D Trabzon'dan Aldım Bakır Yar Fakır Ben de Fakır :D

Şartlari cok agir :D bize bir guzellik yapman lazim buraya katiliyoruz dememiz yeterli olmali mesala :)

mobildeyim.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Yalnız her videoya en az 500 yorum yapılsa nasıl kontrol edeceksin :D

Reyis Katılıyorum Demekle Olmuyor Ya Bugun'den Sonra Ayın 20'sine Kadar Paylaştıgım Videoların Altına Yorum Atmalısın :)

bırak bu ayaklarıı haciiii :D biz fakirik çekiliş yapamıyoz hava atma :D Trabzon'dan Aldım Bakır Yar Fakır Ben de Fakır :D

hahahahahahahah :D La Bende Fakirim Banka'dan Kredi Çekicem Öyle Ödicem.D

Şartlari cok agir :D bize bir guzellik yapman lazim buraya katiliyoruz dememiz yeterli olmali mesala :)

mobildeyim.

hahahahahaha Reis Ne Ağırı Ya :D Hafta İçi : 16:30 Hafta Sonu : 14:30 Arası 1 Video Paylaşıyorum Cumaya Kadar Her Videonun Atlına Güzelce Yorum At 2 Dk Sürmez :D

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Yalnız her videoya en az 500 yorum yapılsa nasıl kontrol edeceksin :D

vay be bu kanalın sıfır aboneli günlerini bilirim :)

Yapma Sunu Ya :D Senin Yorumu Görünce Dedim Konuyu Kitledi Her Halde :D 0 Dık 1000 Olduk Hadi Hayırlısı İnşALLAH :d

Bu Daha Az [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] Emin Ol :D

ahah yok be reyis battık iyice bakma :D

Sen ve Batmak He Knka :D Mayıs Ayının Ödemsini Alınca Pizzamı Alırım :D :D :D

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

Eyvallah Reis :D 500 Yorum Yapılsın Ben Kontrol Ederim Yeter ki Yapılsın :D

Tamam dedigin gibi olsunda kargo parasini bize kitlemicen demi yoksa biletten pahaliya gelir :D

mobildeyim.

Tamam dedigin gibi olsunda kargo parasini bize kitlemicen demi yoksa biletten pahaliya gelir :D

mobildeyim.

Yok Be Oyle Degıl Bu R10'da Felan Satılıyor Ya Telefon Numarasına Yollanıyor Gidiyorsun Kod İle Giryorsun Ondan :)

bizi sinema biletiyle kandıramazsın yemek sözün var :D

S.a Arkadaşlar Kusura Bakmayın Yine Başınızı Ağrıtıcam Oynuyoruz Abisi Olarak :D Arkadaşlar Dün Gece 1000 Aboneye Geçtik Allahın İzniyle Bende Bunun Şerefine 1000 Aboneye Özel Çekiliş Yapıcam Hediye Olarak'da 10 Tane Sinema Bileti Hediye Edicem Arkadaşlar Sizlere'de Duyurmak İstedim Belki Katılmak Kazanmak İsteyen Olur Diye :) Detaylar Videonun İçinde :) 1 Dakikalık Video İzleyin Yani :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=bg45ILjEpww

JA5jz5.png

1000 abone videosunda 1.030 diyorsun şuan 1.080 büyük artış var bu artışle netd yi bile yakalarsın 2-3 yıla :D bizim 100k abone selfie sözü de 3-5 aya olur herhalde :D yemeğe bende gelirim :P 10k da 100kda selfie :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri