Oynuyoruz Abisi Özgün Yeni Oyun Kanalı

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
hocam çok takdir ediyorum seni valla. tahmin ediyorum ki Türkçe içerik kurbanısın ve pek bir şey kazanamıyosun ama helal olsun güncellikten hiç ödün vermiyosun :)
(Sıkı takipçinim:D)

hocam çok takdir ediyorum seni valla. tahmin ediyorum ki Türkçe içerik kurbanısın ve pek bir şey kazanamıyosun ama helal olsun güncellikten hiç ödün vermiyosun :)
(Sıkı takipçinim:D)

Aynen hocam türkçe içerik kurbanıyım :D :D :D Eyvallah hocam severek yapıyoruz bakalım sonumuz nolcak :))

Hocam bayadır sizi takip ediyorum aşırı emek var görüyorum. Video küçük resimleriniz de özenli ve dikkat çekici. Fakat naçizhane birkaç söyleyeceğim şey var. Ben youtube başladığımda sizin kanal 3.000 küsür civarındaydı. Ben ise 100 falan anca olmuştum. Sizin gibi video küçük resmi eklemiyorum. Videolarıma edit ve render girmiyorum. Videoları olduğu gibi atıyorum. Green screen kullanacam diye bir çaba içerisinde de bulunmuyorum. Yaptığım tek şey canlı yayın açıp oyun oynamak, olursa ayda bir yayın dışı video atmak. Bu şekilde abone sayım 2 ayda 9.500 küsür oldu ve izlenmelerim tavan yaptı. Görüntülenme sayım 1 Milyonu geçti ve kazancım büyük ölçüde arttı. Demek istediğim şu. Bukadar özenip içerik oluşturduğun kanal neden hala bir gelişme gösteremedi?

Güncel Video

146.Video : Oha EFSANE Olmuş | HAPPY WHEELS 3D !!!

https://www.youtube.com/watch?v=Pjmq5RxRgC0

Hocam bayadır sizi takip ediyorum aşırı emek var görüyorum. Video küçük resimleriniz de özenli ve dikkat çekici. Fakat naçizhane birkaç söyleyeceğim şey var. Ben youtube başladığımda sizin kanal 3.000 küsür civarındaydı. Ben ise 100 falan anca olmuştum. Sizin gibi video küçük resmi eklemiyorum. Videolarıma edit ve render girmiyorum. Videoları olduğu gibi atıyorum. Green screen kullanacam diye bir çaba içerisinde de bulunmuyorum. Yaptığım tek şey canlı yayın açıp oyun oynamak, olursa ayda bir yayın dışı video atmak. Bu şekilde abone sayım 2 ayda 9.500 küsür oldu ve izlenmelerim tavan yaptı. Görüntülenme sayım 1 Milyonu geçti ve kazancım büyük ölçüde arttı. Demek istediğim şu. Bukadar özenip içerik oluşturduğun kanal neden hala bir gelişme gösteremedi?

Bende anlamıyorum valla hocam yavaş gelişiyor :(( siz canlı yayını nerde yapıyorsunuz acaba nsaıl yapıyorsunuz ?

Güncel Video

146.Video : Oha EFSANE Olmuş | HAPPY WHEELS 3D !!!

https://www.youtube.com/watch?v=Pjmq5RxRgC0

Bende anlamıyorum valla hocam yavaş gelişiyor :(( siz canlı yayını nerde yapıyorsunuz acaba nsaıl yapıyorsunuz ?

Canlı yayını YouTube üzerinden yapıyorum. Kanal linki veremiyorum şuan. Çünkü burası malum bot dünyası her an kanalımı baltalamak isteyen zihinler türeyebilir. O yüzden titiz davranıyorum. Ayrıca senin videonun birinde 1.900 küsür izlenme 4.000 küsür like gördüm. Sanırım like botu kullanılmış. Aman hocam böyle işlere girişmeyin. Onca emek verdiğiniz kanal bir anda çöp olabilir. Doğal büyümeye bakın.

Canlı yayını YouTube üzerinden yapıyorum. Kanal linki veremiyorum şuan. Çünkü burası malum bot dünyası her an kanalımı baltalamak isteyen zihinler türeyebilir. O yüzden titiz davranıyorum. Ayrıca senin videonun birinde 1.900 küsür izlenme 4.000 küsür like gördüm. Sanırım like botu kullanılmış. Aman hocam böyle işlere girişmeyin. Onca emek verdiğiniz kanal bir anda çöp olabilir. Doğal büyümeye bakın.

hocam kanala daha once abone saldırısı oldu gecende 2 3 videoya begenı saldırısı oldu bırıs bılerek ugrasıyor kanalla benım ısım gucum olmaz onlarla . hocam bende canlı yayın yaptm bugun youtube uzerınden asırı kasma oldu sız hangı programla ve hangı oyunu oynuyorsunuz acaba ?

Özenti videolar çekiyosun hocam. Kapak fotoğrafların bile özenti. Fazla birşey söylemek istemiyorum

Özenti videolar çekiyosun hocam. Kapak fotoğrafların bile özenti. Fazla birşey söylemek istemiyorum

Örnek ? Son videomu millet özenti demiş ben o videoyu çekeli 1 hafta oldu bugun yayınladım resim zaten aklıdmaydı ki pc ye 1 hafta once ındırdım o resmı bugun yayınladın kapak fotosunuda bugun cumaya gıtmeden once yaptım işim gücüm yok oturup milletin kanalını izleyip aynısını yapıcak halim yok + ustte ki videodan ayrı başka ozentı videolarımı soylermısın ?

Videolarınıza sonradan düzenleme yapmıyor musunuz ? Gereksiz yerleri keserek daha kısa süreli videolar çekmenizi öneririm, yani 10dk dan fazla olmasın, seri olacağı zaman iş değişir. Başarılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri