Oynuyoruz Abisi Özgün Yeni Oyun Kanalı

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hocam Benımkısı Bug Gibi Birşey Normal'de Para Kazanma Kapanınca Reklam Cıkmaz Dolar Gozukmez Para Artmaz Fakat Bende Herşey Normal Bi Para Kazanma Yeri Kırmızı Yeşil Olması Gerekirken Okadar :D
Tamam hocam ama sonucta kirmizi.yanlis anlamayin ama ilerde patlar giderse yt paranın ustune yatmasin sonra yazik olur.bi an once duzelttirin onu kardeşim. Baya oldu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fake abone mi alıyon hacı napıyon maşallah son 1 hafta çokk feci bi yükseliş var günlük +50 abone artışı görüyorum

Tamam hocam ama sonucta kirmizi.yanlis anlamayin ama ilerde patlar giderse yt paranın ustune yatmasin sonra yazik olur.bi an once duzelttirin onu kardeşim. Baya oldu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum Valla Ya Suanlık Pek Umursamıyorum Onu :D

fake abone mi alıyon hacı napıyon maşallah son 1 hafta çokk feci bi yükseliş var günlük +50 abone artışı görüyorum

Lan Nazar Değdiricen Sus :D Şaka Maka Valla Knka Artış Var Aynen Fake Felan Değil'de Artık Bende Suphelendım La Biri Fake Mi Yolluyor Diye :D Ama MaşALLAH Bol Bol Yorum Geliyor Yeni Abone Olanlar'dan Felan Büyüyoruz Artık Biz Kocaman Oynuyoruz Abisi Olarak Bir Aileyiz Kıskanma :D

Eyvallah Hocam :))

İyi gidiyorsun hocam ,bir ara bakmıştım 100-200 aboneydin şimd 700 lerde :)

Konunun ilk yorumlarında bu kanalın çok büyüyeceğini söylemiştim. Birden bire bu kadar abone gelmesine sevindim. Başarılarınızın devamını dilerim :))

Başarıların devamını dilerim azimle devam ediyorsun abonlerinde hızla artıyor.

Vucudun iyice adrenalin salgılamıştır :D ben oynayınca ölüyordum kulaklık kablosu falan yırtıldı :D :D

Ya Bak Yemin Ediyorum Ölümüm Bunların Yüzün'den Olucak Üst Üstte Farklı Korku Oyunları Çekiyorum Kalpten Gidicem Yakın'da :D Hahahahaha Ben Masaya Carpıyorum Kırıcam Yakında Masayı :D

100k abone de selfie çekilcez hocam sözü aldık :D 100kda selfie çekimine beklerim yalnız sen gelirsin artık benim fakirhaneye 100kda :D

100K Abone Olsun Sen Güney Afrika'da Ol Ben Gelir Yine Selfie Çektiririm Hocam Rahat Ol :D 1.000'i Gitti 99.000'i Kaldı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri