Dksy
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.erdalozdemir.com
Hayırlı olsun, sevindim sizlerin adına.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı olsun, sevindim sizlerin adına.
Güncel Video
62. Video : The Incredible Hulk | HULK SMASH !!
https://www.youtube.com/watch?v=wKN-4N_PkkM
kardeş kanalbu seri guzel buna devam et bence
Güncel Video
63. Video : CS:GO DeathMatch | 15 Kişiye Saldırdım Vurdum Vurdum Saymadım !!
https://www.youtube.com/watch?v=7trDhO0tnRs
Harikasın kardeşim.![]()
Eyvallah Erdal Abi Senin Kadar Olmasak'Da Oynamaya Çalışıyoruz![]()
Ben Half-Life den başladım, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source ve Counter-Strike: Global Offensive. Counter-Strike Neo, Counter-Strike Online, Counter-Strike Nexon: Zombies ve Counter-Strike Online kadar oynadım, ne zaman Cs:Go Ulusal değerlerimize ve Önder Atatürk'e hakaret iceren haritayı yayınladı 2016 yılında düzenlenecek bütün turnuvalardan çekildim. Bunuda hemen hemen bütün forumlarda duyurdum. Buradan Okuyabilirsin kardeşim.
Eyvallah Reis Bilmiyordum Ben .
Olur böle vakalar, TÜRK polisi yakalar.![]()
100 abone özel videosu güzeldiiçimden şöyle bi Sar Bakalım kanalı acıp ilerlemek geliyor
![]()
Aslın'da Benim Aklıma İlk Gelen Özgün Kanal FikriydiHer Halde Yok Galiba 1 Kanala Denk Geldim Oda Bırakmsdı Atmayı Sahse Ben Aşırı Seviyorum Bu Tip Geri Sarma Videolarını Üşenmesem Onun İçin Özgün Bir Kanal Açabilirim
![]()
bence güzel hocam ben izledim şahsenne bilim böle degisik seyler geldi akılma günlük hayatta çok şeyi geri sarabilirz
Yav hocam bi an bagırdın ödüm koptu![]()
fırladım resmen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.